Ono kad se ocekuje da ce dionica otić gore 20-30% onda blokada trgovanja odmah... ali da se čekalo da padne 30-50% kao recimo na dlkv, onda nema potrebe za blokadom trgovanja
U kojoj mi cirkus državi živimo
Ono kad se ocekuje da ce dionica otić gore 20-30% onda blokada trgovanja odmah... ali da se čekalo da padne 30-50% kao recimo na dlkv, onda nema potrebe za blokadom trgovanja
U kojoj mi cirkus državi živimo
Uobičajeno kod nastanka obveze za preuzimanje...nije blokada nego obustava trgovanja da bi svi imali dovoljno vremena da donesu odluku o prodaji ili kupovini.
E, nisu imali dovoljno vremena od petka, 3 dana, sad će im 2 sata pomoći ??
Sada je na ostalim dioničarima da se pomire sa situacijom. OPTE ide svojem kraju i teško da ćemo iznenada sada imati reprizu KRAŠA. Iako bi to bilo zabavno.
Ceka se Ledica da se vrati s kupanja.
Još uvijek se račna prosjek, kao i ovdje.
I opet ništa neće znati jer se čeka zakon, i dali će biti ovako kako si mislili... cirkus u hrvatistanu
Čeka se tsunami iskrcavanje, razočarenje je prisutno
a nema konsenzusa sa ostalim dioničarima jer za ove mu odluke treba 75 % glasova na skupštini. Što da netko pokupi 25 % Optime na burzi ? Pitam samo.
jednu stvar nisi ubacio u kalkulaciju, mogu objaviti "Uvjetovanu" ponudu i što ako uvjetuju prag od 75% ili ništa od svega...bilo je takvih situacija već...
a nema konsenzusa sa ostalim dioničarima jer za ove mu odluke treba 75 % glasova na skupštini. Što da netko pokupi 25 % Optime na burzi ? Pitam samo.
jednu stvar nisi ubacio u kalkulaciju, mogu objaviti "Uvjetovanu" ponudu i što ako uvjetuju prag od 75% ili ništa od svega...bilo je takvih situacija već...
Ajde drukaj tako da se to ipak ne vidi iz aviona.
Čeka se tsunami iskrcavanje, razočarenje je prisutno
ja čekam da kupim još, a prošli tjedan sam računao prosjek i prve prodajne naloge postavio na 5,48 eto 12lp mi se nekako izgubilo, možda sam preskočio jedan dan da mi nije ušao u izračun, sjetiti će se mnogi mojih riječi prije godinu, da kupac neće platiti 6 kn ovo, zašto? zato što izračuni pokazuju da ne vrijedi toliko, corona je sve poremetila, inače bi bilo preko 9, pa se vi nemojte cijepiti i očekujte dobre ponude i preuzimanja na burzi, nisam se ni ja još cijepio, ali samo da malo pojačaju nagradu, barem na 200kn
*lebowski, ma ne drukam, samo mi je degutantno ovo cviljenje dijela forumaša pa da ih podsjetim da može i gorije...3mj. prosjek je sasvim ok za ovu stečajušu, ako ponuda bude još viša onda još bolje... što bi danas bilo da uopće nije bilo ugovora ili da su prošli kao mi na dlkv , ovako imaš skoro ziher vrapca od 5,4kn u ruci a dalje što bude
*lebowski, ma ne drukam, samo mi je degutantno ovo cviljenje dijela forumaša pa da ih podsjetim da može i gorije...3mj. prosjek je sasvim ok za ovu stečajušu, ako ponuda bude još viša onda još bolje... što bi bilo da su prošli kao mi na dlkv
Da, moguće je da staviti uvjetnu ponudu da otkupljuju samo 120% dionica. Nemam ništa protiv drukanja, ali samo ako je drukanje iole kvalitetno.
a ja sam 5 prognozirao dana...baš me zanima di će se vrtiti
Puno nepoznanica, a mali bacaju kapom i sakom... netko na kraju price bude "omastio brk" ni kriv ni duzan, samo zato sto ima info a prodavaci ga definitivno nemaju!
Sva cast onome tko je dao 5,18 za ovo danas... Sve iznad 5 je dobra prodaja, ispod 5 dobra kupnja
Puno nepoznanica, a mali bacaju kapom i sakom... netko na kraju price bude "omastio brk" ni kriv ni duzan, samo zato sto ima info a prodavaci ga definitivno nemaju!
ma ja, rekli bi ubosni
I di smo na kraju?
Sva cast onome tko je dao 5,18 za ovo danas... Sve iznad 5 je dobra prodaja, ispod 5 dobra kupnja
A otprilike tu će se kretati cijena 5 - 5,15 dok se sve ne realizira, ovi koji kupuju imaju sigurnih par %, tko prodaje dosta mu je i daje tih par % manje
I di smo na kraju?
Pito neki dan smo li pukovnici ili pokojnici ali nitko nema snage odgovorit.
Ocito smo dezertirali.
ova dionica je puna ludjaka, pametan kupac moze lako skupiti ogromnu kolicinu uz mega diskont i jos mu je sve to kao u sefu u slučaju da pukne tržiste, a izgleda se to i dogadaj a ovi veliki sta stoje vise na prodaji zapravo samo glume prodaju tj, kao poticaj ludjacima da sto prije izlaze