OPTE prodaja - kladionica

Poštovani korisnici,

podržite rad i širenje zajednice foruma sheranjem i lajkanjem facebook stranice
facebook.com/dionice.NET

Hvala!
 • Ovdje se odigrala igra u rastu sa 1.5kn na 9kn. Mene cudi da su se neki vracali i po 7 i po 6kn i da im je napeto kupovati i po 5kn. Meni nije.

  TA kaze korekcijski val C u tijeku. Isti bi trebao stati po TA za visinu vala A. Sami izracunajte. Dno je po mojoj procjeni jos daleko.

 • Iskreno, nisam u papiru, ali bojim se todeksijanskog efekta na ostale papire. Naprosto spekulativni vrtlog tonuceg papira koji kakti predstavlja priliku ima snage usisati sve sto mu se nadje na putu. Srecom je ipak relativno mala dionica i burza je likvidnija nego prije, ali da podsjeca na todeks efekt, podsjeca.

  Ponesto jos casha drzim za dokup Atpl, a ostalo je ili vec odradilo ili me ne zanima.

  Bolje je jeftino kupovati nego jeftino prodavati.

 • Iskreno, nisam u papiru, ali bojim se todeksijanskog efekta na ostale papire. Naprosto spekulativni vrtlog tonuceg papira koji kakti predstavlja priliku ima snage usisati sve sto mu se nadje na putu. Srecom je ipak relativno mala dionica i burza je likvidnija nego prije, ali da podsjeca na todeks efekt, podsjeca.

  Ovdje do sada nisam pisala jer pisem samo na dionicama koje imam u portfelju ili ih "lovim".

  Ali kako bi se realizirana prodaja pozitivno odrazila na ZSE, ocito da nece biti svjezeg casha iz opte na zse da se prelije na druge dionice.

  Ali Todeks efekt ne ocekujem. Ovo je ipak mala dionica i vjerujem da nece biti veceg negativnog efekta.

 • Slutio sam da će ovdje biti svašta pa sam uletio simbolično, ko zna šta se sve događa iza kulisa, koji su pritisci, kome sve telefoni zvone etc.

  Ali.

  Najdraži su mi oni šta su uporno vikali da banka nemože izgubit. :rolleyes:

  Može banka izgubiti ali ovdje neće, živi bili pa vidjeli i dočekali!

 • Moglo bi biti vatre na glavnoj skupštini 28.08.:)

  Pa ne znam zašto?


  Uprava Optime ne mora ništa znati o prodaji jednog od dionicara. Zapravo tu nitko ništa ne zna i umjesto da se proces ucini transparentnijim on se cijelo vrijeme vrti u krugu. HT šuti jer može šutjeti (pod određenim uvjetima), AZTN gura svoju priču, Optima o svemu pojma nema, a dionicari su konstantne žrtve nekakvih “bezbojnih” vijesti iz kojih ništa konkrentno ne mogu saznati ni razabrati. Raj za špekulante.... i Ajmo Jovo nanovo.

  tako se ovjde igra...prije ulaska moraš znati gdje igraš i kakav je teren i ne žalit se poslije

 • Možemo se žaliti upravi Vodovoda na račun za struju

  Ovdje su se svi mudro ogradili od svega

  Sami smo si naravno krivi, dobra stara pohlepa

  Dobili smo u međuvremenu objavu Aztn, u kojem je pisalo da je proces prodaje u tijeku. Zanima me da li su u taj dan imali u rukama i obavijest o prelasku vođenja procesa investicijskoj banci. I gdje je obaviejst o tome provela sedam dana, danas je 07.08


  Sve skupa, ipak......... dobra stara muljaža

 • Prema tvojim pisanjima do sada vjerujem da ti je dosta novca u "igri". Pa zbog toga vjerujem da i pišeš pod vrlo jakim emocijama. Kod nas bi rekli "odnio đavo prišu" a netko bi dodao i "najgore se sekirat".

 • „AZTN ovime obavještava da je Povjerenik Deloitte d.o.o. izvijestio AZTN da će HT započeti s
  ispunjavanjem svoje obveze angažiranja investicijske banke

  ------------- ovdje nedostaje datum............ kada je izvjestio, i koliko su dana to držali u ladici, a u međuvremenu objavili priopćenje Pitijino proročanstvo

  Sada stvarno noć, i tradicionalno... sve će svima biti dobro

  Skoro pola milijuna papira je danas promijenilo vlasnike, za dobrim se konjem praišna diže :S

 • Podsjecate me na neki klub da ne kazem koji 😙 di svatko svakoga tjesi kao valjda je lakse onda sve nestane, realnost je da ovo nece preko 5 dok god se ne pojavi neka konkretna informacija koja ce stvari malo bolje razjasnit sta se desilo do sada i kako ce ova prica s bankom ici i koliko ce trziste vjerovat da ht to stvarno zeli prodat jer do sad nekako stvari bas i ne idu u prilog tome bit ce dobro ako se odrzi i na 4kn sve ovisi o tome kakve ce se informacije moci saznat da se dobije bolja slika, a glavna skupstina ht-a je prosla da se tu nesto moze pitat

 • ništa nije kriv AZTN. lijepo su rekli da je proces prodaje u tijeku. bilo da ga vodi HT ili će ga dalje voditi investicijsaka banka. uostalom, za tu mogučnost smo znali i od prije. dakle, postojala je mogučnost da se desi ono što se desilo jučer, samo nitko na to nije računao jer je opte "sigurna stvar" i zlatna koka! ali nama uvijek netko drugi kriv, samo nikad ne mi sami!