šarić je priča za sebe. ne znam da li se od vjere može toliko skrenuti. liči mi na nekadašnje jugoslovene. ja u principu izbjegavam sve vjerske teme jer je opća poplava istih. proroka ima na svakom koraku. svi predviđaju da će neke radikalno pozitivne promjene krenuti sa ovih prostora dok svijet zapravo vode židovi, hazari, ateisti i pitaj ti boga tko sve još. jedva da imamo kapacitet da se sami efikasno organiziramo kamo li da budemo predvodnici u bilo čemu.
Osjeti se poplava svega od kad je krenula corona i potresi. Zaista svega ima. Tu prednjače srbi iz srbije. Oni su jednostavno drugačiji narod od nas. Ta njihova nevidljiva crna ruka to vjerojatno osmišljno radi, da ostanu primitivni na neki način pa je lakše manipularati sa rajom.. Netreba bježati od vjerskih tema, pogotovo od katolicizma . Tu zaista nema ništa loše niti u kojem smislu. Svjetovnu priču vodi nečastivi, mora biti zbog iskušenja tako.. mora svatko proći dolinu suza. Ovi što vladaju svijetom ( mahom protestanti i židovi ) su uspjeli nametnuti svoj ekonomski sustav i imaju sve novce ovog svijeta , ali svjetonazorski neće im proći u zemljama poput Hrvatske,Poljske, možda Mađarske..