Ovo ste jako dobro zaključili, zato mali ljudi se nebi smijeli dati manipulirati od strane pokvarenih političara
-
-
-
Danas prevladavajuće organizacije bilo čega se zapravo baziraju na odnosu pastir - ovca. Pastir dobro zna da ovce nikako ne smiju shvatiti da im on ne treba. Zato je ključno uvijek promptno uklanjati sve one koji bi to razotkrili, a drugo neprekidno pronalaziti efikasna sredstva za otklanjanje pozornosti od bitnoga.
I do savršenstva se u tome koriste strah, potreba za pripadanjem nečemu (identiteti) i nedostatak ključnih znanja što je stvarna istina u svemu tome. Ako je sve pod kontrolom daš im dovoljno kruha i igara - i možeš ih žive derati neće se buniti. Dapače - tražiti će još. To je svijet u kojem živi većina ljudi na ovoj planeti.
Naravno ima i onih koji to savršeno kuže pa ovisno o vlastitim preferencijama mogu biti pastiri, heroji i borci za "bolje sutra" dok ne nestanu ili prevratom dođu na vlast pa opet postanu pastiri tog "novog i boljeg" pa bila to religija, ideologija ili što već stado u datom trenutku više preferira.
Ima i treća opcija - živjeti svoj život "izvan" od svih tih sran.a i pri tome čak i uživati.
-
gosp. Toulen treća opcija je najbolja i želim da moja mala obitelj bude u toj opciji. Da bih uspio biti u toj 3.poziciji moraš biti odgovoran, financijski neovisan, slobodan, mentalno jak pozitivan i zato stalno moraš raditi na sebi. 3 pozicija je najteže ostvariva ali zato najugodnija.
-
Ima i treća opcija - živjeti svoj život "izvan" od svih tih sran.a i pri tome čak i uživati.
upravo to kolega, biti neovisan i onda sve jasnije vidiš...isto kao i u našemu poslu, kada nisi u poziciji i kada nemaš očekivanja, malo drugačije vidiš neke stvari...
-
Mozda najbolje svatko na svoju stranu i gotovo.
oni pametni su odavno otisli vani zivjeti i raditi a bu..le nek se navlace
-
VIDEO Zviždačica: U centru Zagreba firma nam plaća 10.000 pa daje u zakup za 100.000MAJA ĐEREK, bivša zaposlenica Državnih nekretnina, u Index Studiju iznijela je teške i ozbiljne optužbe protiv Jandrokovića, HDZ-ovca Katičića, Joze Brkića,…www.index.hr
Ovoj ženi treba dignuti spomenik
-
Postaviti je za šeficu DORH-a.
-
Opcenito bi zakon trebalo promjeniti da onaj tko prokaze na nepravilnosti (zvizdac) bude nagrađen 20-30% od otkrivenog iznosa i to da se prvenstveno naplati prodajom imovine osobe ili osoba koje su to omogucili…
Da vidis kako bi se jako puno toga sredilo, od izmisljenih prebivalista, drzavnih stanova, pa ovih sta im placaju sulude iznose za neke fiktivne najmove i sve to iz nase zajednicke kase, proracuna.
-
Tko još sam sebi jamu kopa da bi donio takav zakon. Treba se potruditi i izaći na ulicu i pokazati ovoj bagri kakvu zemlju želimo.
-
imamo li kakvih informacija kako nam je druga dama, kako podnosi trudničke dana, povraća li ili da mi povraćamo umjesto nje, jel odgovorni gospon zvao Lastana, da vidi smije li i u kojoj pozi i dalje upražnjavati svoje anemične nastupe
Premijer Plenković i supruga Ana uskoro će dobiti treće dijeteAndrej Plenković i Ana Maslać Plenković u braku su od 2014. godine i te iste godine rodio im se sin Mario, a tri godine poslije dobili su malenu Miluwww.vecernji.hri zašto taj Plenki uvijek nešto dobija, vjerujem da se za ovo ipak malo oznojio
i obavijest prvome pendreku, ako ima u sadržaju nešto što bi ga navelo da me potraži, neću danas biti kod kuće, ma neću nikada biti kod kuće
-
-
imamo li kakvih informacija kako nam je druga dama, kako podnosi trudničke dana, povraća li ili da mi povraćamo umjesto nje, jel odgovorni gospon zvao Lastana, da vidi smije li i u kojoj pozi i dalje upražnjavati svoje anemične nastupe
https://www.vecernji.hr/showbiz/premij…-dijete-1559795
i zašto taj Plenki uvijek nešto dobija, vjerujem da se za ovo ipak malo oznojio
i obavijest prvome pendreku, ako ima u sadržaju nešto što bi ga navelo da me potraži, neću danas biti kod kuće, ma neću nikada biti kod kuće
Svaka čast ,odličan osvrt😀🤠👌
-
Vujčić od Mađara uzeo pola milijuna kuna. Austrijski guverner nije želio uzeti novacGUVERNER Hrvatske narodne banke Boris Vujčić je od mađarske središnje banke dobio 511.020 kuna.www.index.hr
I zato imamo drzave i "drzave".
