1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
This Thread
  • Everywhere
  • This Thread
  • This Forum
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Razno
  3. Kavana

Birtija

• StatusQuo
  • February 17, 2020 at 10:14 PM
  • Moller
    Majstor
    Reakcija primljeno
    12,602
    • October 22, 2020 at 2:02 PM
    • #1,321
    Quote from Ledica

Kakav dan !!!

Ne znam što me više smara ... ovo dosadno trgovanje ili južina vani , idem malo odrijemati pa možda kad se probudim bude surprise , surprise .

Imam nekoliko naloga na kupnji , fer cijenu nudim , ali nitko ne trza . Ajde prodavači , pokrenite se 😀

već smo navikli na te fer cijene, danas je to vrlo popularno, a jeste sami radili elaborat ^^

• Ledica
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,221
    • October 22, 2020 at 2:13 PM
    • #1,322
    Quote from Moller
    Quote from Ledica

Kakav dan !!!

Ne znam što me više smara ... ovo dosadno trgovanje ili južina vani , idem malo odrijemati pa možda kad se probudim bude surprise , surprise .

Imam nekoliko naloga na kupnji , fer cijenu nudim , ali nitko ne trza . Ajde prodavači , pokrenite se 😀

već smo navikli na te fer cijene, danas je to vrlo popularno, a jeste sami radili elaborat ^^

Ne ide to kod mene po elaboratu , emocije su u pitanju. Danas sam u darežljivom raspoloženju , nudim najviše na tri likvidne dione , ali prodavači nikako da shvate da danas častim , to će tek sutra skužiti , ali bit će kasno , nije svaki dan proštenje 😀

• toluen
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,665
    • October 23, 2020 at 9:43 AM
    • #1,323

Premijer Plenković u ležernom izdanju pokazao svoje košarkaško umijeće

"Suptilan" način da nam premijer pokaže što misli o biračkom tijelu Lijepe naše. Vjerodostojno :D

• Moller
    Majstor
    Reakcija primljeno
    12,602
    • October 23, 2020 at 2:18 PM
    • #1,324

https://www.tportal.hr/vijesti/clanak…o-foto-20201023

može sada kod nas u Klub svratiti, mi smo Obećana zemlje, samo još svi ne znamo kome i po kojoj cijeni

• buMBum
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    769
    • October 23, 2020 at 3:20 PM
    • #1,325

Konačno i dobre vijesti:

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

buMBum

• kupoprodajnik
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,095
    • October 26, 2020 at 8:20 PM
    • #1,326

Postoji jedna engleska izreka, a kaze sacuvaj me Boze dobrocinitelja. Od zlikovaca cu se sam sacuvati.

Doista se postavlja pitanje motivacije nekoga tko ljudima zeli pomoci plahtama savjeta u sto da NE ulazu. To su ozbiljni problemi neki, jamacno. Da nekome zelim pomoci, a k tome sam i analiticar, onda bih mu ukazao u sto DA ulaze. Onako...

Eh da, dijelili su se sjecam se i savjeti da se ne ulaze u Atpl u doba dok je rasla od 100 do 600. Isto plahte. Oni koji su vas slusali su propustili ponesto, ne?

• alias
    Guest
    • October 26, 2020 at 8:30 PM
    • #1,327
    Quote from kupoprodajnik

Postoji jedna engleska izreka, a kaze sacuvaj me Boze dobrocinitelja. Od zlikovaca cu se sam sacuvati.

Doista se postavlja pitanje motivacije nekoga tko ljudima zeli pomoci plahtama savjeta u sto da NE ulazu. To su ozbiljni problemi neki, jamacno. Da nekome zelim pomoci, a k tome sam i analiticar, onda bih mu ukazao u sto DA ulaze. Onako...

Eh da, dijelili su se sjecam se i savjeti da se ne ulaze u Atpl u doba dok je rasla od 100 do 600. Isto plahte. Oni koji su vas slusali su propustili ponesto, ne?

Pobrkao si ti neke loncice. Ako nades jedan post od 100 do 600kn gdje sam ja pisao da se ATPL proda, ja cu ti dati 100.000 kn. Znas kako znam da nisam nista pisao? Pa ja dok nisam napravio analizu kad je bila cijena 685kn nisam nista o vrijednosti ATPL-a znao. Dakle, ja ne pisem gluposti kao ti i ekipa, dok nisam siguran u nesto. Jos jednom. Isto kao i onda kad je cijena bila 685, isto kad je cijena bila 475kn ja sam pisao protiv. Tipovi kao ti koji nemaju znanja su isto govorili da boze sacuvaj onih koji zele pomoci. Sad su u dobranim minusima. Ti guraj po svome. Gurao si i na viru, pa si se dobrano opekao. Ja sam ti govorio da ne kupujes. Ali, eto, ti si pricao da pocinje ciklus i da imas drugacijih saznanja od mene. Sta je tu je. Opet ja nekako ispao budala. Nije prvi put. Kazem, na kraju se mrtvi broje. Pogledaj samo starih nicova na poslovnom koliko je ostalo na ATPL temi. Gigic prvi :)

• buMBum
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    769
    • October 26, 2020 at 8:33 PM
    • #1,328

Ima li u Clubu mozda neko da je o ovome ramišljao:

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

buMBum

• kupoprodajnik
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,095
    • October 26, 2020 at 9:02 PM
    • #1,329

Multinickovima cu dokazivati tko je sto kad pisao?!? Bas jedan s takvim stilom je gnjavio od jutra do mraka sve te mjesece. Jesi li ti to bio ili ne, nisam siguran. Ali opet, stil slican, plahte duge, argumentacija vrlo slicna, bas onako...

Osim toga, doista, lijepo reci ljudima sto da kupe? Evo, ja sam svima pisao na na Optimi da je super na 2.5 kn, a kupio sam na 1.7. I svi koji su me slusali su zaradili. Takodjer, tko me saslusao na Atpl onomad kad sam na 400 pisao da ce up i on je zaradio. Ono sto smatram losim, da ce padati i sl. napisem jedan ili dva posta, ili nista.

Ali ovo tvoje, stari... Ozbiljni, teski problemi. Nije tebi lako. Strava.

• naim
    Guest
    • October 26, 2020 at 9:10 PM
    • #1,330
    Quote from alias

Mittko, ali koja im je onda logika prodati brodove, ako ce s njima biti na nuli? To onda moze znaciti samo gore, tj da ocekuju katastrofa godinu. Zasto bi prodavali i vracali dug i to za novije brodove? Meni nikako nema smisla, osim da su u nekoj dobiti od prodaje, a lova im hitno treba, sto je opet katastrofa

Budfox.

daj mi reci koja je moja skrivena namjera? Jer je ja stvarno ne kuzim. Sta da kupim jeftinije? I gdje ti vidis valjane argumente da bi dionica trebala rasti, tj. onih koji su za dionicu? U tome sto kupoprodaj ocekuje da ce trziste rasti? Jer MISLI da ce BDI sljedece godine biti viši? Pozorno moras procitati sta sam napisao o misljenjima.

Ujedno, ja bih javno zamolio moderatora da nas poštedi ovih gluposti kojima nas stručnjak “analitičar” zasipa posljednjih dana. Rasprava je poželjna, al ne na ovakav način.

Nije posao moderatora da briše neželjene komentare i drži se slijepo postavki i postulata komentiranja, nego da razumije materiju i usmjerava je prema nekom suvislom cilju. Mjerenju vrijednosti, utvrdjivanju diskrepancija cijene i procjene i slično. Koliko vidim, rasprava ne ide nimalo u tom smjeru nego se banalizira pametovanjem tipa.... jesam vam ja rekao. Samo budali nije jasno tko nam se ovdje ponovno reinkarnirao i k tome se okitio tudjim perjem.

• Jubito
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    902
    • October 26, 2020 at 9:11 PM
    • #1,331
    Quote from mitkko

Ne treba biti zlocest.

Ne razumijem, po čemu sam ja to bio zločest?

• alias
    Guest
    • October 26, 2020 at 9:12 PM
    • #1,332
    Quote from naim
    Quote from alias

Mittko, ali koja im je onda logika prodati brodove, ako ce s njima biti na nuli? To onda moze znaciti samo gore, tj da ocekuju katastrofa godinu. Zasto bi prodavali i vracali dug i to za novije brodove? Meni nikako nema smisla, osim da su u nekoj dobiti od prodaje, a lova im hitno treba, sto je opet katastrofa

Budfox.

daj mi reci koja je moja skrivena namjera? Jer je ja stvarno ne kuzim. Sta da kupim jeftinije? I gdje ti vidis valjane argumente da bi dionica trebala rasti, tj. onih koji su za dionicu? U tome sto kupoprodaj ocekuje da ce trziste rasti? Jer MISLI da ce BDI sljedece godine biti viši? Pozorno moras procitati sta sam napisao o misljenjima.

Ujedno, ja bih javno zamolio moderatora da nas poštedi ovih gluposti kojima nas stručnjak “analitičar” zasipa posljednjih dana. Rasprava je poželjna, al ne na ovakav način.

Nije posao moderatora da briše neželjene komentare i drži se slijepo postavki i postulata komentiranja, nego da razumije materiju i usmjerava je prema nekom suvislom cilju. Mjerenju vrijednosti, utvrdjivanju diskrepancija cijene i procjene i slično. Koliko vidim, rasprava ne ide nimalo u tom smjeru nego se banalizira pametovanjem tipa.... jesam vam ja rekao. Samo budali nije jasno tko nam se ovdje ponovno reinkarnirao i k tome se okotio tudjim perjem.

Pošteno. Dosta od mene. rapravljajte vi strucnjaci medusobno. Cujemo se za 3 mj

• zlocesti
    Majstor
    Reakcija primljeno
    9,313
    • October 26, 2020 at 9:30 PM
    • #1,333

I preko bare šve crveno.

I sutra će.

Sve je do daljnjeg pec !

• BudFox
    Majstor
    Reakcija primljeno
    4,231
    • October 26, 2020 at 9:45 PM
    • #1,334
    Quote from alias

Budfox.

Nisam uopce mislio na tebe, vec opcenito filozofski gledano zasto ljudi pisu na ovom dionickom forumu. Da pod A) nesto zarade ili pod B) da se zabavljaju i traze cure/decke( tko sto voli ;)). Nazalost to je meritum stvari ovdje, a ostalo je samo predstava za mase. Za ostala pitanja nemam dovoljno znanja, te ne znam odgovor.

Kocka je bačena, alea iacta est :!:

• buMBum
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    769
    • October 26, 2020 at 9:52 PM
    • #1,335

Ovo nije pec, pec.

Ovo je brutalno i najava onoga što narednih dana slijedi!

Big Crash!

Spašavaj se tko moze!

Ü

buMBum

• BudFox
    Majstor
    Reakcija primljeno
    4,231
    • October 26, 2020 at 10:04 PM
    • #1,336
    Quote from buMBum

Ovo nije pec, pec.

Big Crash!

Spašavaj se tko moze!

Ü

E BumBum, zasto nisi DumDum?

Ako ne znas sto je DumDum jer si samo ucio u skoli, dok su se drugi zabavljali, to ti je kada stavis u casu malo votke ili tequile i zaliješ sa švepsom ili sprite-om, ovisi sta imas kod sebe. Primis casu odozgora i lupis u stol da se zapjeni, pa popijes naiskap. I tako par puta i svijet odmah izgleda ljepse, zar ne ;).

Viđe trave zelene u zadnjih 5 stupaca :thumbup:.

Znači crveno je samo u prvom stupcu (1d) i drugom stupcu (1w), dok su svi ostali zeleni (1M, 3M, 6M, 1Y, 3Y)

Dow Jones Industrial 27,685.38-2.29%-1.81% +1.88%+4.59%+16.45%+2.70%+18.31%
    Nasdaq 100 11,504.519-1.61%-1.12% +3.17%+9.74%+30.93%+43.28%+90.54%
    US SPX 500 Index 3,403.15-1.81%-1.13% +3.15%+5.82%+19.96%+12.61%+32.69%

P.S. Isprika Adminu i molio bih da se ovaj recept prebaci u forumsku kuhinju, ako joj ovdje nije primjereno mjesto.

Kocka je bačena, alea iacta est :!:

• hugh
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    4,015
    • October 26, 2020 at 10:11 PM
    • #1,337
    Quote from BudFox
    Quote from buMBum

Ovo nije pec, pec.

Big Crash!

Spašavaj se tko moze!

Ü

E BumBum, zasto nisi DumDum?

Ako ne znas sto je DumDum jer si samo ucio u skoli, dok su se drugi zabavljali, to ti je kada stavis u casu malo votke ili tequile i zaliješ sa švepsom ili sprite-om, ovisi sta imas kod sebe. Primis casu odozgora i lupis u stol da se zapjeni, pa popijes naiskap. I tako par puta i svijet odmah izgleda ljepse, zar ne ;)

Isprika Adminu i molio bih da se ovaj recept prebaci u forumsku kuhinju, ako joj ovdje nije primjereno mjesto.

