Dok sam spavala...... kiša je zaplovila ulicama, a netko je izveo desant na ask
Što je to bilo ? Pomelo sve do 5 kn ?
Dok sam spavala...... kiša je zaplovila ulicama, a netko je izveo desant na ask
Što je to bilo ? Pomelo sve do 5 kn ?
Nisam vidio što je točno bilo, ali to bi značilo da se iskrcao?
Bilo je po asku.
sorry krivo, mislio da je tema opte desant
Gledao sam emisiju otvoreno, istina ne baš od samog početka i ništa o onom što bi mene interesiralo u vezi nekih bitnih stvari-članaka u novom
ZEM nisam čuo. Znači to tako bude ostalo sve po starom. A ovi se raspričali pa najviše o govoru mržnje na portalima a članci za UG nula bodova!
kolege, kako god, netko je kupio danas OPTE za 122 000 kn sve po ASKu... provjerimo Krešu za koji dan
Gledao sam emisiju otvoreno, istina ne baš od samog početka i ništa o onom što bi mene interesiralo u vezi nekih bitnih stvari-članaka u novom
ZEM nisam čuo. Znači to tako bude ostalo sve po starom. A ovi se raspričali pa najviše o govoru mržnje na portalima a članci za UG nula bodova!
Meni je bio zanimljiv dio kada je ona gospodja rekla da poslije Severininog filmica vise nista sto se tice Interneta i medija nije bilo isto . Negdje poslije tog filmica je osnovana i Optima .
Meni je bio zanimljiv dio kada je ona gospodja rekla da poslije Severininog filmica vise nista sto se tice Interneta i medija nije bilo isto . Negdje poslije tog filmica je osnovana i Optima .
ne kužim kakve veze ima Severina s novim ZEM i kakve to ima veze s Opte, jer je opće poznato da ona uopće nije orijentirana na ovu vrstu ulaganja
tele 2 i kvaliteta mreze/usluge. Nasmijah se dobro. Prodavaci magle
Jutros sam zakasnio na otvaranje, ma jel se to netko po bidu istresa pitam se ja.
Jutros sam zakasnio na otvaranje, ma jel se to netko po bidu istresa pitam se ja.
Koliko sam primijetio netko je jučer stavio cca 7000 komada na prodaju po 4,91 pa su jutros pokupljena jer je prva slijedeća bila 4,98
Danas pred kraj metlica do 5.10!
Evo i najveći pesimist jubitu se okreće na stranu optimizma 😂
Bit će vatreno narednih mjeseci
Ja bih sebe ipak opisao kao "optimist sa iskustvom".
ne kužim kakve veze ima Severina s novim ZEM i kakve to ima veze s Opte, jer je opće poznato da ona uopće nije orijentirana na ovu vrstu ulaganja
Severina je hrvatski fenomen, jer je nakon njenog filmića (a gdje se to može vidjeti? ) puno ljudi čulo općenito za Internet .
Jel to nama Optima na krilima dobrih vijesti krenula prema 6 kn
Još da stigne vijest o prodaji kao Božićni poklon zaboravili bi i na ovu Koroničnu situaciju
Napokon se cijena dionice vratila u zonu 5,00 - 6,00 kuna.
Ne znam kako vama, ali meni je bilo teško gledati ju ispod 5 kn (prosjek mi je 4,03 kn).
Severina je hrvatski fenomen, jer je nakon njenog filmića (a gdje se to može vidjeti? ) puno ljudi čulo općenito za Internet .
Jel to nama Optima na krilima dobrih vijesti i novog ETF-a Crobex10 krenula prema 6 kn
Severina je uz zabavni imala i obrazovni karakter.
Ne prema 6, meni se čini prema 8
Jubito i meni također. meni je prosjek oko 5.5 kn...
Jubito i meni također. meni je prosjek oko 5.5 kn...
meni nije , čak sam i kupovao dosta
Jel to nama Optima na krilima dobrih vijesti krenula prema 6 kn
Još da stigne vijest o prodaji kao Božični poklon zaboravili bi i na ovu Koroničnu situaciju
možete li je onda malo spomenuti i na ACI-ju, jer i tamo čekaju rast kao ozebao sunce, a ima veze više nego s OPTE
Ja bih sebe ipak opisao kao "optimist sa iskustvom".
optimisti su zapravo loše obavješteni pesimisti.
zato sto su dvije varijante povezane sa Severinom. prva je da cemo uskoro imat za jahtu, a druga je da cemo proci kao Seve na jahti