-
-
-
jeste vidli kako čovjek brzo zaboravi probleme. vako i ja i to često.. mica maca
-
gledam nešto katar kaže ako ovi napadnu ove mi ćemo ukinuti izvoz plina! kad je nafta i plin u igri i židovi i palestinci su tu sitna riba ali su super dobar razlog da opec uvede NAFTNI EMBARGO. to je zapravo genijalna ideja da se do kraja dezavuira petro dolar jer je plan i bio da se više ne daje nešto za papiriće. to što će barel biti 300$ samo će ubrzati ono što je započeto bez nekog velikog razaranja. ruku na srce netko će i stradati ali oni su samo potrošna roba. pojedinci u izraelu su to već shvatili.
-
Srušena bolnica u Gazi mrtvih bezbroja do jutra ko zna koliko jos zla, jedino je sigurno u ovom svijetu da gledamo dalje Dalića i Modrića mozda dok im zubi ne ispadnu.
-
To se zove licemjernost, šengen bez zajedničke policije, Eurozona bez zajedničke fiskalne politike, politike zaduživanja, projeciranje zajedničke budućnosti. Sve postaje besmisleno.
-
evropske države su pod pritiskom amerike potpisale nekakve polu tajne sporazume o slobodnom protoku migranata. da li je pakistan u nekakvom ratu? nije. od kud onda toliki pakistanci? pa to je američka pješadija koja će ovdje da gine za njihove interese. kad im oni narede da destabiliziraju evropu oni će ju rastaviti na sastavne dijelove. onda će doći crni papa i td. i td.
-
Čovječe božji imaš u zaljevskim monarhijama 40 milijuna stranaca. Toliko muslimana nema u cijeloj EU, pa i ako uračunamo Turke, Albance i Bošnjake.
2010 je bilo 44 milijuna muslimana u europi, svi znamo da je sada ta brojka puno puno veca
source: Muslims | Pew Research Center
-
evropske države su pod pritiskom amerike potpisale nekakve polu tajne sporazume o slobodnom protoku migranata. da li je pakistan u nekakvom ratu? nije. od kud onda toliki pakistanci? pa to je američka pješadija koja će ovdje da gine za njihove interese. kad im oni narede da destabiliziraju evropu oni će ju rastaviti na sastavne dijelove. onda će doći crni papa i td. i td.
Možda zato jer se u cijelom Pakistanu rodi više djece , nego na cijelom europskom kontinentu????
Čovječe božji imaš u zaljevskim monarhijama 40 milijuna stranaca. Toliko muslimana nema u cijeloj EU, pa i ako uračunamo Turke, Albance i Bošnjake.
2010 je bilo 44 milijuna muslimana u europi, svi znamo da je sada ta brojka puno puno veca
source: Muslims | Pew Research Center
To ti je sa Rusijom i Z.Balkanom.
-
zadnja cifra koju sam ja čuo je cca 50 miliona muslimana u evropi. pa šta ako ih se puno rodi u pakistanu. velika je to zemlja i svi tamo stanu. meni baš nešto i ne fale.
-
zadnja cifra koju sam ja čuo je cca 50 miliona muslimana u evropi. pa šta ako ih se puno rodi u pakistanu. velika je to zemlja i svi tamo stanu. meni baš nešto i ne fale.
Samo kažem da je to normalno ponašanje populacije koja ekstremno raste, šire se na nova staništa.
Europa ima problem tj. spregu feminizma/kapitalizma...feministice odbacuju rodne uloge i između ostalog najvažniju rađanje dice, kapitalisti ih podupiru, jer im trebaju žene bez djece, da što više vremena proborave na tržištu rada. I tako jedni drugima drže štangu, a da sprega ne pukne odmah trpaju nas imigrantima, pa će za koje desetljeće puknit ta sprega,a u procesu i države koje se time bave.
-
-
nedavno sam čuo jedan podatak koji mi je sulud. u kanadi je 71% azijata i 29% bjelaca i crnaca. ako je ovo istina onda im stvarno treba jedno milja ukrainaca da malo uravnoteže situaciju.
