1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
This Thread
  • Everywhere
  • This Thread
  • This Forum
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Razno
  3. Kavana

Birtija

• StatusQuo
  • February 17, 2020 at 10:14 PM
  • D_artagnan
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,978
    Bookmarks
    1
    • November 4, 2023 at 5:45 PM
    • #5,421

Ok, a sta ukoliko taj isti umirovljenik sve prebaci na djecu i opet nema nista papirnato, a zapravo ima sve to samo na djeci 🙃

Posao bi se napravio kad bi na razini EU ili razvijenog svijeta se napravilo stvarno vlasnistvo, da se vide tokovi kapitala, upravljanja i vlasnistva

• Junius
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,824
    • November 4, 2023 at 6:11 PM
    • #5,422
    Quote from Ledica

Kolega Junius je djelomično u pravu, evo recimo u vezi ovog jednokratnog novčanog primanja radi ublažavanja posljedica rasta troškova života koji se već šesti put isplaćuje umirovljenicima , a jedini kriterij za ostvarivanje prava na taj popularno zvani “energetski dodatak” je visina mirovine pa umirovljenik može rentat 10 apartmana, može imati dionice ili udjele vrijedne milijune eura, ali Vlada će mu udijeliti pomoć u vidi dodatka prema tablici

Cirkus živi...ne samo da ne žele znati sa druge dohotke, već recimo ako imaš 298€ mirovinu, te još strane mirovine 500€, ti i dalje dobiješ taj dodatak...meni je ovo vriđanje inteligencije, jer postoje baze podataka, gdje se to može provjerit u 5 min.

A da ne govorim za prava koje se dobijaju preko dohodovnog censusa...pa se za zajedničko kućanstvo prijave dvoje ljudi , iako ih je petero,da bi se dobio doplatak za dicu ili besplatno zdravstveno.

Quote from D_artagnan

Ok, a sta ukoliko taj isti umirovljenik sve prebaci na djecu i opet nema nista papirnato, a zapravo ima sve to samo na djeci 🙃

Posao bi se napravio kad bi na razini EU ili razvijenog svijeta se napravilo stvarno vlasnistvo, da se vide tokovi kapitala, upravljanja i vlasnistva

Ma treba se samo gledat ukupni godišnji dohodak po poreznom obvezniku, pa bi pola ovih što primaju neke pomoći od države otpalo u startu.

Na eporeznoj, ja imam evidentirano sve godišnje legalne dohotke...tako da je samo stvar dobre volje.

Edited once, last by Junius: Merged a post created by Junius into this post. (November 4, 2023 at 6:14 PM).

• etoimene
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    642
    • November 6, 2023 at 1:54 PM
    • #5,423

https://www.tportal.hr/crna-kronika/c…e-foto-20231103

"Šef policije oduševljen kvalitetom zaplijenjene trave u Petrinji: Odlična je"

Buahahahahahaha! :D

• KultLicnosti
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,644
    • November 7, 2023 at 7:05 PM
    • #5,424
    Rimčeva Nevera srušila rekord za najbržu vožnju unatrag, postigla je brzinu od 275 km/h
    PAPENBURG - Pothvat je ostvaren 7. listopada na Automotive Testing Papenburg u Njemačkoj. Nevera je ranije ove godine oborila više od 20 rekorda ubrzanja i…
    www.24sata.hr

To je ono što očekujem od auta kad ga tražim <3

...i zaboravimo ono što smo naučili kad smo bili mali. Propuh ne ubija, propuh u ovoj krizi spašava. (D.B.)

• havi
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,895
    • November 10, 2023 at 10:53 AM
    • #5,425
    Čačić kaže da će Reformisti na izbore s Fokusom, IDS-om i PGS-om: 'Nitko se nikome ne pridružuje'
    Uskoro će stranke potpisati sporazume
    www.telegram.hr
    Ujedinio se dio liberala: Reformisti, Fokus te IDS i PGS zajedno izlaze na izbore
    Grupacije Reformista i Fokusa te IDS-a i PGS-a zajednički izlaze na predstojeće parlamentarne izbore, potvrdio je u utorak predsjednik Narodne stranke -…
    www.tportal.hr

Pisao o tome kak ne treba glasat za hdz, sdp, mozemo , most i slicne koje su imale priliku nesto napravit , nego za nekog novog , recimo Fokus za koji sam mislio da je ok , sad su mi se i oni zgadili cim su okupili ekipicu koja je bila i sa hdz i sa sdp , a valjda bi bili i sa bilo kime samo da dodu na vlast .

Moj glas ide Hdz-u , tu bar znam na cemu sam ili na cemu nisam :):(

• D_artagnan
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,978
    Bookmarks
    1
    • November 10, 2023 at 12:23 PM
    • #5,426
    Objavljeno kolika je prosječna neto plaća u Zagrebu
    PROSJEČNA mjesečna isplaćena neto plaća po zaposlenome u pravnim osobama u Gradu Zagrebu za kolovoz iznosila je 1.335 eura.
    www.index.hr

Jel to ona prosječna i medijalna plaća gdje ovi iz nadzornih i uprava imaju 40-50 puta veću plaću od ostale ekipe, pa svi u prosjeku imaju dobre plaće :S

• barbosa 2.0
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    2,217
    • November 10, 2023 at 4:35 PM
    • #5,427

evo onda koliki su dohodci i u Njemačkoj...

Radnici u Njemačkoj na Instagramu objavljuju svoje platne liste
    GEHALT in Deutschland naziv je kanala na Instagramu, TikToku i YouTubeu na kojem radnici objavljuju svoje navodne platne liste i otkrivaju kolike su im plaće,…
    www.index.hr
  • zdenkic
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,265
    • November 11, 2023 at 1:13 PM
    • #5,428

moze jedan mali rant, da vidim jesam li ja jedini kojemu je to pocelo na zivce, ili sam ultra alt rasisticni desnicar koji voli putina

razumijem stranu radnu snagu, i nemam nista protiv ikoga.
    medjutim nije mi jasno zasto na poslovima za koje treba komunikacija sa ljudima je dopusteno zaposljavat ljude koji ne znaju ni trunku hrvatskog jezika

danas sam bio u eurospinu, na blagajni su bila 2 strana muska radnika, indija/pakistan/banglades, ne znam
    u kolicima sam imao baksu vode, gdje je blagajnik skenirao kod od bakse, i onda lupnuo puta sest, naplativsi mi sest baksi vode ...

ja njemu kazem da je pogrijesio, da je barkod od bakse tocan i vec je kucano 6 voda, on mene gleda ne kuzi nista
    rekoh ajde, necu biti prevelika pizda pa cu pocet engleski pricat, iako mi je mrsko da moram u svojoj drzavi biti stranac...

on ne kuzi ni engleski nista, bulji u mene ko tele u sarena vrata

pocne dovikivat kolegi na drugoj blagajni na svom jeziku, kolega se dere nazad
    i tak to traje nekoliko minuta gdje se oni dovikuju

ljudi zivcani, meni kao neugodno ali sta da radim, hrvatski ne zna, engleski ne zna...nemogu mu niti objasnit na engleskom da zove nadredjenog...

i tako to traje nekoliko minuta, blagajnik mase rukama i vjerojatno mi jebe sve po spisku

i za 5 minuta sto je izgledalo kao cijela vjecnost dolazi domaca koja rjesava problem, i jos mene gleda ispod oka kao da sam ja kriv za ovu situaciju

ovo mi se desavalo tokom ljeta non stop u kaficima i restoranima, i jako me zivciralo da moram kod kuce narucivat na engleskom...
    ali sezona je gotova, i ovo je mislim prevrsilo svaku mjeru

danas vidim da po dalmaciji da su takvi zaposleni kao postari, koji ne znaju dostavljati postu
    pa kako je dopusteno i legalno zaposljavat osobe bez ikakvog osnovnog znanja domaceg jezika?

