ne kontaminirajte temu RIVP zanovjetanjima i palamuđenjem.
Ako imate mobitel onaj tko ima takve ovlasti ili samo takvu opremu, a zanima ga, a vi ga 99.99% ne zanimate sve zna i sluša.
Ako imate mobitel onaj tko ima takve ovlasti ili samo takvu opremu, a zanima ga, a vi ga 99.99% ne zanimate sve zna i sluša.
Je samo sa mobitelom neznaš dali sam ja ili netko ima moj mobitel koji možeš i ostaviti bilo gdje.... a uostalom svi podatci se mogu automatizmom brisati nakon tjedan, mjesec, dva....
Ali kako kažeš ne kontaminirajmo temu, pa admin prebaci sve na svaštaru ili kafanu
Barikb ima neke interese pa svima lijepi minuse na sasvim normalne i logicne postove.
Tema je trgovanje na burzi, a ne politika.
Kolega je napisao da se jači priklanja slabijem. Još se nikada u politici nije desilo da se jači priklanja slabijem.
Opet se bavite mnome, umjesto stavovima. Učite, radite na sebi, evoluirajte....cccc umjesto ulizivanja bilo kome i bilo gdje.
Topic komentiranja trgovanja treba osloboditi svaštarenja, a sve svaštarsko preći na Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)
Barik gdje si neman dovoljno ruzicaste naocale pri ruci, pa ako mozes sa svojim naocalama pogledati izvjesce rivp i napisati dnevnu dozu optimizma da balansiramo malo poglede
Barik gdje si neman dovoljno ruzicaste naocale pri ruci, pa ako mozes sa svojim naocalama pogledati izvjesce i napisati dnevnu dozu optimizma da balansiramo malo poglede
u pržunu do 02.05. odmara
Barik gdje si neman dovoljno ruzicaste naocale pri ruci, pa ako mozes sa svojim naocalama pogledati izvjesce i napisati dnevnu dozu optimizma da balansiramo malo poglede
Praznik rada mu je prerano poceo
ma i naradio se, nakupovao je on svašta ovih dana, valjda nije zaboravio meso za roštilj
ali evo pozdravljam ga gdje god bio i neka uživa, znam ja kako je biti pod lokotom
ma i naradio se, nakupovao je on svašta ovih dana, valjda nije zaboravio meso za roštilj
ali evo pozdravljam ga gdje god bio i neka uživa, znam ja kako je biti pod lokotom
Ovo je ko prokleto, što god je on zadnjih dana pisao da je kupio u crvenilu je. A na Tehnici si je mogao uzeti finu lovu da je svojevremeno slušao Posejdona, umjesto što se sprdao i prilično kvarno likovao nad njime na starom forumu. Sve dok se ploča nije okrenula.
Ja mislim da su to deja-vu priče sto mitko piše. Da ne zna i ne razumije pokazao je već dosta puta, Pocevši od njegove miljenice ATPL, a neke druge koji ovdje crtkaju sličice, a ne znaju osnove investiranja, a još manje TA, neću ni spominjat. Prepoznat će se sami. Mitko to upakira u većini nerazumljivu priču. I onda povuče trend koji je zamislio loveći najnižu nedavnu tocku. Cudi me da je pritom naveo da ne prati događaje i da nije svjestan činjenica vezanih uz drustvo?! Postoji nekoliko kljucnih formacija, a najjaci tehnički indikator je volumen. Na bilo koju stranu. I trend. Sve ostalo su zelje upakirane u celofan. Pa kad sto puta sto razlicitih tipusa ponovi isti stvar, onda prosječnom Dodi ne preostane ništa drugo nego da popuši priču.
TA sluzi samo za tajming. TA nikada ne govori koliko nešto vrijedi. I to je osnova koju dosta investitora ne razumije. Pa čak ni dosta spekulanata.
Meni to ne vrijedi sve skupa 50 centi. A tko vjeruje, samo naprijed.
Volio bih vidjeti tvoj graf, da i ja laik naučim nešto od majstora zanata.
Pa nemaš sto vidjeti. Dionica je u sideways s objavljenim rezultatima. Sto ću ja sad targetirati nekakvo dno, ako sutra može biti 30% gore zbog prodaje?!
Pa ATPL izgleda lošije daleko od OPTE, pa ti ja sigurno neću pisati da će potvrditi prethodno dno. A mogao bih ti lako nacrtati da će potvrditi i ono iz 2016. To je sve skupa bezveze. Sorry.
Kolega je apostrofirao okretanje Dalmaciji.
Pa imate drastican pad izvoza kolega.
To trenutno ne funkcionira. Zato sam apostrofirao zasto dijele bonuse djelatnicima kad treba stezati remen.
Al remen se jos ne steze jer ce nova pozajmica Brodomerkuru koji je nikad nece moci vratiti.
Realno po meni Saponia u ovakvim okolnostima gdje je i dug poprilican se lako moze naci u velikim problemima. Kao i svjetsko gospodarstvo i ovdje je domino efekt u pitanju. Problemi u Maraski i Kanditu jer ce prihodi biti znatno manji, Brodomerkur i Mepas rade gubitke vecih razmjera...Saponia je jedina iznimka, al kako se radi o povezanim posudama perspektiva ukupno nije bajna.
Tehnicki pucanje razine 210kn otvara vrata targetu br.1 na 140kn i target br.2 na 90kn.
Makar nekima bilo nevjerovatno. Odradjen ciklus na 460kn i nadalje je na snazi korekcija ABC. Ista bi imala dno na cca 90-100kn.
Display MoreKolega je apostrofirao okretanje Dalmaciji.
Pa imate drastican pad izvoza kolega.
To trenutno ne funkcionira. Zato sam apostrofirao zasto dijele bonuse djelatnicima kad treba stezati remen.
Al remen se jos ne steze jer ce nova pozajmica Brodomerkuru koji je nikad nece moci vratiti.
Realno po meni Saponia u ovakvim okolnostima gdje je i dug poprilican se lako moze naci u velikim problemima. Kao i svjetsko gospodarstvo i ovdje je domino efekt u pitanju. Problemi u Maraski i Kanditu jer ce prihodi biti znatno manji, Brodomerkur i Mepas rade gubitke vecih razmjera...Saponia je jedina iznimka, al kako se radi o povezanim posudama perspektiva ukupno nije bajna.
Tehnicki pucanje razine 210kn otvara vrata targetu br.1 na 140kn i target br.2 na 90kn.
Makar nekima bilo nevjerovatno. Odradjen ciklus na 460kn i nadalje je na snazi korekcija ABC. Ista bi imala dno na cca 90-100kn.
Dobro koliko gluposti netko može napisati prije nego ga se trajno ukloni s foruma? I sve njegove kasnije iteracije. Pa postoji IP adresa... sve se to moze brzo i efikasno dovesti u red. I zašto se konstantno dopusta trolanje temeljem “pričam ti priču”
Ako je moguće ovako konstantno s*ati na većini tema, onda ću ja početi pisati gluposti na svim temama. Pa tko dulje izdrži.
Postalo je besmisleno naratati argumentima jer ovakvi trolovi svakodnevno vraćaju priču na istu potpuno besmislenu razinu.
Po Vašim temeljima trgovanja TPNG je bio u kanalu od 37-49. Preko toga ne. Došla je do 60. A ta je dionica odradila najveći mjesečni rast od svih sastavnica Crobexa (zajedno sa PTKM). Toliko o znanju. Danas ste iskomentirali sve dionice površno, jako površno. Nije Vas bilo tjedan dana, i zajednica će se složiti, nikome niste nedostajali jer nikako ne pridonosite.
