Mislim da će se Optima prodati za 16,42 kn po dionici, ali da se do tog dana još svi moramo malo peći na tavi... Nadam se da ćemo svi zadovoljno trljati ruke.
Moze sto se mene tiče 🤗😎
Mislim da će se Optima prodati za 16,42 kn po dionici, ali da se do tog dana još svi moramo malo peći na tavi... Nadam se da ćemo svi zadovoljno trljati ruke.
Moze sto se mene tiče 🤗😎
ma ja sam gledao i cisti igrokaz, konstantno nabijanje na nos od str HDZ “pa vi ste glasali protiv“ te se vrte oko autorskih prava..
do zakona o EM treba jos cekati
sad kad Mira Bulja odjednom ošine neki grom i počne postavljati suvisla pitanja oko ZEM-a
Ja pak mislim da će to biti brzo gotovo.
O cijeni stvarno nemam predodžbe, računam da će iznad osmice.
Zato se ovaj topic zove kladionica 🙃
Danas nakon lijepe vožnje na biciklu na suncu, optimizam, pa se kladim da griješim da će ići po 6,5 Kn.
Stvarno, da li je itko išta prozborio, nama u prilog ili protiv ?
Htjela u stvari pitati da li itko prati raspravu ? Ima li live prijenosa ?
https://www.sabor.hr/hr/pocetna
Klikni na "Video" (sredina desno) i uživaj u prijenosu u živo.
Uh trebam li Raspudića shvaćati ozbiljno? 🤔
Ministrica je spomenula konsensus .
Most iz svih raspoloživih oružja po zakonu. Neka pucaju baš me briga.
evo i Raspudica...
Nisam mogao vjerovat da cu ikada pratiti sabor ali neka, malo ludosti mi dobro dode.
Meni gledanje loše djeluje na žifce. Blago rečeno
Ima li štogod novog ?
Naravno, zato ne treba paničariti oko novog ZEM-a niti toliko pratiti Sabor jer će sve biti ok
ne treba paničariti, ali ako ZEM ne prođe (iako nema nikakve veze za UG kako vele znalci) siguran sam da će nastati tobogan na burzi. drhtavih ručica ima vidimo svakodnevno i krivo tumačenje i/ili neznanje i eto ti vraga.
Jos se nisu dotakli odredenog clanka zakona a ima ih puno javljenih za repliku
Naravno, zato ne treba paničariti oko novog ZEM-a niti toliko pratiti Sabor jer će sve biti ok
ne treba paničariti, ali ako ZEM ne prođe (iako nema nikakve veze za UG kako vele znalci) siguran sam da će nastati tobogan na burzi. drhtavih ručica ima vidimo svakodnevno i krivo tumačenje i/ili neznanje i eto ti vraga.
Drhatvih ručica će uvijek biti obzirom na prosječno stanje u banci prosjecnog Hrvata o čem sam već pisao...
Pa to nam se desilo i kada nam se desilo najbolje, angažman investicijske banke. Suisse .
Prije toga na vijest o preinaci natječaja. Fuckić, ovdje svi patimo od vrtoglavice, od tobogana.
Market često loše protumači " vijest "
Dečki, čekam vas na biduuuuuu...
Imate date
Dečki, čekam vas na biduuuuuu...
Imate date
On which date do we have a date?
Da znam dal da kratim odmah ili malo kasnije..
ako uzmeš u obzir omjer primanja i standarda, prosječno stanje u banci prosječnog hrvata je puuuno puuuno bolje od većine europljana! a ako uzmeš u obzir i nekretnine, onda smo vjerovatno najbogatiji na svijetu!
Hrvati su najsiromašniji bogataši u EU.
ako uzmeš u obzir omjer primanja i standarda, prosječno stanje u banci prosječnog hrvata je puuuno puuuno bolje od većine europljana! a ako uzmeš u obzir i nekretnine, onda smo vjerovatno najbogatiji na svijetu!
Mislim da smo po jednoj statistici 2.najbogatiji u Europi po vrijednosti nekretnina po osobi.
1. je rumunjska.
A najsiromašniji su šveđani...
Statistika je majka svih parodija
Mislim da smo po jednoj statistici 2.najbogatiji u Europi po vrijednosti nekretnina po osobi.
1. je rumunjska.
A najsiromašniji su šveđani...
Statistika je majka svih parodija
kolega istina je to sto kazete. ali to nam je ostalo od socijalizma.. jednostavno HRvati vole iamti tvoje. pa koliko je ljudi otkupilo stnaove za smijesne novce 90ih kada je drzavi trebao novac za rat...
jednostavno je to tako i ostalo.
Vraćamo se na tvorničke postavke?