Stvarno vrijedi pogledat !
ključ je u Slovenskoj, tamo je brlog
ključ je u Slovenskoj, tamo je brlog
Evo sam si ova ulaza vrata izabra, aluminiji, profil od 65mm...ovo bude platila prošlogodišnja dividenda od HPB-a( nadam se da se nisam zeznija)
Evo sam si ova ulaza vrata izabra, aluminiji, profil od 65mm...ovo bude platila prošlogodišnja dividenda od HPB-a( nadam se da se nisam zeznija)
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Ako se zeznilo onda su izlazna vrata 😅
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ako se zeznilo onda su izlazna vrata 😅
Srića u nesrići je da mi nema tko pokazat izlazna vrata...![]()
postoji neka knjiga ili esej ili elaborat koji sam davno pročitao... ne znam autora, ali tema ili naslov je kako lagati statistikom ili nešto u tom stilu. ako je pronađem, okačiti ću link. vrlo jednostavno i plastično objašnjeno.... možda netko zna na kaj mislim...
statistika kaže da ako jednom nogom stojiš na užarenoj peći a drugom na ledu, da si na prosječno ugodnoj temperaturi.......![]()
Kao to da su njega odjednom pronašli i da je dobio svoju emisliju na HRT ?
Nisu ga odjednom pronasli samo prikazuju njegove dokumentarce , uskoro ce novi , o komunistickoj partiji , ali ne zna hoce li mu ga htjeti prikazat na htv-u
Kao to da su njega odjednom pronašli i da je dobio svoju emisliju na HRT ?
Nisu ga odjednom pronasli samo prikazuju njegove dokumentarce , uskoro ce novi , o komunistickoj partiji , ali ne zna hoce li mu ga htjeti prikazat na htv-u
Tako nije znao ni dali će mu HRT prikazati onaj nedavno snimljeni dokumentarac o šljivančaninu pa su ga brzo prikazali i još je dobio gažu tamo. Tako da sam siguran da će mu prikazati taj novi prikazati. Kao to da su potjerali Nadu Prkačin a njega dopeljali?
Tako nije znao ni dali će mu HRT prikazati onaj nedavno snimljeni dokumentarac o šljivančaninu pa su ga brzo prikazali i još je dobio gažu tamo. Tako da sam siguran da će mu prikazati taj novi prikazati. Kao to da su potjerali Nadu Prkačin a njega dopeljali?
E to ne bih znao
E to ne bih znao
A dali bi znali ki je dopeljal Milanovića na vlast? ki mu je organiziral druženje sa generalima i gospodom iz HV da ga naprave malo "desnijim"?
E to ne bih znao
A dali bi znali ki je dopeljal Milanovića na vlast? ki mu je organiziral druženje sa generalima i gospodom iz HV da ga naprave malo "desnijim"?
njega su dopeljali ovi iz brloga, da se ne baci
da je on predsjednik u normalnoj državi, ponašao bi se i on normalno, u njemu još kola komunistička krv i nema mjere ni u čemu,
šaka jada koja šara po svima i ti svi samo šute
"Zalažu se za jačanje poduzetništva i da se reinvestirana dobit izuzme od oporezivanja te smanjenje glomazne javne uprave koja postaje ogroman teret normalnom gospodarskom razvoju."
nije mu Plenki mogao dati bolju preporuku ![]()
slažem se... meni smiješno kako ga protivnici na izborima tako zdušno reklamiraju. frajer dobio besplatnu promidžbu!
E to ne bih znao
Milanovića su dopeljali hrvateki na vlast , jer on je najgori premijer ikad al ima " karakter"
Milanović prije 12 godina i Milanović danas - to su dvije vrlo različite osobe.
Iz premjera bez m.da izrastao je u predsjednika s karakterom i ogromnim "samopouzdanjem".
Iz premjera bez m.da izrastao je u predsjednika s karakterom i ogromnim "samopouzdanjem".
i nabacio dvajest kila od tankijeh šnita, jer suosjeća s narodom na preporuku žene, podvaljak mu ko u jorkšira
i nabacio dvajest kila od tankijeh šnita, jer suosjeća s narodom na preporuku žene, podvaljak mu ko u jorkšira
a vidi Plenki-a.
možda da se Sanja preuda za Habijana? ![]()
a vidi Plenki-a.
možda da se Sanja preda za Habijana?
obojica sklekaši, al ono teški
a vidi Plenki-a.
možda da se Sanja preda za Habijana?
obojica sklekaši, al ono teški
treba vratit pvesjednicuuu ![]()
njena briga za narod je opet pregolema, sasušila se, dočepala se valjda negdje jogurta,
ali bar je i meni omogućila 7500€ ![]()
a vidi Plenki-a.
možda da se Sanja preuda za Habijana?
Žalac ih pokrije sjenom ko ništa