Desant na bid.
Otvorite padobrane
Nije dobro, a zbog čega......... ne znam
Prosto ko pasulj ... zbog neizvjesnosti.
Očita je velika nervoza kod ovih sa kapitalnim brojem dionica.
Desant na bid.
Otvorite padobrane
Desant na bid.
Otvorite padobrane
Kolega od ovih sa kapitalnim brojem već mjesec dana nitko ne prodaje. Ove buregđije sa 10.000 komada nisu kapitalni investitori.
poslao sam im mail. ali ne tako uviđavan
Kad se samo sjetim svih kreativnih kupovina, muljanja i korištenja internih inforrmacija kod kupovine KRAŠA, ne vjerujem da kod OPTE nema curenja informacija.
Najbolje je što je uz sav taj cirkus KRAŠ dobitnik Zagrebačke burze za dionicu godine.
Kakvu to poruku šalje?
Vjerujem da je nešto procurilo, a smjer, na moju veliku žalost, vidimo.
Ne mogu vjerovati da nemaju nekakav automatski odgovor na email koji dobiju. Užas
Poslao sam i ja mail aztnu, treba ih zasuti upozorenja a
Ps. Koja igra sa cijenom, radi ovoga treba zaustaviti trgovinu
ako nekome AZTN odgovori neka javi ... hvala
Kolega od ovih sa kapitalnim brojem već mjesec dana nitko ne prodaje. Ove buregđije sa 10.000 komada nisu kapitalni investitori.
Zapravo nisam mislio na ove prave kapitalce iz top ten. Nekome je 10.000 komada koje je platio svojom godišnjom plaćom kapitalno ulaganje. I nad njime strepi više nego netko sa deset puta više dionica kome je to kiki-riki. . Različiti aršini.
poslao mail AZTNu. zasad bez odgovora.
Trotter, hvala na špranci.
https://zse.hr/default.aspx?id=97074
Pa tko je tu lud. Oni ne znaju, ono što mi znamo. HALO NATJEČAJ JE GOTOV.
A netko ovo i kupuje..šta bi kupovao ako nije isplativo ..pogledajte promet
sa coronom ili bez nje, u ovoj priči je izgleda 8,50kn bilo nebo do daljnjega. kako je tko odigrao..... cijenu u ponudama, bojim se, nećemo vidjeti, tako da ostajemo v kmici još nekoliko mjeseci (u najboljem slučaju) do završetka roka za konačne ponude. sa coronom ili bez nje.
sa coronom ili bez nje, u ovoj priči je izgleda 8,50kn bilo nebo do daljnjega. kako je tko odigrao..... cijenu u ponudama, bojim se, nećemo vidjeti, tako da ostajemo v kmici još nekoliko mjeseci (u najboljem slučaju) do završetka roka za konačne ponude. sa coronom ili bez nje.
Ovog trena je daleko bitnije da li se itko uopće javio kao zainteresiran (a duboko vjerujem da je), od toga koliku će cijenu ponuditi.
Mene niti ne zanima cijena u ponudama, nego ima li ponuda, ako ima koliko ih ima i ko ide u drugi krug. Ako nema ponuda, isto jasno reći.
Ako su se javili i A1 I Ug a to sad zna određeni krug ljudi, jeli mislite da bi Cjena nakon takve informacije bila na 4 kn? Zato aztn mora hitno reagirati dok informacija ne bude javna
Hoce li natjecaj odgoditi zbog ove situacije? Nazalost nista me ne bi vise iznenadilo. Ali ne cini mi se racionalno u ovom trenutku rasprodavati dionice telekom kompanije. Sto u ovom trenutku moze rasti? Da ce biti manipulacija cijenom smo znali.
AZTN?
kotaju reagirati Hanfa i burza.
Meni logika govori slijedeće: da nije došla nijedna ponuda to bi valjda već objavili, o tome ne treba ništa raspravljati, sve je jasno. Ako su došle ponude, onda ih vjerojatno trebaju pregledati i odlučiti da li ponude zadovoljavaju sve što je traženo u natječaju.
O ovome što svi čekamo najprije bi se trebala očitovati Hanfa. A oni ko zaliveni.
Poštovani kolege, moje mišljenje: ponude su došle, barem jedna. a što se cijene tiče, sve pada.. i S&P 500 i Dow pa i ZSE.. a ako dodate k tome da su sigurno svakakvi profili ljudi kupili dionice OPTE po cijenama od 2 - 8 kn a sada možda im gori da ne budu mogli podmirivati tekuće obveze ( hrana režije itd) pa prodaju sa gubitkom obzirom na Covid19. Moje razmišljanje. Imajte na umu da prosječan stanovnik u HR ima 100 000kn po podacima HNBa. i sto ako je netko većinu oga stavio u OPTE a sada ne bude imao prihoda ?! pa i ja bi u takvoj situaciji prodavao pa i sa gubitkom.
Održana sjednica Nadzornog odbora