-
evo gdje se mogu nabaviti pomagala za sve one koji nisu stigli
-
Solarna oluja onesposobila 40 od 49 satelita kompanije SpaceX
Solarna oluja onesposobila 40 satelita kompanije SpaceXGEOMAGNETSKA oluja izazvana velikim prodorom Sunčevog zračenja onesposobila je najmanje 40 od 49 satelita koje je nedavno lansirala kompanija SpaceX.www.index.hrnekako mi uopće mi nije žao,baš naprotiv...
-
Solarna oluja onesposobila 40 od 49 satelita kompanije SpaceX
https://www.index.hr/vijesti/clanak…ta/2338594.aspx
nekako mi uopće mi nije žao,baš naprotiv...
sjećate li se Wall-E-ja? animirani
urezala mi se ona slika kad raketa prolazi kroz atmosferu i probija se kroz smeće od starih, raspadnutih satelita van funkcije
puna orbita tog smeća
tako će nekako i bit
svugdje prvo napravimo smeće onda idemo sa regulacijom
pa su puni oceani mikro plastike, raspadnutih ribarskih mreža i slamčica...
premalo, prekasno
-
Malo za nasmijati se. Izgleda da je lektor u Jutarnjem na godišnjem ili spava zimski san.
Ruski vojnici puno piju i preprodaju dizel...
Eto zašto cijene nafte rastu.
-
Malo za nasmijati se. Izgleda da je lektor u Jutarnjem na godišnjem ili spava zimski san.
Ruski vojnici puno piju i preprodaju dizel...
Eto zašto cijene nafte rastu.
za njih je poznato da oduvijek piju kao Rusi
-
možda je došlo vrijeme da onda mladi riješe svatko svoje, ionako nemaju pojma što je sada in na Tik Toku
ne bih se iznenadio nekoj svjetskoj TikTok revoluciji
kolega mogu vam reći da ste vidoviti. u nekoj cia analizi građanskih ratova sa društvenih mreža mogla bi se pokrenuti neka revolucija u americi. period za cca 5 godina.
ma nemam ja potrebu gledati u Jameriku, svaki dan imam "revolucionare" kod kuće i vidim da bi me radi TikToka najradije istukli (da mogu) i situacija se pogoršava svakodnevno , ne vjerujem da će proći više od tri godine do kritične točke
-
Kolega ograničite im korištenje ekrana na 1 sat prije spavanja. Tako je kod mene doma. Čim se to pretjera na neko vrijeme, odmah umjesto mile dječice dobijem psihopate, bez pretjerivanja. Poremeti im se moždana kemija. Nek se vanka igraju lovice i skrivača. Neće im škoditi...
-
Kolega ograničite im korištenje ekrana na 1 sat prije spavanja. Tako je kod mene doma. Čim se to pretjera na neko vrijeme, odmah umjesto mile dječice dobijem psihopate, bez pretjerivanja. Poremeti im se moždana kemija. Nek se vanka igraju lovice i skrivača. Neće im škoditi...
malo se šalim, nije toliko kritično kod mene osobno, ali vidim da ih to vuče i da njima to upravo služi umjesto igara, koje smo mi nekada igrali, ponekada se začudim koliko je sve vani pusto, a nekada sam i sam provodio najviše vremena vani, osim onoga koliko je bilo potrebno za obroke, učenje i spavanje, druga su vremena
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun