ja više ne idem, a vi kako hoćete
naravno da ne, to je najgore što se jednoj civiliziranoj i obrazovanoj osobi može dogoditi u životu a svojevoljno ići u tuđi rat može samo bolestan na mozak a bolesniji od toga može biti samo onaj koji ga šalje
ja više ne idem, a vi kako hoćete
naravno da ne, to je najgore što se jednoj civiliziranoj i obrazovanoj osobi može dogoditi u životu a svojevoljno ići u tuđi rat može samo bolestan na mozak a bolesniji od toga može biti samo onaj koji ga šalje
Svi se slažemo da je politički cilj FT bio ostvarivanje sna o neovisnoj državi, svi smo to potvrdili na referendumu, samo što je ostala tajna na koji način to ostvariti, nitko ne bi bio za to da se to ostvaruje ratom, no vlast je znala da bez rata i žrtava ne možemo doći do međunarodnog priznanja.
Dan proglašenja nezavisnosti 25.06.1991. Dan priznanja EU 15.01.1992. Znamo što je bilo između ova dva datuma.
Ekipa, možete li me molim vas uputiti na neke poučne internet stranice koje koristite a na kojima se mogu pročitati vijesti o ekonomiji i ekonomskim kretanjima?
Nije bitno jesu li to striktno američke, europske ili globalne vijesti, bitno je samo da se mogu pročitati korisne informacije.
Ekipa, možete li me molim vas uputiti na neke poučne internet stranice koje koristite a na kojima se mogu pročitati vijesti o ekonomiji i ekonomskim kretanjima?
Nije bitno jesu li to striktno američke, europske ili globalne vijesti, bitno je samo da se mogu pročitati korisne informacije.
Prevrtite malo razne teme na ovom forumu i sigurno će te naći šta vas zanima
nakon dočeka zavladao neki mamurluk danas
tigrić se uznemirio, izgleda bi van a tek je ušao
Ako sam dobro shvatio, nije mu odgovarao ni jedan stan od drzave ili grada koji iaju da mu daju u najam nego je privatno, vjerovatno od svog nekog pajde rentao za 9k???
Genijalno, znaci kum, pajdo kupi stan i ti mu rentom placas kredit i jos mu vjerovatno ostane viska od mjesecnog najma da i ti neku pinku dobijes 🙃😅
Mora se svim tim ljudima priznati kreativnost i minucioznost. Ništa nije prepušteno slučaju.
Ako sam dobro shvatio, nije mu odgovarao ni jedan stan od drzave ili grada koji iaju da mu daju u najam nego je privatno, vjerovatno od svog nekog pajde rentao za 9k???
Genijalno, znaci kum, pajdo kupi stan i ti mu rentom placas kredit i jos mu vjerovatno ostane viska od mjesecnog najma da i ti neku pinku dobijes 🙃😅
Bilo bi čudno da je drugačije, u ovoj nakaradnoj tvorevini .......
Treba nama kineska partija. Oni imaju jednostavna i efikasna rješenja, za ovakav ološ!
Svima im se u juhu pišam.
Imamo Hrvatsku
Nevjerojatan podatak o katastrofi koju proživljavao hrvatski narod u posljednjih 30 godina za vrijeme HDZ izrečen je nakon skandaloznog govora gosp. Čovića u Banjaluci, a to je da danas na području republike Srpske živi svega 5%
Hrvatskog stanovništva u odnosu prije rata. Da li je naš ministar vanjskih poslova i taj podatak predočio u EU da se vidi o kakvim se razmjerima etničkog čišćenja tu radi
Ne znam što je tu skandalozno izjavio.
Ponovio je ono što je potpisano prije 27 godina, činjenicu.
To što se to pokazalo najgore po Hrvate je druga priča.
Koliko je potrošeno novaca za povratničke obitelji, a koliko na mostarsku bolnicu ili sveučilište, da li se da iz toga isčitati koliki je interes RH da se život Hrvata vrati na sva područja BiH na kojima su živjeli u vremenu bivše Jugoslavije.
Dayton je legalizacija etničkog čišćenja šta god neko pričao, to se znalo da nema suživota tri naroda, nema povratka, nevidljivih barijera 1000. Jedno rješenje za BiH bi bilo humano preseljenje pa neka svi žive u 100% čistim entitetima.
hrvati su u bih trebali imati svoj entitet, kada se sjetim samo da smo bili pred banjalukom kada je sve stopirano, srba nigdje a armija bih u rasulu, pitam se zašto tada u daytonu kada su se radile granice, hrvati kao tada dominantna vojna sila i pozicija u bih nisu izborili svoj entitet
Kada taj narod živi u BiH kažu ne možemo zajedno hoćemo svatko da ima svoj 100% čisti entitet, a kad se ti isti nađu u Njemačkoj onda su prijatelji i dobri komšije zajedno rade i zabavljaju se.
da, to je normalno, svi smo tamo vani "naši" i u bih bi bilo tako ali rane su duboke a političari egzistiraju upravo na tim ranama prošlosti , bez toga, tko bi znao za njih i kome bi uopće trebali, bili bi jedna apsolutna nula...tako je u bih i u hr a i u cijelome svijetu i US kao dominantna demokracija uvijek izmišlja neke napetosti i probleme kojima zaokuplja pozornost i onda sami sebe nameću kao riješenje problema koji nikada ne rješavaju, sami sebi daju na važnosti inače ih ne bi niti bilo na pozicijama moći, potreba za njima jednostavno ne bi niti postojala
Mozda najbolje svatko na svoju stranu i gotovo.