valjda onaj koji je angažirao banku
OPTE prodaja - kladionica
-
airfire -
April 15, 2020 at 2:35 PM -
Zatvoreno
-
-
-
strpite se i izdrzite ljudi moji jos malo, na maratonu je uvijek najtezi posljednji kilometar. Tu ljudi pucaju i padaju u nesvijest,
Evo me vec god i pol u optimi a ovih zadnjih mjesec i pol cu protrcat hrabro sa zatvorenim ocima jer sto sam do sad sve dozivio a nisam posustao me stavlja u rang sa najboljim maratoncima.
-
Najradje bi kroz guzicu progovorio da vas sve smirim ali ne smijem pisnut. 😂
-
A ako lajete na krivo drvo, mali će Vam forum biti, da se sakrijete da ne dobijete po njoj
-
Zglob mora da ste Vi ili Krešo ili PT DRVO
-
Onda ja 4 godine u opte zavrsavam dvostruki ironman 😁
-
Je li kasno za otvorit temu "OPTE - PROVJERENE INFORMACIJE"?
-
jel to onda znači da ćeš pustit jednog "Tihomira" pa da svi padnu u "afan"?
-
Od susjedove tetke bivši decko nećake čuo na placu kako visokopozicionirani ex CEO Raiff Poslovnice na Črnkasu reko na đemdo nemoj nikom pričat okolo prodo sve svoje opte za 5. Ostalo sve ide za 1,5kn. Amen.
-
Budući je prodaja šla kvragu banka će sutra na oglasnoj ploči u svojoj podružnici u Jodleihischwabu ohladiti novu i kreću sa TV prodajom HT dionica. Nazovite čim prije jer svaki kupac dobije švicarski nožić sa logom HTa a prvih 50 kupaca i vikend u Topuskom za dvoje, noćenje sa doručkom.
-
-
Budući je prodaja šla kvragu banka će sutra na oglasnoj ploči u svojoj podružnici u Jodleihischwabu oglasiti novu i kreću sa TV prodajom HT dionica. Nazovite čim prije jer svaki kupac dobije švicarski nožić sa logom HTa a prvih 50 kupaca i vikend u Topuskom za dvoje, noćenje sa doručkom.
-
Zglob mi indirektno porucuje - "kupi još dok je jeftino"
-
Kolega valjda ce bit dovoljne 2 dionice optime za porcuju graha koja inace ovde kod mene dode 25 kn... pa da svi iz guzice progovaramo 😁
-
Ovo je tako jako dojadilo..
Al' ovako se ne izlazi iz papira
Ovako se papir cijedi.
Iscrpljivanjem. Protivno tomu je samo prekratak rok za iscijediti ga u značajnijim količinama
Uvijek je bilo tricky držati ovaj papir. Na 1,80 raspravljalo se o stečaju. Na 3 kn smo mislili da je to to. Na 9 kn bi bili platili i 11 kn. Sada na 5 kn zabrinuto gledamo na mogućnost 3 kn.
Dok je brod dakle plovio u nepoznatom pravcu ovdje se mijenjala glazba, podvorba, bilo je romansi, afera, čitav jedan mali život.
Samo da ne bude ko' Ukleti Holandez
Ne vidim ništa neočekivanog u ostavkama članova NO: Sve po crtici odredbi AZTN
-
Pošto je ovo Optima kladionica,ja sam sve skloniji razmišljanju da bude ovo išlo u smjeru ajnca, što ne mora biti nužno loše za dioničare...
Ako se prodaja INE (čitaj milijarde) dogovarala u restoranu ne vidim razloga zašto se nebi schwabe dogovorile u nekom pitoresknom selu u Bavarskoj u simpatičnoj holz birtiji uz apfelstrudel, na pola puta između Beča i Bonna...
-
Pošto je ovo Optima kladionica,ja sam sve skloniji razmišljanju da bude ovo išlo u smjeru ajnca, što ne mora biti nužno loše za dioničare...
U smjeru ajnca? Znači do 21? Može, prodano!
-
U smjeru ajnca? Znači do 21? Može, prodano!
procjenjujući kockarski duh većine ovdje, mislim da bi mnogi stali već na 15-17
-
bolje na 15-17 nego TROPA!
-
bolje na 15-17 nego TROPA!
izgleda se pojavio jedan što voli poklape, već je poklopio i odnio par hrpica
-
https://www.vecernji.hr/biznis/svjetsk…e-place-1496642
Nije direktno vezano za optimu ali eto..
Btw. Jeste primjetili na u novom ZG Telemach nudi 300/150 internet za 140 kn / mjesec ?
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
ADRS (Adris grupa d.d.) 1.2k
- harpun