bid je junački uzmaknuo
SNBA (Slatinska Banka d.d.)
-
-
-
Sve će to naša HANFA pozlatiti. Zašto pišem velikim slovom?
-
bid je junački uzmaknuo
Alane, bjež’mo, njih je dvojica, a mi smo sami!
Bolje kukavički pobjeći nego junački poginuti.
-
Poslije kvartalnog izvještaja se vrate nazad kad skuže da on svega na kraju ne bude ništa
-
Direktori Zagrebačke banke stekli dionice za 371 tisuću euraU sklopu politike nagrađivanja 17 vodećih ljudi Zagrebačke banke steklo je dionice za više od 371 tisuću eura. Kako je objavila Zaba na Zagrebačkoj burzi,…lidermedia.hr
To je adekvatno nagrađivanje a ne kao ova 'bratija' iz Slatinske koja je praktički sama sebi dodjelila 2x veću nagradu... a banka im je u % na treću decimalu usporedo sa ZABA, statistička pogreška 😆
Teška sprdačina u režiji uprave, nadzora i dečkiju iz PPD-ja koji putem više pijuna s nekvalificiranim udjelima izbjegava obvezu objave preuzimanja.
Sve navodno s direktnom potporom viceguvernera HNB-a, ex. ministra.
Ali neka ne zaborave, ničija 🕯nije do zore gorjela 😎
-
Što se ono kaže u narodu "Više je manje".
-
Bankar optužen, prijetio da će uništiti obitelj klijenta. HNB mu dao da vodi bankuPROTIV Damira Brkića Državno odvjetništvo u prosincu je 2022. godine podignulo optužnicu po službenoj dužnosti, a koja je potvrđena u lipnju prošle godine.www.index.hr
još jedna sprdačina uz pokroviteljstvo HNB-a 🤮
-
Na skupstini je i najavljeno da trezorske dionice sluze ovoj svrsi, nije ovo nikakvo otimanje. I nadzorni i uprava vjeruju u vrijednost dionica. Ovo je za one neisplacene bonuse 2017. te se na taj nacin pokusava postaviti banku na zdrave noge i da dugorocno bude odrziva. Dionice imaju pozitivan efekt na kapital i isplata je nakon rekordne dobiti i rekordnih prihoda. Hnb trazi isplate bonusa kroz dionice, a na taj nacin se stvara zalog za buducnost i zdrzava kljucni kadar banke.
draga kolegice Zrinka, za svoj prvi i jedini post na ovom forumu i na ovoj vrlo specifičnoj temi , jako dobro trolate 😕 budući da je 29.07.2017. Kopilaš tek postao član upravebanke a Klesinger tek od 14.11.2019.
Dečki su si uz pomoć jataka u HNB-u dodjelili veći bonus od uprave ZABA !?
Čini mi se da bi na Glavnoj skupštini moglo biti jako vruće 😎
Nemojte misliti da iako nema postova na ovoj temi da smo se pomirili s ovom organiziranom prevarom, radi se na više frontova 😇
-
Žao mi je to izjaviti, jer znao sam i neke i jako pametne i sposobne djelatnike tamo, ali HNB zaslužuje nagradu "bijeli štap".
Žao mi je to izjaviti, jer znao sam i neke i jako pametne i sposobne djelatnike tamo, ali HNB zaslužuje nagradu "bijeli štap".
Molim sve, da ako ikako mogu, prime moje skrene isprike za upotrebu riječi "bijeli štap".
-
https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/SNBA/GS-SNBA-f8f911b2c512da158961955e3cbb9bfd.pdf
Jel tko za sindikalni izlet u Slatinu?
-
-
Neću biti u blizini, ali mogu dati punomoć. Možda ih ima još takvih.
-
Neću biti u blizini, ali mogu dati punomoć. Možda ih ima još takvih.
ima ih ima ..razgovara se naveliko s odvjetnicima
-
Idemo na veselo: "Malo nas je, al' nas ima,
nije važno, srušit' ćemo snove svima". -
Idemo na veselo: "Malo nas je, al' nas ima,
nije važno, srušit' ćemo snove svima".ooo pa nije nas baš malo, priča se da se puni treći kombi a možda će da bude i za cijeli bus ..će neki 'Pavle Vujsić' da nas vozi
Sramota da od nas 1.200 dioničara samo 1 bus, umjesto da napunimo gradski stadion u Slatini i da im ebemo sve po spisku
Ovima indolentnima prema svojoj imovini je najbolje da daruju svoje dionice humanitarnim udrugama
-
Prvi dioničar prodao/prenio dionice?
-
baš me zanima tko je kupac!!??
-
Znaci Bugarin je u godinu dana zaradio 40%, nije lose
-
Opa, ide li ovo neki takeover? Prvo krajem godine čudna dodjela prekomjerne količine dionica Upravi, a sada u tjedan dana 2 velike OTC transkacije. Izgleda da se zauzimaju pozicije, a čujem i da će biti veselo na skupštini. Biti će nam interesantna 2024.!
-
Opa, ide li ovo neki takeover? Prvo krajem godine čudna dodjela prekomjerne količine dionica Upravi, a sada u tjedan dana 2 velike OTC transkacije. Izgleda da se zauzimaju pozicije, a čujem i da će biti veselo na skupštini. Biti će nam interesantna 2024.!
pa Uprava je odavna krenula u takeover ..što putem jataka što kroz drps trezorskih 😎
-
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k