No, na temi smo Optime, a na ovoj dionici u slučaju preuzimanja ili ne preuzimanja TA vam neće igrati nikakvu ulogu. U utorak može ili na 12, ili na 2. Kakve zastavice, kakvi bollovi kakvi fibbo otpori, kakvi bakarači.
Manite se dosadnih i nekonkretnih komentara.
Hvala.
Po Vašim temeljima trgovanja TPNG je bio u kanalu od 37-49. Preko toga ne. Došla je do 60. A ta je dionica odradila najveći mjesečni rast od svih sastavnica Crobexa (zajedno sa PTKM). Toliko o znanju.
Dionica je bila u kanalu i probila gore opravdano. Dakle dala je novi smijer. Kanal 50-70kn.
I da, kupovao opet po 50kn i nazalost iskrcao prerano na 57kn jer sam ocekivao retest proboja.
No to je moj ziheraski stil trgovanja. Igram na sigurno. Moj portfelj ove godine na +26%, a Vaš?
Vjerovatno kao i vecini na -20 do -40%.
TOLIKO O ZNANJU.
ERNT
Velike sličnosti sa ostalim grafovima, ali ipak izgleda malo bolje, tj. pad bi mogao biti manji.
MACD je već prešao signal line, Stochastic i MFI su već dobro u oversold. Na cca 1.100 kn imamo dobru razinu podrške, i sada unazad mjesec dana, ali i unazad zadnje četiri godine.
Za ovo imam dva scenarija:
- varijanta A - cijena će se zadržati oko 0,5 i 0,618 Fib linija (oko 1.100 kn), što je minus od 1,5%,
- varijanta B - imat ćemo full retracement, što je minus od 9,5%.
Boze me sačuvaj tvoje analitike. Daj se ostavi Fibonaccija i retracnenta na ovako nelikvidnim marketima gdje na pola pozicija jedan ili dva igrača mogu crtati sto požele.
Rekao sam ti da tvoje crtkarije na domaćem marketu za većinu dionica su ugkavnom besmislene.
Display MoreERNT
Velike sličnosti sa ostalim grafovima, ali ipak izgleda malo bolje, tj. pad bi mogao biti manji.
MACD je već prešao signal line, Stochastic i MFI su već dobro u oversold. Na cca 1.100 kn imamo dobru razinu podrške, i sada unazad mjesec dana, ali i unazad zadnje četiri godine.
Za ovo imam dva scenarija:
- varijanta A - cijena će se zadržati oko 0,5 i 0,618 Fib linija (oko 1.100 kn), što je minus od 1,5%,
- varijanta B - imat ćemo full retracement, što je minus od 9,5%.
Boze me sačuvaj tvoje analitike. Daj se ostavi Fibonaccija i retracnenta na ovako nelikvidnim marketima gdje na pola pozicija jedan ili dva igrača mogu crtati sto požele.
Rekao sam ti da tvoje crtkarije na domaćem marketu za većinu dionica su ugkavnom besmislene.
Zašto pratiš ovu temu kada ti je TA besmislena?
Zato jer nisu ispunjeni bitni uvjeti za njezino funkcioniranje. Zadovoljavajući volumen kao ishodište TA. I zato sto si pristran prema pozicijama u kojima jesi i jer saras sličice koje nemaju uporiste u vjerodostojnosti. To je moje misljenje.
Ma daj ne lapradjte svi vi vrli tehničari !
Do jučer ste kenjali kako je formiran cup& handle i kako ide raketa, a sad tehnička kaže da ide popunjavanje gapa na 3,30 i nema šanse da ne padne do 3,30!
Jeste li kupovali kad je u igri bio cup&handle?
Jeste li prodali prije nego je počelo prema 3,30?
Svinjarije pišete, ne znam kako vam nije neugodno toliko srat?!
Niti jednom niste ništa pogodili, ali baš niti jednom !
Crtajte vi te svoje crtkarije ovima što zovu iza ponoći.