moguce zato sta je kolega prije isto to spomenio
Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)
-
-
-
Aha, vidim sada. Isprika onda kolegi Admin -u
-
čemu sve to kad ce na kraju krajeva biti izvješća na papiru? primjećujem nedostatak strpljenja i višak slobodnog vremena. Što ti na kraju znaci ako si pogodio postotak? Besplatna pizza&pivo u najbližem Valamarovom UO? javna mjerenja milokliza i glancanje Ega😂😂😂
-
"mažete vrat debeloj guski" prodajom po 52,00......
-
Ima li ko kakvih informacija ima li ponuda za Đuru
navodno je red kao ispre iStore-a za novi iphone
-
Kolektiv ovdje u velikoj mjeri nehotice ali ipak konstantno sam sebi puca u noge, spomenuti u svojoj cjelini nije homogen sto je i logicno, a obzirom da svaki clan ima svoju strategiju iza svega stoji i bihevioralna komponentna. Općenito govoreći silujete informaciju koja nije dostupna, svemu se pristupa esejski bez smjera i smisla sto je zapravo idealna situacija za vrludanje kupnje i prodaje, a trenutno se na obje strane nalaze samo i isključivo mali investitori kojima tzv. "overthinking" model samo naglašava pesimističan ili optimističan scenarij, pojedini vam članovi suptilno doziraju gorivo za nepresušne litanije. Odmorite malo sa "analizama" jer sto ste aktivniji sve vam je vise naloga na prodaji.
Jel ti ovo vrijedi za opte ili sve threadove/dionice opcenito?
Znaci ako se prestane pisati cijena ce gore?
Postoji bar desetak scenarija na opte kako ce zavrsiti. Mozda bude i neki kojega se nismo ni dotakli. Špekulira se o cijeni, špekulira se o mogucim opcijama.
Ne pišući o njima ili ne-izražavanje 'overthinkinga' nece maknuti dozu špekulativnosti sa ove dionice.
Npr vijest da je novi zem prošao (znamo u kojem kontekstu) bi lansirala opte samo tako. Zašto ne bi trkeljali o tome?
Ekipa koja zna više ili ima neki info ne piše ništa, vjerovatno nam se i smije i glume voayere ovdje.
Ionako smo svi ovdje kvazi znalci kako je novinar od 1eur to etiketirao.
Nisam siguran da ste čitali sa razumijevanjem, u suprotnom logički test vam ne funkcionira, ako vi smatrate da dajete doprinos temi kroz "trkeljanje" kako ga i sami nazivate samo naprijed, ja sam govorio o obujmu i kvaliteti potencijalnog doprinosa...
-
Cijena ovisi o dobroj volji dva fonda. Tko je mislio bježati u ovom poluvremenu, taj je zbriso.
Koliko ja pratim, DLKV je dionica koja je najviše na ZSE vezana za kretanje dionice Tesle tako da treba počekati otvaranje u USA.
-
Kolektiv ovdje u velikoj mjeri nehotice ali ipak konstantno sam sebi puca u noge, spomenuti u svojoj cjelini nije homogen sto je i logicno, a obzirom da svaki clan ima svoju strategiju iza svega stoji i bihevioralna komponentna. Općenito govoreći silujete informaciju koja nije dostupna, svemu se pristupa esejski bez smjera i smisla sto je zapravo idealna situacija za vrludanje kupnje i prodaje, a trenutno se na obje strane nalaze samo i isključivo mali investitori kojima tzv. "overthinking" model samo naglašava pesimističan ili optimističan scenarij, pojedini vam članovi suptilno doziraju gorivo za nepresušne litanije. Odmorite malo sa "analizama" jer sto ste aktivniji sve vam je vise naloga na prodaji.
Jel ti ovo vrijedi za opte ili sve threadove/dionice opcenito?
Znaci ako se prestane pisati cijena ce gore?
Postoji bar desetak scenarija na opte kako ce zavrsiti. Mozda bude i neki kojega se nismo ni dotakli. Špekulira se o cijeni, špekulira se o mogucim opcijama.
Ne pišući o njima ili ne-izražavanje 'overthinkinga' nece maknuti dozu špekulativnosti sa ove dionice.
Npr vijest da je novi zem prošao (znamo u kojem kontekstu) bi lansirala opte samo tako. Zašto ne bi trkeljali o tome?
Ekipa koja zna više ili ima neki info ne piše ništa, vjerovatno nam se i smije i glume voayere ovdje.
Ionako smo svi ovdje kvazi znalci kako je novinar od 1eur to etiketirao.
Kolega maga je u pravu. Samo budala reže granu na kojoj sjedi.
-
Sad bi negdje trebala, u zadnjih sat vremena, roknut Fondovska Kazna. Naziv je pomalo grub jer njen munjevit udar uopće nije loš, dobar je polazatelj trgovanja za sutra i daje izdašan volumen. Jedino se bojim kad se ova dva prodavača ispucaju, eto trećeg
nije fondovska ali je regulatorska... ne znaju šta će od sebe pa... https://zse.hr/default.aspx?id=121 p.s. tek sad vidim da je tema DLKV... molim admina da obroše post jer nije na pravoj temi.
-
Se treba prodavati jeftino strpljen spašen.Sada oni koji su obarali cijenu neka kupuju po 4+ili 5+
-
-
http://https//www.linkedin.…36551802314752/
Svakako vrijeno za pogledati
-
ne znaš ti što je sreća u životu, svugdje prosipaš žuč
ali ako te to veseli samo daj
-
Bitno da PBZ pada dok Viro, Ingra i slični rastu
-
Kao da su trejderi napravili opstipaciju iznad 7,3, dok se to ne pojede , nema dalje, izgleda. /mislim ovi što su ćapali na prošlom padu/
Sutra je pettak, dan kada se posti, pa i na ZSE. ako ne bude problema sa Teslom, po dosadašnjem ritmu, to bi trebalo prožvakat slijedeći tjedan.
-
Danas lijepa akumulacija na TPNG 👍👍👍
-
Bome podsjeća na dršku ili još jednu manju šalicu .
Bumo nekaj spili, kaj ne, tak se veli
-
Bome podsjeća na dršku ili još jednu manju šalicu .
Bumo nekaj spili, kaj ne, tak se veli
jeste vi što odabrali kolega od ovoga
https://www.google.com/search?q=jagua…=xuEgNgsweveWEM
valja ovaj ZSE brod napuštati, kao da se već čuje glazba u daljini, izgleda kao violina
-
A zamislite, ja imam malo na prodaji na 13kn, kao hajde da vidimo kad do mene dođe što ću sa nalozima
daj popust 50% i uklapaš se i biti ćeš u trendu, a bome i Black friday ti ide u prilog
Od sutra je 50%, samo zato što je stvarno za mene Black friday ni zbog čega drugo to ne bi radio
-
Kako nam je, još nam je i dobro.
-
imam 2000 kom po 8 kn. Znači zaheb. Čekam još LURA da vidim šta će tamo izvest Samo da ovdje Bozanić iz inata ne počisti sve do 10 kn... Možda Kappa poučak. Crkva ima para.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
ADPL (AD Plastik d.d.) 3k
- Admin