• Junius
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,824
    • November 11, 2023 at 2:25 PM
    • #5,429

Evo prva vatra, ubija sam se od mesa sa gradela^^

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• KultLicnosti
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,644
    • November 11, 2023 at 3:12 PM
    • #5,430
    Quote from zdenkic

moze jedan mali rant, da vidim jesam li ja jedini kojemu je to pocelo na zivce, ili sam ultra alt rasisticni desnicar koji voli putina

medjutim nije mi jasno zasto na poslovima za koje treba komunikacija sa ljudima je dopusteno zaposljavat ljude koji ne znaju ni trunku hrvatskog jezika

danas sam bio u eurospinu, na blagajni su bila 2 strana muska radnika, indija/pakistan/banglades, ne znam
    u kolicima sam imao baksu vode, gdje je blagajnik skenirao kod od bakse, i onda lupnuo puta sest, naplativsi mi sest baksi vode ...

ja njemu kazem da je pogrijesio, da je barkod od bakse tocan i vec je kucano 6 voda, on mene gleda ne kuzi nista
    rekoh ajde, necu biti prevelika pizda pa cu pocet engleski pricat, iako mi je mrsko da moram u svojoj drzavi biti stranac...

ljudi zivcani, meni kao neugodno ali sta da radim, hrvatski ne zna, engleski ne zna...nemogu mu niti objasnit na engleskom da zove nadredjenog...

i tako to traje nekoliko minuta, blagajnik mase rukama i vjerojatno mi jebe sve po spisku

i za 5 minuta sto je izgledalo kao cijela vjecnost dolazi domaca koja rjesava problem, i jos mene gleda ispod oka kao da sam ja kriv za ovu situaciju

ovo mi se desavalo tokom ljeta non stop u kaficima i restoranima, i jako me zivciralo da moram kod kuce narucivat na engleskom...

danas vidim da po dalmaciji da su takvi zaposleni kao postari, koji ne znaju dostavljati postu
    pa kako je dopusteno i legalno zaposljavat osobe bez ikakvog osnovnog znanja domaceg jezika?

Display More

Pa šta niste sretni, jel znate vi daš čovik neče da radi ništa aaa?

Kruva bez motike i pij kavu cili dan eee.... to posebno priča dio ljudi koji se nazivaju "poduzetnici" .

HR ? Slučajna država. /irony off/

...i zaboravimo ono što smo naučili kad smo bili mali. Propuh ne ubija, propuh u ovoj krizi spašava. (D.B.)

• havi
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,895
    • November 11, 2023 at 3:20 PM
    • #5,431
    Quote from KultLicnosti
    Quote from zdenkic

Display More

Kruva bez motike i pij kavu cili dan eee.... to posebno priča dio ljudi koji se nazivaju "poduzetnici" .

Display More
    Hrvatskoj u ovom trenutku nedostaje gotovo 200 tisuća stranih radnika
    Da nedostatak radne snage postaje ključnom preprekom snažnijeg rasta, ne samo u kratkome roku, jasno je već dulje vrijeme. No, da brojka potrebnih radnika…
    lidermedia.hr

Bit ce jos vise stranaca i ok.

• KultLicnosti
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,644
    • November 11, 2023 at 3:38 PM
    • #5,432

Ne slažem se da nedostaje samo 200000 radnika jer kako smo ustvrdili naš-čovik-neće-radi tako da je taj broj bliži 1000000 radnika koji tu fale.

• st-brajo
    Majstor
    Reakcija primljeno
    5,306
    • November 11, 2023 at 4:26 PM
    • #5,433
    Quote from havi
    Quote from KultLicnosti

https://lidermedia.hr/biznis-i-polit…-radnika-154037

Bit ce jos vise stranaca i ok.

sve stoji, ali tuđi čovik nikad neće znati...

''Dođu, tako, vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako uvedemo porez na vlastitu imovinu, stranci će je prestati kupovati" - Krešimir "Superhik" Macan

• D_artagnan
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,978
    Bookmarks
    1
    • November 12, 2023 at 1:12 PM
    • #5,434
    Quote from zdenkic

Display More

Da glupo je da rade bez nekog naseg u tandemu

• havi
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,895
    • November 12, 2023 at 6:07 PM
    • #5,435
    Nova snimka uhićenja braće Hofman. Specijalci upali u restoran, bacili ih na pod...
    BRAĆA Hofman, dvojac koji je posljednjih dana u široj javnosti postao poznat zbog snimki na kojima maltretira ljude, uhićeni su u petak u Beogradu.
    www.index.hr

Cvil cvil cvil :)

• Moller
    Majstor
    Reakcija primljeno
    12,602
    • November 13, 2023 at 2:21 PM
    • #5,436
    Quote from zdenkic

Display More

polako to ide svome pravom cilju gdje će nas sve usmjeriti kroz koju godinu, taj i takvi na blagajni služe samo da ubrzaju proces

U Zagrebu otvorena prva trgovina bez blagajni istočno od Münchena
    Konzum je danas u Zagrebu otvorio trgovinu bez blagajni i skeniranja artikala pod nazivom Konzum SMART, prvu takvu u široj regiji. Procjenjuje se da u svijetu…
    lidermedia.hr
  • havi
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,895
    • November 16, 2023 at 12:41 PM
    • #5,437

"Nekretnine su poput političara - često se procjenjuju prema vanjštini, ali istinska vrijednost je skrivena u unutrašnjosti."

