Zašto se stalno kokodače da je netko opljačkan??
Sačekajmo javnu ponudu ostalim dioničarima pa onda možemo pričati o pljački ili fer cijeni, a ja vjerujem da ide dobra premija jer telemach želi 100% firme odmah i nema vremena kokošariti
Zašto se stalno kokodače da je netko opljačkan??
Sačekajmo javnu ponudu ostalim dioničarima pa onda možemo pričati o pljački ili fer cijeni, a ja vjerujem da ide dobra premija jer telemach želi 100% firme odmah i nema vremena kokošariti
Da, upravo svjedočimo činjenici kako NEMAJU VREMENA.
A tko ih prijeci da daju ponudu ?
Mogli su vec do sada to napraviti.
Preozbiljna su kompanija da unaprijed daju ponudu dok regulator ne odobri kupovinu većinskog paketa.
Kada sjedne odobrenje ponuda ide u roku par dana, pa ćemo onda o lopovima ili velikanima😁
Preozbiljna su kompanija da unaprijed daju ponudu dok regulator ne odobri kupovinu većinskog paketa.
Kada sjedne odobrenje ponuda ide u roku par dana, pa ćemo onda o lopovima ili velikanima😁
A jesu li uopće kupili Optimu?
Tko to zna?
Regulator ?
Zašto 48% vlasnika dionica Optime čija sudbina ovisi o tom ugovoru to nikako da dozna.
Ponuda unaprijed ?
A može li ponuda unatrag ?
Što kaže ZPDD o rikverc ponudama, fantomskim ponudama, odgodnim ili nepostojećim ponudama ?
Display MorePreozbiljna su kompanija da unaprijed daju ponudu dok regulator ne odobri kupovinu većinskog paketa.
A jesu li uopće kupili Optimu?
Tko to zna?
Regulator ?
Zašto 48% vlasnika dionica Optime čija sudbina ovisi o tom ugovoru to nikako da dozna.
Ponuda unaprijed ?
A može li ponuda unatrag ?
Što kaže ZPDD o rikverc ponudama, fantomskim ponudama, odgodnim ili nepostojećim ponudama ?
Uvjetne, regulatorno uvjetovane kupovine, postoje. i ne radi se o necemu neobicnom.
Ono sto upada u oci da se to zbiva u drzavici koja je navodno regulator koji moze ovo rastezati do bogojavljenja. U drzavici koja je u stanju oteti dionice vlasnicima poput malih dionicara u Agrokoru. Naravno da je to rizik. Ovdje se niti ustav ne postuje. S tim da je drzava nezivi pojam, a to sve rade zivi ljudi s imenom i prezimenom. Pa tako i ovo sa Optiminom ponudom i regulacijom rade zivi pijedinci tj ljudi s imenom i prezimenom, a u korist drugih ljudi.
Tko " Telemachu " prijeci da da ponudu ?
Tko " AZTN " prijeci da da dozvolu ?
Koja je korist ? Kome ?
Cijenu Optime određuje ponuda koja je obvezujuća kad i ako se ispune uvjeti a procedura je poznata. Dakle ponuda se čeka. U ponudi je izbor za izlazak iz Optime. Ostanak znači neizvjesnost jer ne znamo kako će kupac odraditi posao oko duga. Za igru dug,/ kapital treba skupština s dovoljnim brojem glasova koje kupac ima / nema / imat će.?
5.36 KN je sigurno.
Aztn ima cc 45 dana da provede te odluke i potvrdi kupnju Optime....a onda dolazi ponuda za nas dionicare.To mora biti uskoro
Nista u zivotu nije sigurno
Izgleda da će biti ubrzo
HT vodi prilično agresivnu kampanju privlačenja korisnika mobilne telefonije iz mreža drugih operatera
Mene su nagovorili, prijenos iz Telemacha u HT
Korisnik sam Tele2 mreže još od Gregora i bila sam zadovoljna.... dok se nisu dosjetili povisiti iznos mjesečnog računa.
Plus što su mi se zamjerili na Optimi
iz teksta se vidi da bez Optime do ljeta 2022 ne bi pokrili cijelu hrvatsku optikom
https://www.ictbusiness.info/telekomunikaci…time-u-telemach
iz teksta se vidi da bez Optime do ljeta 2022 ne bi pokrili cijelu hrvatsku optikom
Kupac je očito zadovoljan, mogla bi razlika u cijeni sjesti vlasnicima glavnih prodavatelja u matične firme. Svaka baba, lažna opegeovka sa placa, bi prodala bolje Optimu.
A tko je bio glavni u prodaji kod HT?
Možda je bilo tesko naci kupca.
6-7 kn bi bilo ok cijena
Ekipa, vi koji niste prodali,
jeste li primijetili jučer nalog na prodaji od 50.000 komada, a ono kao slučajno, na kupnji se pojavili novi nalozi od oko 35.000 komada…!? Kao ribarska mreža koja čeka zalutale ribice.
I onda su nestali ti nalozi.
Mislim da žele poplašiti zadnje drhtave ručice i pokupiti što se još može pokupiti.
Baš mi je drago da nitko od preostalih malih dioničara nije nasjeo. Trgovina jučer = 0 dionica OPTE.
Očekujem da danas malo povećaju ulog i da će se na prodaji pojaviti nalog/nalozi od kojih 70.000 do 100.000 komada.
A da je dosadno čekati, dosadno je brate.
Ako Telemach želi brzu integraciju onda će morati ponuditi malo više od 5,36 kn. Zato se treba strpiti i ne prodavati po ovim cijenama, a osim toga neće trebati plaćati proviziju pri prodaji preko brokera.
Display MoreEkipa, vi koji niste prodali,
jeste li primijetili jučer nalog na prodaji od 50.000 komada, a ono kao slučajno, na kupnji se pojavili novi nalozi od oko 35.000 komada…!? Kao ribarska mreža koja čeka zalutale ribice.
I onda su nestali ti nalozi.
Mislim da žele poplašiti zadnje drhtave ručice i pokupiti što se još može pokupiti.
Baš mi je drago da nitko od preostalih malih dioničara nije nasjeo. Trgovina jučer = 0 dionica OPTE.
Očekujem da danas malo povećaju ulog i da će se na prodaji pojaviti nalog/nalozi od kojih 70.000 do 100.000 komada.
A da je dosadno čekati, dosadno je brate.
nisam primjetio ali to mi je ono psi laju karavane prolaze. prodao svu OPTE sa malim minusom kad se uzme prosijek ulaska. trebao izac u sijecnjuj 2020 kad je bio natjecaj a ja u + 60% sa opte. ovako sam samo ulazio prosjecno je ispao isti ulaz ali na kraju izletio van prosjecno na oko 5.1..
to je sve kolega ako onda mozda inace.
evo ga jedan od 100.000
Ovih dana telemach postavlja optiku po Novom Zagrebu. Jako se zure. A vec 6 mjeseci postavljaju i jos nisu zavrsili.
Sto mislite koliko bi im trebalo za cijelu Hrvatsku ?
Bez Optime oni jos 10 godina ne bi profunkcionirali. Pamet u glavu i ne prodajte im Optimu jer ja ne znam sto bi kupovali. ATPL ? Ta jos 2 do 3 mjedeca ne moze doci sebi. TPNG dok se ne oporavi avionski promet i privreda isto kilavo.i njima dolazinkineska nova godina kada cijela Azija mjesec dana stoji. Ako imate kakvu sugestiju za kupiti umjesto Optime recite. Mozda Bitcoin ? HNT od Helliuma ? Neku drugu dionicu ?
evo ga jedan od 100.000
...i još kad bi HANFA malo popratila ovo zamajavanje malih dioničara, gdje bi nam bio kraj... postali bismo PRAVNA DRŽAVA!!!!!
I onda se mali Ivek probudio
evo kad već pokazujemo mišiće, 5.14