CIni mi se da od fondova dobar dio s kojima mozemo trgovat ima UCITS u nazivu fonda, pa je zgodno kod goglanja upisat UCITS kao dio kljucne rijeci ?

Trgovanje naftom
-
-
-
Eto, wti je pao na 74$, nevjerojatna cijena u doba ove čudnovate "energetske krize"
-
Kako se sad naviknut kad dizel padne ispod 10 kn 🫣… prakticno ce sve cijene morat spustit svi koji su dizali unatrag ove godine 🤔
-
Kako se sad naviknut kad dizel padne ispod 10 kn 🫣… prakticno ce sve cijene morat spustit svi koji su dizali unatrag ove godine 🤔
. . . Jedva čekaju 🙄
-
. . . Jedva čekaju 🙄
kmečavci već kmeče, čim je malo po njihovoj guzici, a oklen su kupili generalsku tvrtku, isto valjd aod gubitaka, što se mene tiče, neka im mama slobodno toči na njihovim pumpama, sada je posve jasno da je Sanadera trebalo strijeljati, najjeftinije i najpoštenije obzirom što je napravio
Petrol: Tužimo Vladu RH zbog zamrzavanja cijena i privremeno zatvaramo benzinske postajeNa današnjoj skupštini dioničara slovenskog Petrola dioničarima je predstavljeno na koji je način i u kojem obimu je nastala šteta društvu i grupi Petrol…lidermedia.hr -
danas malo gledam, nisu im pumpe zatvorene radi prosvjeda, ali uglavnom nikoga nema, znao sam i sam tankati samo generalsko gorivo, ali više jok, samo Shell ili kod malih, ili u krajnjoj putnoj nuždi Ina
Petrol Filipoviću: Nismo u plusu nego na gubitku, a usporedba sa Slovenijom ne stojiLJUBLJANA - Iz uprave Grupe Petrol odgovorili su u četvrtak na jučerašnje izjave ministra gospodarstva Davora Filipovića, istaknuvši da je Petrol koji posluje…seebiz.eu