"Kao što dobra lokacija čini nekretninu vrijednom, tako i odgovorni političari čine društvo prosperitetnim."

"U svijetu nekretnina i politike, važno je imati čvrste temelje kako bi izdržali ispite vremena."

"Kvalitetna nekretnina je poput poštenog političara - teško je pronaći, ali kada je pronađete, vrijedi zadržati."

"Kao što svaka kuća ima svoju priču, tako i političari ostavljaju svoj trag na društvenom tkivu."

"Nekretnine i politika često dijele istu mantru: lokacija, lokacija, lokacija - ili u politici služba, služba, služba."

"U životu i politici, važno je imati jasnu viziju - kao da gradite vlastiti dom."

"Dobro planirane nekretnine su poput mudro vođene politike - osiguravaju dugotrajan prosperitet."

"Kao što kuća bez temelja ne može opstati, ni politika bez integriteta ne može dugoročno uspjeti."

"Nekretnine su poput političara - nekad ih trebate renovirati da bi ostale relevantne."

"Kao što je svaka kuća jedinstvena, tako i političari nose svoju jedinstvenu odgovornost prema društvu."

"U politici i nekretninama, planiranje dugoročno donosi najbolje rezultate."

"Dobra nekretnina ne samo da štiti od vanjskih utjecaja, već i pruža sigurnost, slično kao i odgovorna politika."

"Nekretnine i politika su umjetnost kompromisa - traženje ravnoteže između različitih interesa."

"Kao što dobar dom pruža osjećaj sigurnosti, tako i stabilna politika pridonosi miru u društvu."

"Nekretnine su poput političara - neki sjaje izvana, ali tek kada istražite unutra, otkrijete pravu vrijednost."

"Kao što kuća zahtijeva održavanje, tako i društvo treba brigu odgovornih političara."

"U politici, kao i u nekretninama, važno je čuti glas naroda kako bi se stvorila pravedna zajednica."

"Nekretnine grade gradove, ali odgovorni političari grade zajednice."

"Dobar političar je poput kvalitetne nekretnine - teško ga je naći, ali kada ga pronađete, cijenite ga."

"Kao što dobar dom pruža osjećaj pripadnosti, tako i politika treba stvarati inkluzivno društvo."

"Nekretnine su poput političara - neki obećavaju više nego što mogu ispuniti."

"Kao što dobar dom ima dobar temelj, tako i stabilna politika ima čvrste vrijednosti."

"U politici, kao i u nekretninama, treba paziti na lažna obećanja jer mogu dovesti do razočaranja."

"Kao što dobra lokacija čini nekretninu atraktivnom, tako i odgovorni političari čine državu poželjnom za život."

"Nekretnine i politika dijele zajednički cilj - stvaranje prostora za bolju budućnost."

"Kao što svaka nekretnina ima svoju cijenu, tako i političari plaćaju cijenu svojih odluka."

"Nekretnine i politika su povezane - oboje utječu na našu svakodnevicu, bilo da to primjećujemo ili ne."

"Kao što dobar dom čini obitelj sretnom, tako i mudra politika čini društvo uspješnim."

"Nekretnine i politika su poput simbioze - jedno utječe na drugo, oblikujući našu kolektivnu stvarnost."

"Nepošteni političari su poput skrivenih nedostataka u nekretninama - neprimjetni na prvi pogled, ali s vremenom otkrivaju svoje pravo lice."

"Kao što skriveni troškovi kvare radost kupovine nekretnine, tako i nepošteni političari narušavaju radost građana."

"Nepošteni političari su kao nekretnine s lošim temeljima - često se ruše kad ih najviše trebate."

"U politici i nekretninama, nepoštenost je poput truleži - širi se i uništava sve oko sebe."

