koji to, kolega?
Pa objava ponude.
Objava ponude ne može biti prije odobrenja Aztn-a.
Idemo korak po korak
koji to, kolega?
Pa objava ponude.
Objava ponude ne može biti prije odobrenja Aztn-a.
Idemo korak po korak
Top 10 uredno kupuje i raste po broju dionica na razini 5,10
Djeluje mi kako su se iscrpile razine na tim iznosima, pa da vidimo ide li letvica još gore.
Top 10 uredno kupuje i raste po broju dionica na razini 5,10
Djeluje mi kako su se iscrpile razine na tim iznosima, pa da vidimo ide li letvica još gore.
Kupuju kada imaju od koga.Samo da se ne čudi ekipa kako to da su skupili 75 ili 95% ili zašto neće nudit više od najavljenog kao što su i s ponderiranim od "samo" 5,36 bili nezadovoljni. Jasno da su veći špekulanti imali ulogu u tome ali posljedično tome i mali. Prodajem jer pada zbog nečega i svi prodaju taktika 😂.
Ne prodajem.
I znam da nas ima još.
Izdržite ljudi do kraja; možda nam se bude isplatilo; a barem znamo donju cifru.
Nema prodaje.Ni jedne dionice.Ovo je pitanje dana ili tjedna.
A cijena se nadam se biti veca od tih 5.36
skidam vam svima kapu i naklon do poda!!! tijekom svih ovih godina i nakon svih doživljenih i proživljenih svinjarija i piz...ija ovdje, nadati se nećemu većem od 5,36kn i gledati sve druge vlakove kako prolaze i brojati propuštene prilike.... još jednom, svaka čast! nadam se da ste u pravu!
A i da bude vise, mislim da je veci gubitak bio ostati unutra, ja sam dio prebacio bio u brodare, dio ostavio da vidim cisto kako ce zavrsit, iako da sam bio odluciji, mogao sam sve pa se i vratiti da vidim 🤣🤣 al jbga
skidam vam svima kapu i naklon do poda!!! tijekom svih ovih godina i nakon svih doživljenih i proživljenih svinjarija i piz...ija ovdje, nadati se nećemu većem od 5,36kn i gledati sve druge vlakove kako prolaze i brojati propuštene prilike.... još jednom, svaka čast! nadam se da ste u pravu!
Potpuno si u pravu.
I zato nakon kojih 20-ak godina na ZSE mislim da mi je ovo zadnja investicija.
Bilo je pluseva i minusa; zahvaljujući OPTE ukupno sam u laganom plusu i to je to. Još par dana/tjedana i zbogom ZSE
Ne prodajem.
I znam da nas ima još.
Izdržite ljudi do kraja; možda nam se bude isplatilo; a barem znamo donju cifru.
Ni ja ne dam svojih 15 000 komada pa kud puklo da puklo.
Kamo sreće da sam sve rasprodo još 15.7.. Puna šaka brade. Mogao sam minus od 150.000 kn pretvorit u plus 400.000. Ajde ni ovako nije loše pa je plus samo 50.000.
Izgleda da smo ohrabrili prodavače . Morat će rajfica i adiko skrbnički malo povećati tu ponudu .Tih 5,10 postaju smiješni.
Ne prodajem.
I znam da nas ima još.
Ni ja ne dam svojih 15 000 komada pa kud puklo da puklo.
…he, he…
ali za oko 7 kn po dionici ćemo razmisliti i dosta brzo pristati…
Dragi UG, ne škrtarite i ne navlačite na sebe sudske sporove; svima dajte istu cifru po dionici (šifra: AH) i pustit ćemo Vas na miru.
Pozdrav od malih dioničara
Oooo 25000 komada . Liči na dogovorenu transakciju. Jesu li to "budale" ( nesretni investitori s lošim odlukama koji su po višim cijenama kupavali pa ih sad manja cijena više zadovoljava ) odlučili malo veće količine odjednom prodavat ?
Oooo 25000 komada . Liči na dogovorenu transakciju. Jesu li to "budale" ( nesretni investitori s lošim odlukama koji su po višim cijenama kupavali pa ih sad manja cijena više zadovoljava ) odlučili malo veće količine odjednom prodavat ?
Meni ovo izgleda na dogovorenu transakciju i prebacivanju između računa kako bi se namamilo manje da i oni prodaju, ali bit će tu još svega i svačega, jer je već postalo tvrdo sto se tiče kupovine papira.
Meni ovo izgleda na dogovorenu transakciju i prebacivanju između računa kako bi se namamilo manje da i oni prodaju, ali bit će tu još svega i svačega, jer je već postalo tvrdo sto se tiče kupovine papira.
A cuj jedan paket optime sta sam prodao, tj. prebacio u atpl prosli utorak vec mi donio +15%, trebao sam jos koji paket prebacit, cekao ako jos sruse brodare, ali su ih brzo okrenuli.
Ima vam tu svakakvih transakcija. Evo ja greškom prošli tjedan prodao 23.000 diona u šusu. Srećom bilo je gdje to za utopit pa sam nenemjerno profitirao. Jučer je u onoj transakciji na kraju dana od 25.000 kom 5.000 bilo mojih kupovnih. Kao šta već rekoh kamo sreće da sam 15.7. greškom prodao svih 150kd.
Uzmite svi mali dioničari u obzir kako je kupcu bitno čim prije doći do 100% kako bi ugasio OT i sve prebacio u telemach, a ako mu kapaju dionice po 5.10 obilato, onda i neće ponuditi vise od 5,36 ali vjerujem da tvrdih prodavača ima preko 5% pa bi od kupca procjena mogla biti i dobra premija na 5,36
Evo nek netko proda 28000 komada pa da mogu kupovati po 2,30😉
Nije nova vijest ali čini mi se da je ovo prošlo ispod radara ,bar na forumu.
Koliko dugo može ovo trajati do obijave? Zbog koga sad AZTN odugovlači?