Ma jel to netko tako mudro prodaje dionice ili mi se samo čini? Ja samo povremeno pratiti mogu, jer do moje cijene još par svijetlosnih godina fali.
OPTE prodaja - kladionica
-
airfire -
April 15, 2020 at 2:35 PM -
Zatvoreno
-
-
-
Ma jel to netko tako mudro prodaje dionice ili mi se samo čini? Ja samo povremeno pratiti mogu, jer do moje cijene još par svijetlosnih godina fali.
pametno prodaje ? pa cijeli dan netko skače glavom na kopačku, uvijek 5-8lp ispod zadnjeg aska, meni se baš čini da to netko pokušava obuzdati cijenu ispod 5kn i još neko vrijeme sakupljati, ali opet mi se čini da ni "zimska" služba ne miruje pa bi se do kraja dana mogla pojaviti grtalica, jer je u prognozi najavljen snijeg
-
Gdje ima dima ima i vatre.!
Nakon samoglorifikacije UG po tiskovini pojavila se nešto življa trgovina.
Bliže smo riješenju ove enigme.'?Vrijeme je.
-
Severina je hrvatski fenomen, jer je nakon njenog filmića (a gdje se to može vidjeti? ) puno ljudi čulo općenito za Internet .
Jel to nama Optima na krilima dobrih vijesti krenula prema 6 kn
Još da stigne vijest o prodaji kao Božični poklon zaboravili bi i na ovu Koroničnu situaciju
možete li je onda malo spomenuti i na ACI-ju, jer i tamo čekaju rast kao ozebao sunce, a ima veze više nego s OPTE
Nema problema, za vas kolega na ACI-u postavim i link na filmić (naravno zamagljen radi djece koja ovo čitaju)
Sada mi je palo na pamet da bi Seve Nacionale mogla reklamirati ACI, kad već ima iskustva s jahtama .
Optima je najbolja dionica na ZSE, to odgovorno tvrdim, a mislim da to smijem
ovdje napisati jer je tema kladara, a večeras ću popit pivo samo za Optimu
-
kak je neko uvijek prema kraju trgovine lupa na niže.. ali neka preživila je opte od 1,6 pa do 9 pa na 3.5 pa na higher high??
-
kak je neko uvijek prema kraju trgovine lupa na niže.. ali neka preživila je opte od 1,6 pa do 9 pa na 3.5 pa na higher high??
Do kraja godine prema 7 a onda prema 10 do 10.7.21. ako ne bude game over prije toga.
-
Ja bih prije rekao prema 15.. ne zaboravite .EBITDA
-
izgleda je tajna u novom ETF, rekao bih ja, a ni zločesta se ne javlja cijeli dan, što je za ovakvo trgovanje malo čudno, možda ona prodaje i mudro trpa lovu nazad u čarapicu
-
Ne volim kupovati iznad 5 pa sam danas nadokupio malo po 4,92 , neka se nade.
Netko ode u kladionicu, netko kocka ovdje 😁
-
Kraj prije kraja! Lako moguc scenarij, navikao sam vec u drugim papirima na gubitke! UG ne pustaju niti blizu, zakon je zakon! Ako se cudno karte ispod stola promjesaju lako je moguce i ovdje da lijepi gubitak ostvarim!
Jel bolje sad prodati i negdje uloziti te gubitak na taj nacin kompenzirati pitanje je koje si postavljam. 5kn je cak i prihvatljivo za skracivanje, tko zna???
-
-
Kraj prije kraja! Lako moguc scenarij, navikao sam vec u drugim papirima na gubitke! UG ne pustaju niti blizu, zakon je zakon! Ako se cudno karte ispod stola promjesaju lako je moguce i ovdje da lijepi gubitak ostvarim!
Jel bolje sad prodati i negdje uloziti te gubitak na taj nacin kompenzirati pitanje je koje si postavljam. 5kn je cak i prihvatljivo za skracivanje, tko zna???
Kolega, mnogi su danas mislili kao vi.
Što naravno ne znači da ste u pravu.
Što je manje optimista, to je kraj ove priče bliži. To je jednostavno tako.