"Kao što se loša reputacija nekretnine teško može popraviti, tako i političar s nepoštenim djelovanjem teško povraća povjerenje građana."

"Nepošteni političari su poput skrivenih mana u kući - uvijek dolaze do izražaja kad je već kasno."

"Kao što nekretnina bez valjanih dokumenata gubi svoju vrijednost, tako i političar bez integriteta gubi podršku građana."

"Nepošteni političari grade svoju 'politiku' na labavim temeljima, slično kao što se nekretnine grade na nestabilnom tlu."

"Korupcija u politici je poput truljenja drvenih greda u kući - neprimjetno uništava strukturu sustava."

"Kao što nekretnina s nepoštenim proširenjem gubi svoju autentičnost, tako i političar s prikrivenim motivima gubi svoj integritet."

"Nepošteni političari su poput nekretnina s lažnim oglasima - obećavaju više nego što mogu ispuniti."

"Kao što se nekretnine s lošom reputacijom teže prodaju, tako i političari s nepoštenim praksama teže zadržavaju povjerenje birača."

"Nepošteni političari su kao skriveni termiti - polako izjedaju strukturu društva."

"Kao što nekretnina s prikrivenim nedostacima može izazvati financijske probleme, tako i nepošteni političar može uzrokovati ozbiljne posljedice za cijelu zemlju."

"Nepošteni političari su poput nekretnina s 'sumnjivim susjedstvom' - uvijek biste trebali biti oprezni s kime dijelite svoju zajednicu."

"Kao što se nekretnine s lošim upravljanjem brzo devalviraju, tako i političar s nepoštenim postupcima devalvira vrijednost političkog sustava."

"Nepošteni političari su poput 'nezapamćenih poplava' - uništavaju temelje demokracije."

"Kao što se nekretnina s lošom strukturom urušava, tako i političar bez etičkih načela dovodi u pitanje stabilnost države."

"Nepošteni političari su kao nekretnine s lažnim certifikatima - njihova prividna vrijednost je obmanjujuća."

"Kao što nekretnina s nelegalnim dodacima privlači probleme, tako i političar s nepoštenim praksama donosi ozbiljne izazove za društvo."

"Nepošteni političari grade svoju karijeru na lomu obećanja, slično kao što se nekretnine grade na ruševinama poštenja."

"Kao što nekretnina s nepravednim porezima opterećuje vlasnika, tako i političar s nepravednim postupcima opterećuje cijelu naciju."

"Nepošteni političari su poput nekretnina bez legalne dokumentacije - često rezultiraju pravnim problemima i nesigurnošću."

"Kao što nekretnina s nejasnim vlasništvom stvara konfuziju, tako i političar s nejasnim motivima izaziva neizvjesnost u politici."

"Nepošteni političari su kao nekretnine bez inspekcije - predstavljaju rizik za sve koji su uključeni."

"Kao što nekretnina s prikrivenim manama zahtijeva obnovu, tako i političar s nepoštenim postupcima zahtijeva temeljitu promjenu."

"Nepošteni političari su poput nekretnina s lažnim nadogradnjama - izgledaju dobro izvana, ali struktura je oslabljena."

"Kao što se nekretnina s nepoštenim poslovanjem suočava s pravnim posljedicama, tako i političar s koruptivnim postupcima suočava se s gubitkom povjerenja građana."

"Nepošteni političari su kao nekretnine s neprofitabilnim ulaganjima - na kraju uvijek trpe oni koji su najviše investirali, tj. građani."

"Kao što se nekretnine s nepoštenim vlasnicima često nalaze u pravnoj opasnosti, tako i političar s sumnjivim karakterom uvijek je na tankom ledu pred zakonom."

• st-brajo
    Majstor
    Reakcija primljeno
    5,306
    • November 16, 2023 at 3:49 PM
    • #5,438

umjesto političar stavi član uprave ili NO i dobiješ razlog zašto prosječni Hrvati ne žele ulagati u dionice 🤷

''Dođu, tako, vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako uvedemo porez na vlastitu imovinu, stranci će je prestati kupovati" - Krešimir "Superhik" Macan

• havi
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,895
    • November 16, 2023 at 4:54 PM
    • #5,439
    Quote from st-brajo

umjesto političar stavi član uprave ili NO i dobiješ razlog zašto prosječni Hrvati ne žele ulagati u dionice 🤷

Prosjecni Hrvat ne zeli ulagati u dionice ni u Americi,Njemackoj,Svedskoj i drugim trzistima ako je vec ovdje problem s upravama ili NO.

