Display MoreDisplay MoreNazalost, Zakon o policiji nije dobar, policajci se "boje" postupati zbog nedorecenog zakona i nebrige vladajucih ( nebitno dal je hdz ili sdp na vlasti ) .
Bilo je slucajeva da policija opravda postupanje a u privatnoj parnici mup ili policajac izgubi spor na sudu zbog navedenog dogadjaja i dobije otkaz.
Da je normalna zemlja, prilikom ovog postupanja sa tim klosarima bi bilo na desetke lomova kostiju ruka , noga , gleznjeva a sve se da bez problema upakirat u "ciscenje i razne poluge" i budalama nebi palo na pamet dugo vremena uopce ici na utakmice.
Ovako su policajci odradili postupanje ofrlje ali bolje nisu ni mogli.
Plus bas me zanima kazna koju ce dobit huligani.
Englezi su to fino rijesili
Je, da, samo nista nije crno bijelo. Ne zanima me nogomet, ali se nebi volio naci u blizini kad su takve situacije.
Nego kako se rijesava odlazak na WC recimo u takvim sticenim i pracenim kolonama. Recimo da moras otic na wc, a nemzes na odmoriste autom ili BUSOM 🤔
Samo radi usporedbe, bio sam 1987.godine na utakmicama. Eurolige u Jazinama sa 5 tisuća gledatelja u prvom redu moga sam za vrijeme igre dodirivati igrače i tako ih bodriti, nakon utakmica išli smo na parket parati mrežice i nosili ih kući, nitko nije ni mislio o vodi ili WC jer se nisi mogao pomaknuti s mjesta i sve je prolazilo bez incidenta, a na Sabonisov srednji prst prema istočnoj tribini uzvratili smo sa USA toliko o tom vremenu kada nismo znali da postoji Litva i da je Žalgiris nije ruski klub a bože moj sve je to bio SSSR