-
Za moje godine i moju plaću, previše novaca imam u opte. Ostajem do kraja. Mogo sam lijepi novi mini autić tipa Twingo kupiti za ono koliko sam kupio opte. Pa računajte. Auto bi za 5 godina vrijedio pola cijene. Imao bih ga za užitak. Nadajmo se da će se rizik isplatiti. 😊😀🤔
-
Kolega dionicar da je UG spreman ovo platiti 10 kn, vec bi to rodijaci i kumovi nabil na 9.60kn... Ipak je ovo RH... Smanjite dozivljaje i tucite se nogom u guzicu bude li OPTE prosla po 6 kn...
Vidim da ste mladi i neiskusni...
Nikad sva jaja u istu kosaru....
-
Zločka je obavljala odgovoran, društveno koristan prislini rad.
Nije dakle stigla.
Prazna čarapica, dokupila sam jučer na 4,85. Sada čekam poštara ili raniju ponudu. Ima ponuda koje se ne odbijaju.
Moller je u pravu, kao i uvijek. , Netko disciplinira bid. . Tako to izgleda. Izgled vara, kažu..al' ako dugo godina gledaš u monitor stekneš osjećaj.
Još malo dakle ...... i gotovo je
Sa čime li ćemo se onda zabavljati ??
-
Bilo je volje da cijena uzleti, nije manjkalo ni sredstava, al na 6 kn imali smo dežurnu redušu.
Onda zatišje, jer dogovor očito nije bio postignut.
Show Me the Money kažu... evo ga.
Ready, steady, go !
Vidjeti ćemo.
Ovo će se prodati ili skupo, ili se neće prodati. Zaba je pretvarala dug u kapital po 10 kn. Možda će pristati i na manje, al' na 5 kn neće
Pa će cura ostati neudana, a mi nevoljki ulagači
Ulagač je špekulant koji se nije izvukao na vrijeme
-
Kolegice zlocesti ipak ste vi master a ja obicni pocetnik...😋..
U mom 15g iskustvu uvik je bilo " muz zadnji sazna" tako ce se desiti i s Optimom
-
Nemanpojma ne znam, al po pisanju na forumu ispada da ste "početnik" ? tak Vam stoji uz nick
i nisu mi sva jaja u istoj košari. bez brige znam ja čuvati jaja.
imate li vi Nemanpojma ikoju dionicu OPTE ?
ako nemate onda mi je jasno što mi pišete...
ako imate, onda razmišljate pesimistično.
a znamo kako se desio potop dionice na 3.8 kn ove godine. kada je sve palo zbog corone - ALI naša OPTE nije pala zbog corone nego zbog jednog članka na poslovnom dnevniku.
a naša zlocesti ili ima jako puno novaca pa joj nije problem i ko se opte ne proda ili vjeruje jako u prodaju
-
Od 31.7. je prošlo već dosta vremena. ne znam zasto ekipa ocekuje da ce dionica odletiti u nebo bez neke vijesti. danas se i to pokusalo, no nekome je to smetalo. Valja znati da je danas dosta dionica otišlo u nečije ruke ito po cijeni većoj od 5 kn. te ruke zasigurno ne zele prodati ovo po nize od 5 kn inace nebi imalo smisla.
Rizik postoji, no dionica nije bezvrijedna ukoliko do prodaje ne dode. i dalje ce imati neku vrijednost. ili neće?
-
Od 31.7. je prošlo već dosta vremena. ne znam zasto ekipa ocekuje da ce dionica odletiti u nebo bez neke vijesti. danas se i to pokusalo, no nekome je to smetalo. Valja znati da je danas dosta dionica otišlo u nečije ruke ito po cijeni većoj od 5 kn. te ruke zasigurno ne zele prodati ovo po nize od 5 kn inace nebi imalo smisla.
Rizik postoji, no dionica nije bezvrijedna ukoliko do prodaje ne dode. i dalje ce imati neku vrijednost. ili neće?
ovisno hoće ispasti iz indeksa Crobex10/Crobex10tr.
srećom pa je revizija indeksa tek u ožujku, a do tada će se valjda i napokon prodati
osim ako prije toga ne dođe do korekcije cijele burze
-
ovisno hoće ispasti iz indeksa Crobex10/Crobex10tr.
srećom pa je revizija indeksa tek u ožujku, a do tada će se valjda i napokon prodati
osim ako prije toga ne dođe do korekcije cijele burze
Nema toga sto se s viskijem ne moze proslavit i prezalit. Kod mene je par boca vec spremno pa spremam parti u svakom slucaju
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun