Ma ne, to su njegovi sretni brojevi koje stalno ponavlja jer ga prate u sreci
OPTE prodaja - kladionica
-
airfire -
April 15, 2020 at 2:35 PM -
Zatvoreno
-
-
-
Obzirom da je ova dionica manje-više odradila svoje, čini mi se da smo sad u mirnim vodama što se tiče cijene. Dok ne dođe signal oko prodaje kompanije ili izlaska HTa po sili odluke AZTNa, ne vidim sile koja će značajnije gurati cijenu u jednom ili drugom smjeru. Tim više što je taj datum relativno blizu.
Osim naravno, puno bolje prilike drugdje, kao što su trenutno brodari, ali i to je kratkog daha. Impact tog izlaska je bio 5% cijene, sigurno potpomognut lošijim izvješćem.
Osnove špekulacije - OPTE će početi rasti kod prve korekcije ATPL. Ako je netko uletio u ATPL iz OPTE, onda će se iz ATPL vratiti u OPTE.
Lako moguće - ATPL je narastao 50% u zadnjih nekoliko trgovinskih dana. Ovisi kakav ste trader i koliki je tko imao ulaz u ATPL te po kojoj cijeni, no bilo bi razborito sad malo pokratiti poziciju u ATPL i unovčiti dobitke. Pa onda vidjeti da li se dio toga isplati prebaciti/vratiti u OPTE.
ALI ovo je ZSE, tu praktički ni zakoni fizike ne vrijede, a kamo li zakoni normalnog burzovnog trgovanja. S tim da "normalno burzovno trgovanje" treba uzeti sa zrnom soli.
-
Znači cijena za opte oko 9,5 kn. Ajde moglo je i bolje ali nisam nezadovoljan.
SAMO??? A gdje su one prognoze oko 12-15kn/dionica?😭😭
-
Pa i Tuđman je obećao švicarsku pa...prc štrc
-
9,5 kn/dionici bi po meni bila puna šaka brade.
Snizio sam očekivanja sa 9 - 12 kn/dionica na 7,5 - 10 kn/dionica, s tim da je sad već vrlo upitno hoćemo li i ove godine vidjeti isplatu taman da se kupoprodaja dogodi sutra.
-
Kako 9,50kn a neumoljivo su nam na forumu ponavljali da nemože ispod 10kn, rekli su sigurno kao gliste nakon kiše.
Nek objave i dođe do 9 ja iskrcajem.
-
jel se ovo opet prodalo?......kome ovaj put po 9,5?.....tko je to izgubio lovu nakon kupnje po 12,5 ili 15, nesječam se više?.....ili je prodao onaj zadnji koji je kupio po 6 pa zaradio?......
kaže ivana7 na drugoj temi da su i neki viši uzaludni menađeri iz hteja kupovali dionice........to je najnoviji druk i najava debakla topvskog mesa i pravi signal da treba bježati ili biti strpljiv još malo?......možda uletiti i izletiti kad sve bude jasno i eventualno prodano po dobroj cijeni i zaraditi ni kriv ni dužan?......uf, puno pitanja i dalje a odgovora nigdje možda ni tako skoro.....samo da dobro završi i svima će biti dobro.....
-
Netko je pojačao poziciju sa 12 komada
-
Na Opte trenutno imamo rectangular top
Neki sudionici smatraju da je 6 kn nice za izaći, drugi pak da je 5,90 nice za ući. a neke pak i puknu žifci, pa poljubimo 5,80
Ako zloćku puknu žifci poljubiti ćemo i 5,40
Tko će odnijeti prevagu, i da li će pobjediti Pohlepa ili Strah, ne zna se .
A da je dojadilo, je !
-
Na Opte trenutno imamo rectangular top
Neki sudionici smatraju da je 6 kn nice za izaći, drugi pak da je 5,90 nice za ući. a neke pak i puknu žifci, pa poljubimo 5,80
Ako zloćku puknu žifci poljubiti ćemo i 5,40
Tko će odnijeti prevagu, i da li će pobjediti Pohlepa ili Strah, ne zna se .
A da je dojadilo, je !
Što strpljenje ne dolazi sa godinama?💕
-
-
Strpljen, spašen.
Ili upozoren/ spašen
Je. Žene su i inače čuvene po strpljenju, počevši od Penelope
Zadovoljne su i sa malim. Ostatak ne želite čuti, i ne pristoji se
-
Zašto biti nestrpljiv kada smo skoro svi složni da je Ht-u od interesa ovo držati do samog kraja ? Grande finale je pred vratima.
-
nikom niš ne vjerujem dok mi ne legne keŠ na račun
-
nikom niš ne vjerujem dok mi ne legne keŠ na račun
ja bih to skratio na: "nikom niš ne vjerujem".
-
Vjerojatno se usaglašavaju zadnji modeli oko nase "udavače"! Sad neće je valjda ostaviti "starom curom" nakon toliko godina, a? A bome je već i ostarila čekajući!!!🤣🤣
Od nekoga se "blagoslov" čeka a svećenik je spreman!
-
Lako menni za nju.
Nego sam uz nju i ja ostarila. Prilično.
-
mene je srećom malo osvježio povjetarac i prskanje mora na brodu da mi je lakše čekat rasplet priče naše Opte
-
trgovina je toliko nenormalna da se to iz aviona vidi. sve raste a mi smo ko fol sumnjivi !? meni liči na zadnje zavrtanje ruke, nekome i ušiju. čeka se datum pa dnevna cijena je nevažna.
-
Moglo bi se klupko odmotat u lipnju, nevjerujem da će tik pred godišnje odmore sebi ostavljati nerješene kritične poslove vezane za papirologiju, burzu, AZTN... A možda i ne?
-
Meni je spojen laptop na zvučnike od kućnog kina. Kad zapišti obavijest da je prodano imati ću najbolji mogući osjećaj tog časa. I to sa svih strana da nebi bilo da haluciniram.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun