ne krhko vrlo lako može biti dio plana o zatvaranju nuklearki u njemačkoj, francuskoj i td. dok mađari grade novi blok u onom paksu. trenutno se u svijetu gradi oko 50 novih blokova. jednima je dozvoljeno da grade dok su drugi primorani da zatvaraju postojeće kapacitete. monopol koji ima rosatom je nešto što je do sad neviđeno u toj djelatnosti.
-
-
-
tako i svi (ilegalni) migranti po europi dobijaju lovu za nista, zato i dolaze
u njemackoj je to prije bilo 500 eura mjesecno, plus sto im plate zdravstveno i stan, odjecu obucu telefonski javni prijevoz i jos krdo stvari
treunutačno u europi samo budale rade, a ta budale oporezuju da bi platili svim ostalima beneficije
normalno da to nije odrzivo
Ako ti plate stan koji je u DE preko 1000e, 500e ti daju direktno, te još tih nabrojanih par stvari to je skoro 2000e. Znači dobiva se više od radnika na minimalcu.
Ne žive u špiljama s 500e
Koliko puta više dobije Eura izbjeglica u Njemačkoj, nego obitelj u Hrvatskoj za dječji doplatak. Političari namjerno potiču migracije kako Arapa tako i Hrvata.
-
čovjek je bio na seminaru i onda ne zna objasniti. valjda je sjedio na ušima. šamot se pravi od stare mljevene cigle. nekad sam pomagao susjedu dimnjačaru u izradi istog. ladno se obračunamo i sa ozbiljnom industrijskom peći. za male korisnike peći tipa alfa 7 ili 9, plamen i td. treba imati kalup odgovarajućih dimenzija, kupiti šamot i obavezno splitski termo cement zamješati to po principu suhog betona i mala tajna armirati rabic čeličnom mrežom. tako ste bolji od orginala jer oni ne armiraju. kalup prije toga namazati uljem. to je sva mudrost gdje se lako uzme lova ali morate imati atest za dimnjačara da bi to mogli legalno postavljati. ovaj od termo peći na struju je vrh. sad ako nekom smeta cigla i cement krajnje mu je vrijeme da se preseli u drvenu kuću. dok i tamo ne otkriju radio aktivnu crvotočinu.
Ako je ovo bilo upućeno meni, molim ljepo imam potrebu obraniti svoju čast
Mjesto radnje - jadran, na GO
Kao prvo bil sam pjano. Kao drugo pričam sa čovjekom u njegovom dvorištu oko tog roštilja i to mi on govori a na stolu ima vina :). kao treće prolazi puno komada pored nas u bikiniu. kako onaj piva "sve što vidim su guzice i cice". primjetio sam da imam taj poremećaj pažnje ako je neka prava cura pored mene.. nema tog posla koj bi me privukal u tom trenutku
-
sumnjam na Matešu, najboljeg ulagača u Hrvatskoj
-
Čitam Židovi mobiliziraju 300000 rezervista, mislim da su Palestinci svoje odsvirali...
-
koliko vidim puno doktora i inzinjera slavi po europi, nadam se da se nece neko sranje desit
-
Čitam Židovi mobiliziraju 300000 rezervista, mislim da su Palestinci svoje odsvirali...
Nije vam to za smijeh. Odsjekli su im doslovce dotok vode/hrane. Mnogi ljudi u Gazi nisu uz hamas. Jadni ljudi, žene i djeca!
-
Nije vam to za smijeh. Odsjekli su im doslovce dotok vode/hrane. Mnogi ljudi u Gazi nisu uz hamas. Jadni ljudi, žene i djeca!
90% ih aktivno ii pasivno podupire što su radili Hamasovci. Ne kaže se uzalud "tko se mača laća od mača i gine." Kasnije se sakrivat iza žena i dice je.....jadno...
-
90% ih aktivno ii pasivno podupire što su radili Hamasovci. Ne kaže se uzalud "tko se mača laća od mača i gine." Kasnije se sakrivat iza žena i dice je.....jadno...
i sta onda smiju ubijat djecu i zene? nakon nejmackog holokausta smiju oni provodit holokaust nad palestincima jer su ga i oni prozivjeli ?
nista nije bas crno i bijelo. ne podrzavam nikako hamas i treba ih sve satrat al bas raspalit artiljerijom po civilima i nije u redu.
-
i sta onda smiju ubijat djecu i zene?
Što, trebalo bi pustiti Hamasovce da teroriziraju Izraelce, jer se skrivaju iz civila( koji ih usput i podržavaju)??? Tako kao vi su razmišljali i oni na rave partyu, pa su ih Hamasovci posmicali kao pseta ni krive ni dužne. Otvori se humanitarni koridor prema Egiptu, kome ne paše Hamas neka ode, dok ne završi sve.
Kad sam vidio kako čovjeku sjeku glavu motikom, nema što sa takvima pričat, osim preko čeličnih cijevi.
-
-
Što, trebalo bi pustiti Hamasovce da teroriziraju Izraelce, jer se skrivaju iz civila( koji ih usput i podržavaju)??? Tako kao vi su razmišljali i oni na rave partyu, pa su ih Hamasovci posmicali kao pseta ni krive ni dužne. Otvori se humanitarni koridor prema Egiptu, kome ne paše Hamas neka ode, dok ne završi sve.
