dionicar imam i ja ponesto ove optime... sto me cini pesimistom, ali tu sam sigurno do 15.02. dogodine... porez je u pitanju a rijec je o lipoj cifrici...
OPTE prodaja - kladionica
-
airfire -
April 15, 2020 at 2:35 PM -
Zatvoreno
-
-
-
Nemanpojma eto vidite.. a smije li se znati povod za ulazak u OPTE ?
-
Ovo je dionica na kojoj se u punom smislu riječi živi ona stara izreka: strpljen spašen
Al lijepo je vidjeti da je ekipa živnila😉
-
7 kn,...8 kn,.....9 kn , sold !🙏
🙃🙃🙃🙃
-
Sada imamo veseljaka na 5 kn
Stotinu tisuća komada na asku na 5 kn
Ajmo vidjeti hoće li ga netko skinuti
-
To je test da se vidi koliko je drhtavih ručica na forumu. Puno ih je.
-
dok netko tako stavi prije otvaranja, to mi se svidja
-
čovjek je samo imao volju počastiti ove što pucaju na 11, kada je vidio da nisu zainteresirani uzeti 0,55mil. kn odlučio ih je ostaviti sebi,
ali evo opet izviđača sa simboličnom količinom na 4,91i čudno je da ni njega neće nitko,
kakvi tu u stvari nevjernici vjeruju u tih 11, a ne daju ni 4,90 na svoju vjeru
-
Tropical Blend... nešto je divlje u zraku
Ovdje se desio nekakav preokret, to mi kaže moj gut feeling. Nešto se iza brda valja
-
čovjek je samo imao volju počastiti ove što pucaju na 11, kada je vidio da nisu zainteresirani uzeti 0,55mil. kn odlučio ih je ostaviti sebi,
ali evo opet izviđača sa simboličnom količinom na 4,91i čudno je da ni njega neće nitko,
kakvi tu u stvari nevjernici vjeruju u tih 11, a ne daju ni 4,90 na svoju vjeru
Izviđač je nadrapao, možda ipak ima pokoji vjernik
-
-
Tropical Blend... nešto je divlje u zraku
Ovdje se desio nekakav preokret, to mi kaže moj gut feeling. Nešto se iza brda valja
valjalo ne valjalo, jasno je da je uvođenje ETF dalo malo početne živosti i to se iskoristilo prije sutrašnjeg obojenog petka
e je istina, pronađe se pokoji kada ga malo poguraš
-
Ma jel to nekome bio uspješan jučerašnji lagani iskrcaj? A kad napišem odmah drvlje i kamenje po meni, gdje ste danas mili kupci, nema po asku, a???
-
Ma jel to nekome bio uspješan jučerašnji lagani iskrcaj? A kad napišem odmah drvlje i kamenje po meni, gdje ste danas mili kupci, nema po asku, a???
Jučer se moglo iskrcat jedino na klonji.
-
tako gledajuci mozemo reci i da je zavrsio iskrcaj na rivu, adrisu, zabi, koncaru, vlenu... gdje su danas na tim dionicama mili kupci?
-
Victoriya Boklag
Joj, to je jedna prekrasna žena, ma i svoju ostavim radi nje.
-
-
kolege, ovdje se stalno priča da treba oduzeti dug.. ali nije li Tele2 prdan sa dugom, dakle isto jeimao dug.. i prodan je za 7.2 EBITDA ? ali bez oduzimajna duga ili sam nešto pomiješao ?
po tome ispada da OPTE ako ide recimo za 10 EBITDA ide za 19 kn / dionici ? zatp ja stalno pričam o 19 kn... ?! jer ako s ene varam nije oduzimat dug kod tele2 kod transakcije ?
hvala.
-
Ako uspoređujemo s ovim grčkim telekomom, taj je prodan za 10x EBITDA s dugom. Kod Grka je dug bio čak na razini 9x EBITDA.
Ako se Optima proda za 10x EBITDA s dugom, bit ću vrlo zadovoljan, a i vjerujem da ćemo svi dobro zaraditi.
-
-
Ništa kod nas nije logično, ili ima neku svoju logiku
Ipak mislim da se ovo bliži kraju. IMHO
I da nećemo loše proći. To je preveliko da se poklanja, to je na koncu nekome ulaz na tržište.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun