A vrag zna, nece bit obavezno, ali neces moci u BUS, koncerte, javne ustanove .... i svugdje gdje su masovna okupljanja 😒
Pa onda dalje, pracenje lokacije... sa druge strane onaj tko nista ne skriva ?. gdje je frka, kao i tocna lokacija osobe ako te policija trazi... osim ako nisi kriminalac ili nesto skrivas, muljas, bas me boli ona stvar sta MUP zna gdje sam. Bolje da trenutno zna gdje je osoba koja je napravila neko sranje, nego da trosi vrijeme i resurse trazeci ga mjesecima.
Ako ukinu gotovinu, ukinuli su i kriminal i sve nelegalne radnje, od droge, mafije, mita politicarima ...., sve racunala trenutno detektiraju i odrade korekciju
Vi isto ne shvacate da je dobra kontrola samo ona minimalno nuzna. Svaka veca od toga je zadiranje u tesko stecenu slobodu. A sloboda je ono najvrednije. Ni zivot ni sigurnost bez slobode ne vrijede ni pisljiva boba.
Osim toga, da li bas zelite koliko piva, cigareta, kondoma i cega vec ste ukupno kupili ove godine zna tamo neki kompjuter? Da nemate ni najmanji prostor diskrecije? Jer to vam je zivot bez gotovine. Pa da onda na razgovoru za posao budete odbijeni jer se nekome ne svidjaju vase potrosacke preferencije.
Ili sto netko ima znati gdje sam ja putovao prosle godine? Ok, vidi se po kupljenim aviokartama, ali ne mora znati bas sto sam sve posjetio i za sto se zanimao.