Display MoreVečeras vam igra Hajduk na prekrasnom Poljudu protiv europskog velikana Villarreala za ulazak u UEFA ligu,
pa slobodno možete navijati. Ja im želim sve najbolje, da pruže dobru partiju i ostvare pozitivan rezultat!
Nije lijepo umanjivati rezultat i trud bilo koje momčadi, bez obzira o kome se radi! A što se tiče stadiona, istočna
tribina je stradala u potresu, te je zato jučer bila prazna. Slažem se da stadion treba srušiti i na njegovom mjestu
sagraditi novi koji može podnijeti potres od minimalno 7 Richtera.
Meni igra Hajduk? Ti si nekaj žestoko zabrijo...ne umanjujem rezultat ali ne želim se prisjećati ponosne 2011 kad smo osvojili koliko ono bododva? A da, 0; Ili 2012. kad smo slavili osvojeni bod kao da smo kup osvojili (tad sam još bio mlad i euforičan).
Osim novčeka u nečijoj drugoj blagajni, finog dizanja cijene naših najboljih igrača radi što lakše prodaje vani, ja ne vidim nikakav pozitivan impuls za Dinamo da postane bolji klub....
Daleko je to od ekipa iz '67 kada su dečki igrali za klub a ne za prodaju
Ti uspoređuješ današnji Dinamo s onim od prije 10 godina. Neusporedivo. A i pitam se koliko si godina imao tada.
Display Morestadion je prekrasan
prava uživancija doći recimo sa sinom na tekmu i uživati u spektakluku
što bi rekao moj frend: mnoge su se privatne vikendice izgradile na tom poslu 'uređenja' stadiona
Večeras vam igra Hajduk na prekrasnom Poljudu protiv europskog velikana Villarreala za ulazak u UEFA ligu,
pa slobodno možete navijati. Ja im želim sve najbolje, da pruže dobru partiju i ostvare pozitivan rezultat!
Nije lijepo umanjivati rezultat i trud bilo koje momčadi, bez obzira o kome se radi! A što se tiče stadiona, istočna
tribina je stradala u potresu, te je zato jučer bila prazna. Slažem se da stadion treba srušiti i na njegovom mjestu
sagraditi novi koji može podnijeti potres od minimalno 7 Richtera.
Da bar je borba za Evropsku ligu. To je bitka za Konferencijsku ligu koju Hajduk ne može dobiti. Villareal je toliko jak u ovom trenutku da zaslužuje igrat Ligu prvaka.