-
nedavno sam čuo jedan podatak koji mi je sulud. u kanadi je 71% azijata i 29% bjelaca i crnaca. ako je ovo istina onda im stvarno treba jedno milja ukrainaca da malo uravnoteže situaciju.
Za desetak godina se gubi nepovratno anglo-frankofonski karakter Kanade. Tipični primjer dekadencije, kada društvo svojevoljno radi na autodestrukciji i misle da je to super.
Milijun ljudi je sin od Castra naselio u Kanadu lanihttps://www.cbc.ca/news/canada/ca…ation-1.6787428
-
Samo kažem da je to normalno ponašanje populacije koja ekstremno raste, šire se na nova staništa.
Europa ima problem tj. spregu feminizma/kapitalizma...feministice odbacuju rodne uloge i između ostalog najvažniju rađanje dice, kapitalisti ih podupiru, jer im trebaju žene bez djece, da što više vremena proborave na tržištu rada. I tako jedni drugima drže štangu, a da sprega ne pukne odmah trpaju nas imigrantima, pa će za koje desetljeće puknit ta sprega,a u procesu i države koje se time bave.
Haha čuj te teorije. Kolega ja vidim oko sebe i xy 'Petar Panova' vječnih mladića sa 40 godina koji bi zivili (i žive) kao da im je 25. Prvo preko dana (možda) kladara, pa roštiljada sa sličnim profilom poznanika , top kafić uvečer, to sve objavit na instagram i tako vikend za vikendom, dok se okreneš eto ti 50. A oko tebe čudna lica čudnih tonova kože. Nije problem novac u Dalmaciji, bar većini to je jednostavno izbor.
-
Pa sta je bitno tko je bijel, crn, azijat, europljan?
Jel bi da te lijeci netko tvoje vjere i boje koze ili netko tko je expert u svom podrucju 😏… tj. ne samo lijecenje, nego apsolutno sve u zivotu.
Ako je netko blesav i zlonamjeran, onda svejedno koje je boje koze ili vjere.. -
ne znam da li si ikada živio sa drugim rasama, ja sam s njima proveo doslovce godine tako da moraliziraš na potpuno krivoj adresi.
-
Pa blago tebi onda, zato nam i je tako što sve stavljmo u isti koš, ka svi druge rase, vjere, boje kože su loši? daj nemoj me hebat
Ja rađe biram stručnu, poštenu i moralnu osobu, pa bio on rus, kinez, indijac, japanac, crnac, bijela nego netko tko je svoju diplomu kupio recimo u bosni.
Šta nije pametnije da ljude dijeliš onda po obrazovanju, dobronamjerosti i inteligenciji, nego po tome koje vjere, rase, boje...
-
Pa blago tebi onda, zato nam i je tako što sve stavljmo u isti koš, ka svi druge rase, vjere, boje kože su loši? daj nemoj me hebat
Ja rađe biram stručnu, poštenu i moralnu osobu, pa bio on rus, kinez, indijac, japanac, crnac, bijela nego netko tko je svoju diplomu kupio recimo u bosni.
Šta nije pametnije da ljude dijeliš onda po obrazovanju, dobronamjerosti i inteligenciji, nego po tome koje vjere, rase, boje...
A nisi mogao nakon "svoju diplomu kupio" staviti točku? Nego Bosna smrdi?
Svi ti dobri, čak i rusi, ali Bosna problem. I, da ne bi bilo zabune, nisam bosanac samo ne volim predrasude.
A ovo verdijevo lupetanje o postotku azijata u Kanadi je najobičnija glupost, neću reći laž.
-
...kolege vaša pisanja bi mogla uplašiti nekoga tko je kupio diplomu u Bosni pa želim samo poručiti prozvanima... Braćo ne brinite, diplomu vam mogu uzeti ali znanje nikada
-
Davor Domazet-Lošo otkriva kako će izgledati Ukrajina nakon rata
-
Mislim da trenutno niko ne zna kako ce ukrajina izgledat nakon rata
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-