Stvarno vrijedi pogledat !
ključ je u Slovenskoj, tamo je brlog
ključ je u Slovenskoj, tamo je brlog
Ako se zeznilo onda su izlazna vrata 😅
Ako se zeznilo onda su izlazna vrata 😅
Srića u nesrići je da mi nema tko pokazat izlazna vrata...
postoji neka knjiga ili esej ili elaborat koji sam davno pročitao... ne znam autora, ali tema ili naslov je kako lagati statistikom ili nešto u tom stilu. ako je pronađem, okačiti ću link. vrlo jednostavno i plastično objašnjeno.... možda netko zna na kaj mislim...
statistika kaže da ako jednom nogom stojiš na užarenoj peći a drugom na ledu, da si na prosječno ugodnoj temperaturi.......
Kao to da su njega odjednom pronašli i da je dobio svoju emisliju na HRT ?
Nisu ga odjednom pronasli samo prikazuju njegove dokumentarce , uskoro ce novi , o komunistickoj partiji , ali ne zna hoce li mu ga htjeti prikazat na htv-u
Kao to da su njega odjednom pronašli i da je dobio svoju emisliju na HRT ?
Nisu ga odjednom pronasli samo prikazuju njegove dokumentarce , uskoro ce novi , o komunistickoj partiji , ali ne zna hoce li mu ga htjeti prikazat na htv-u
Tako nije znao ni dali će mu HRT prikazati onaj nedavno snimljeni dokumentarac o šljivančaninu pa su ga brzo prikazali i još je dobio gažu tamo. Tako da sam siguran da će mu prikazati taj novi prikazati. Kao to da su potjerali Nadu Prkačin a njega dopeljali?
Tako nije znao ni dali će mu HRT prikazati onaj nedavno snimljeni dokumentarac o šljivančaninu pa su ga brzo prikazali i još je dobio gažu tamo. Tako da sam siguran da će mu prikazati taj novi prikazati. Kao to da su potjerali Nadu Prkačin a njega dopeljali?
E to ne bih znao
E to ne bih znao
A dali bi znali ki je dopeljal Milanovića na vlast? ki mu je organiziral druženje sa generalima i gospodom iz HV da ga naprave malo "desnijim"?
E to ne bih znao
A dali bi znali ki je dopeljal Milanovića na vlast? ki mu je organiziral druženje sa generalima i gospodom iz HV da ga naprave malo "desnijim"?
njega su dopeljali ovi iz brloga, da se ne baci
da je on predsjednik u normalnoj državi, ponašao bi se i on normalno, u njemu još kola komunistička krv i nema mjere ni u čemu,
šaka jada koja šara po svima i ti svi samo šute
"Zalažu se za jačanje poduzetništva i da se reinvestirana dobit izuzme od oporezivanja te smanjenje glomazne javne uprave koja postaje ogroman teret normalnom gospodarskom razvoju."
nije mu Plenki mogao dati bolju preporuku
slažem se... meni smiješno kako ga protivnici na izborima tako zdušno reklamiraju. frajer dobio besplatnu promidžbu!
E to ne bih znao
Milanovića su dopeljali hrvateki na vlast , jer on je najgori premijer ikad al ima " karakter"
Milanović prije 12 godina i Milanović danas - to su dvije vrlo različite osobe.
Iz premjera bez m.da izrastao je u predsjednika s karakterom i ogromnim "samopouzdanjem".
Iz premjera bez m.da izrastao je u predsjednika s karakterom i ogromnim "samopouzdanjem".
i nabacio dvajest kila od tankijeh šnita, jer suosjeća s narodom na preporuku žene, podvaljak mu ko u jorkšira
i nabacio dvajest kila od tankijeh šnita, jer suosjeća s narodom na preporuku žene, podvaljak mu ko u jorkšira
a vidi Plenki-a.
možda da se Sanja preuda za Habijana?
a vidi Plenki-a.
možda da se Sanja preda za Habijana?
obojica sklekaši, al ono teški
a vidi Plenki-a.
možda da se Sanja preda za Habijana?
treba vratit pvesjednicuuu
treba vratit pvesjednicuuu
njena briga za narod je opet pregolema, sasušila se, dočepala se valjda negdje jogurta,
ali bar je i meni omogućila 7500€
a vidi Plenki-a.
možda da se Sanja preuda za Habijana?
Žalac ih pokrije sjenom ko ništa