Mislim da je problem u drugim stvarima.

Dionice se ne vide, a odjeca,obuca,satovi,auto i drugo se vide, pa se moze malo pravit vazan.

• havi
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,895
    • November 17, 2023 at 9:57 AM
    • #5,440

Budi proaktivan: Preuzmi odgovornost za svoj život, iniciraj promjene i budi vođa svog života.

Počni s ciljem na umu: Definiraj svoje prioritete i ciljeve prije nego što počneš raditi na njima.

Stavi prvo najvažnije: Fokusiraj se na najvažnije zadatke i aktivnosti kako bi postigao dugoročni uspjeh.

Misli uvijek "da bi pobijedio": Razvijaj mentalni sklop pobjednika i pozitivan način razmišljanja.

Traži najprije razumijevanje, pa tek onda da te razumiju: Aktivno slušaj druge ljude kako bi ih stvarno razumio prije nego što izraziš svoje stavove.

Stvaraj sinergiju: Suradnja s drugima radi zajedničkog ostvarivanja boljih rezultata.

Oštri tester za sebe: Nastoj stalno se poboljšavati u svim aspektima svog života.

Nepročitani postovi

1. Title
    2. Odgovora
    3. Zadnji odgovor
    1. VLEN (Viktor Lenac d.d.) 2k

• accountant
      • February 14, 2020 at 12:36 PM
      • Dionice
      • accountant
      • May 24, 2025 at 1:59 PM
    2. Odgovora
      2k
      Pregleda
      906k
      2k
    3. All

May 24, 2025 at 1:59 PM
    1. DLKV (Dalekovod d.d.) 2.9k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:29 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 23, 2025 at 11:04 PM
    2. Odgovora
      2.9k
      Pregleda
      1.2M
      2.9k
    3. umalo

May 23, 2025 at 11:04 PM
    1. KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.) 2.1k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:11 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 23, 2025 at 8:32 PM
    2. Odgovora
      2.1k
      Pregleda
      914k
      2.1k
    3. xdado

May 23, 2025 at 8:32 PM
    1. Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ? 10k

• zlocesti
      • September 18, 2020 at 8:28 PM
      • Tržišta kapitala - USA
      • zlocesti
      • May 23, 2025 at 6:35 PM
    2. Odgovora
      10k
      Pregleda
      2.9M
      10k
    3. my moon

May 23, 2025 at 6:35 PM
    1. Što smo danas tržili 6k

• harpun
      • February 15, 2020 at 11:11 AM
      • Dionice
      • harpun
      • May 23, 2025 at 4:07 PM
    2. Odgovora
      6k
      Pregleda
      2.3M
      6k
    3. Hafid

May 23, 2025 at 4:07 PM

Registracija

Još nemate račun? Registriraj se sada i budi dio ove zajednice!

Registriraj se

Najnoviji postovi

• VLEN (Viktor Lenac d.d.)

All May 24, 2025 at 1:59 PM
  • DLKV (Dalekovod d.d.)

umalo May 23, 2025 at 11:04 PM
  • KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

xdado May 23, 2025 at 8:32 PM
  • Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

my moon May 23, 2025 at 6:35 PM
  • Što smo danas tržili

Hafid May 23, 2025 at 4:07 PM
  • KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.)

All May 23, 2025 at 3:39 PM
  • Komentari trgovanja na burzi - LIVE

umalo May 23, 2025 at 2:35 PM
  • PODR (Podravka d.d.)

All May 23, 2025 at 1:57 PM
  • ADPL (AD Plastik d.d.)

All May 23, 2025 at 1:36 PM
  • KOTR (Koncar Mjerni transformatori d.d.)

jkova25 May 22, 2025 at 1:20 PM

Popularne Teme

• Birtija

5,858 Replies, 5 years ago
  • Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

4,254 Replies, 5 years ago
  • Aktualno (vijesti)

1,148 Replies, 4 years ago
  • Prognoza cijena

231 Replies, 5 years ago
  • Prijedlozi za forum

212 Replies, 5 years ago

Online korisnici na ovoj temi

• 3 gostiju
  1. Privacy Policy
  2. Kontakt