Kad sam vidio kako čovjeku sjeku glavu motikom, nema što sa takvima pričat, osim preko čeličnih cijevi.
pogledaj:
Timeline of the Israeli–Palestinian conflict in 2023 - Wikipedia
August 4, pa august 1, 7 july... i sve ostale...
Vecina ubijenih su palestinci, ima dosta djece i maloljetnika ubijani za vrijeme izraelakih racija...
Izraelci neprestano maltretiraju taj narod Palestinski samo o tom se ne piše jer znamo tko drži medije, isti oni koji i 30tih prošlog stoljeća
Zar nije ratni zločin zbog kojeg bi trebao odgovarati u den Haagu (ne)selektivno granatiranje civilnih objekata?
To što rade Židovi je etničko čiščenje
-
Što, trebalo bi pustiti Hamasovce da teroriziraju Izraelce, jer se skrivaju iz civila( koji ih usput i podržavaju)???
ne al nikako ne smiju ubijat zene i djecu. ako ti ne vidis zasto mozda je vrijeme da posjetis nekog specijalistu.
-
Što, trebalo bi pustiti Hamasovce da teroriziraju Izraelce, jer se skrivaju iz civila( koji ih usput i podržavaju)???
ne al nikako ne smiju ubijat zene i djecu. ako ti ne vidis zasto mozda je vrijeme da posjetis nekog specijalistu.
Ne treba meni specijalista, već vama što opravdavate pokolj 260 djece na rave partiju, tobože nekom potlačenošću Palestinaca. Toliko od mene.
-
Ne treba meni specijalista, već vama što opravdavate pokolj 260 djece na rave partiju, tobože nekom potlačenošću Palestinaca. Toliko od mene.
ja uopce ne opravdavam taj pokolj i sve hamasovce treba streljat nego ti opravdavas ubojstva djece palestinaca i to ne od 20 godina(koji su vec prosli vojnu obuku prije tog rave partija) nego od 2--3godine
znaci ako su srbi ubijali zenu i djecu onda to trebamo sad i mi radit? e pa ne ide to tako. na kraju trebaju i ovi i oni odgovarat za svoje postupke a nikako mi ne mozes popravdat ubojstvo zena i djece bez obzira bili palestinci ili izraelci -srbi ili hrvati.
ti si to sve strpo u isti kos. i s pravom. ovi su teroristi a ovi su se pokazali jos i gori od toga. vec su sad pobili 400 ljudi. mislis da je to 400 hamasovca? mislis d aje hamasovac dijete od 3 godine? a jos nisu ni poceli . na kraju ce se mrtvi s palestinske strane brojat u tisucama. i t oje tebi ok ? ne mrtvih hamas terorista nego palestinaca.
Broj poginulih u izraelskim napadima na Gazu popeo se na gotovo 690 - uključujući 140 djece i 105 žena (OVI NISU BILI NA PARTIJU NEGO U SVOJIM DOMOVIMA
a hamas je garant vec preso u libiju i iran
-
Hrvatima omiljena skijališta dižu cijene: 'Sve je poskupjelo, struja, hrana, troškovi rada...'Smještaj u europskim zimovalištima u prosjeku je poskupio od 10 do 15 posto, a ski-karte od 7 do 12 postowww.vecernji.hr
Cudno je da se novinar nije potrudio saznati cijenu sladoleda, posto smo svakodnevno bili u toku sa cijenama kod nas .
Postoji li neki index koji prati cijenu sladoleda u svijetu ? Samo sladoleda, da se nebi mozda kriva slika dobila ak se jos neki proizvod doda u taj index.
-
ima index Mc Donalds hamburgera. pošto je gdje u svijetu pa iz toga mjere neku maglu.
-
za skladistenje sladoleda u austriji po zimi di je hladno treba puno manje postrojenja i logickih zahvata nego na hvaru u osmom mjesecu kad uzegne
cistom logikom dolazimo do zakljucka da je onda i kuglica sladoleda jeftinija na skijalistima nego po nasim kampovima
-
za skladistenje sladoleda u austriji po zimi di je hladno treba puno manje postrojenja i logickih zahvata nego na hvaru u osmom mjesecu kad uzegne
cistom logikom dolazimo do zakljucka da je onda i kuglica sladoleda jeftinija na skijalistima nego po nasim kampovima
Cijena pive nije jeftinija , kak to komentirate ?
-
tko je ono neki dan hvalio ledo? prije 2-3 g. su ukinuli proizvodnju sladoleda u čitluku a sad do kraja godine gase i cijeli pogon.
-
tko je ono neki dan hvalio ledo? prije 2-3 g. su ukinuli proizvodnju sladoleda u čitluku a sad do kraja godine gase i cijeli pogon.
I pored 11,5 mil EUR prihoda Ledo u Čitluku ne zadovoljava standarde britanskog Nomad Foods-aI pored 11,5 mil EUR prihoda Ledo u Čitluku ne zadovoljava standarde britanskog Nomad Foods-awww.ekapija.com -
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k
- LodeRunner
May 26, 2021 at 12:21 PM - Dionice