Display More

Ha,ha...e,da to su dani bili......srednju sam završio na dum dum votki.....na faksu su bila več ozbiljnija piće.....e to su dani bili.....bolje je bilo polpunog džepa onda, nego sad punog džepa na burzi......dum dum votka razveseli čovjeka a dum dum burza izaziva popizditis.....

• Marielena
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,298
    • October 26, 2020 at 11:33 PM
    • #1,338

Hvala kolega BudFox na receptu. Svasta covjek nauci ovdje.

Tko zna hocemo li mi dozivjeti big crash ili ne, bio je 1929 godine.

• Kadisibil91
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    429
    • October 27, 2020 at 1:26 AM
    • #1,339

Biden pobjeđuje , normalizacija odnosa amerika-kina , korona show prestaje,bdi i sve raste.

2021

2020 Bvps 392.20 kn

28.10.19 486 kn

26.10.20 149 kn

• Moller
    Majstor
    Reakcija primljeno
    12,602
    • October 27, 2020 at 9:34 AM
    • #1,340

https://zse.hr/hr/potpisan-sp…gro-berzom/2004

možda je sada jasnije zašto nam u posljednje vrijeme burza vako dela

Nepročitani postovi

1. Title
    2. Odgovora
    3. Zadnji odgovor
    1. PODR (Podravka d.d.) 1.2k

• havi
      • February 12, 2020 at 6:30 PM
      • Dionice
      • havi
      • June 7, 2025 at 11:04 AM
    2. Odgovora
      1.2k
      Pregleda
      488k
      1.2k
    3. bluelionZG

June 7, 2025 at 11:04 AM
    1. HT (Hrvatski Telekom d.d.) 769

• Admin
      • February 12, 2020 at 2:28 PM
      • Dionice
      • Admin
      • June 6, 2025 at 6:08 PM
    2. Odgovora
      769
      Pregleda
      420k
      769
    3. loto

June 6, 2025 at 6:08 PM
    1. SAPN (SAPONIA d.d.) 1.1k

• tizian1
      • February 12, 2020 at 8:49 PM
      • Dionice
      • tizian1
      • June 6, 2025 at 5:05 PM
    2. Odgovora
      1.1k
      Pregleda
      509k
      1.1k
    3. xdado

June 6, 2025 at 5:05 PM
    1. VLEN (Viktor Lenac d.d.) 2k

• accountant
      • February 14, 2020 at 12:36 PM
      • Dionice
      • accountant
      • June 6, 2025 at 11:22 AM
    2. Odgovora
      2k
      Pregleda
      916k
      2k
    3. umalo

June 6, 2025 at 11:22 AM
    1. Tvrtke s potencijalom za IPO 34

• toluen
      • May 31, 2020 at 6:04 PM
      • Dionice
      • toluen
      • June 6, 2025 at 9:21 AM
    2. Odgovora
      34
      Pregleda
      18k
      34
    3. Avx

June 6, 2025 at 9:21 AM

Registracija

Još nemate račun? Registriraj se sada i budi dio ove zajednice!

Registriraj se

Najnoviji postovi

• PODR (Podravka d.d.)

bluelionZG June 7, 2025 at 11:04 AM
  • HT (Hrvatski Telekom d.d.)

loto June 6, 2025 at 6:08 PM
  • SAPN (SAPONIA d.d.)

xdado June 6, 2025 at 5:05 PM
  • VLEN (Viktor Lenac d.d.)

umalo June 6, 2025 at 11:22 AM
  • Tvrtke s potencijalom za IPO

Avx June 6, 2025 at 9:21 AM
  • SPAN (SPAN d.d.)

mooji June 6, 2025 at 9:09 AM
  • Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

Bankar June 5, 2025 at 10:42 PM
  • LKRI (Luka Rijeka d.d.)

umalo June 5, 2025 at 5:38 PM
  • KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.)

Dado June 5, 2025 at 9:45 AM
  • INGR (INGRA d.d.)

misterno June 4, 2025 at 7:36 PM

Popularne Teme

• Birtija

5,858 Replies, 5 years ago
  • Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

4,267 Replies, 5 years ago
  • Aktualno (vijesti)

1,148 Replies, 4 years ago
  • Prognoza cijena

231 Replies, 5 years ago
  • Prijedlozi za forum

212 Replies, 5 years ago

Online korisnici na ovoj temi

• 4 gostiju
  1. Privacy Policy
  2. Kontakt