Zašto je zaustavljeno trgovanje?
OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)
-
gta1 -
February 12, 2020 at 4:06 PM -
Zatvoreno
-
-
-
a sto ako je iscurila ali koriste vrijeme i trenutnu situaciju i kupuju do stvarne objave
Premalene količine su kupljene/prodane da bi išta od toga mogli zaključiti...
2 minute ranije :
Iz dosadašnjeg trgovanja je jasno da još nikakva informacije nije iscurila...pa jel to moguće?
HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH
pa nije ni cudo da ljudi gube lovu na burzi kad si umišljaju da oni mogu po trgovanju nešto iščitati
-
Zašto je zaustavljeno trgovanje?
dražba uravnoteženja
-
Nevezano za ovu bagru uhljebničku koja ne radi svoj posao, nisu mi jasni ovi što sada prodaju po 4,xx kn.
Kako ti nije jasno kolega? Ovi što su kupovali po 1,7-2kn (a ima ih dosta) su još uvijek 100% u plusu i neki su očigledno razočarani i u strahu pa su ipak odlučili da u ovoj histeriji realiziraju dobitak.
Siguran sam da ti koji su kupovali na tim razinama imaju dobru računicu. 4,2x69.443.264=291 mil. kn. Bagatela, ne može proći.
-
Ma nema tu nikakvog posebnog iskrcavanja nego se pegla prosjek.
-
Mora vam biti jedna stvar jasna, nitko ovdje nema prosjek ulaska 2kn. Svi su ili nadokuoljivali, ili prodali, pa opet kupili skuplje. Kolega Jubito je npr kupio po 2 kn, pa je na 8.2 kn kupio još 10 000 komada. Na ovoj cjeni vjerojatno je većina u minusu, u najboljem slučaju oko nule. Pt drvo prosjek kupovina je oko 6 kn...
-
Premalene količine su kupljene/prodane da bi išta od toga mogli zaključiti...
2 minute ranije :
Iz dosadašnjeg trgovanja je jasno da još nikakva informacije nije iscurila...pa jel to moguće?
pa nije ni cudo da ljudi gube lovu na burzi kad si umišljaju da oni mogu po trgovanju nešto iščitati
Uistinu ne možete ništa po trgovanju iščitati, a po čemu pobogu onda iščitavate sentiment, a možda imate insajderski info pa nam podijelite...
-
imam 129000 po 6,84 i neprodajem do kraja
-
Nažalost ovo ne ide u dobrom smjeru.....
-
Mora vam biti jedna stvar jasna, nitko ovdje nema prosjek ulaska 2kn. Svi su ili nadokuoljivali, ili prodali, pa opet kupili skuplje. Kolega Jubito je npr kupio po 2 kn, pa je na 8.2 kn kupio još 10 000 komada. Na ovoj cjeni vjerojatno je većina u minusu, u najboljem slučaju oko nule. Pt drvo prosjek kupovina je oko 6 kn...
Moj prosjek je 2,30Kn...s time da sam jučer kupio po 4,5kn.
-
-
Moguće je i tako treba i biti.
Ponude su zaprimili odvjetnički ured i financijski savjetnik Grubišić i smatram da oni radi vlastite reputacije i obveze čuvanja tajnosti podataka u ovom međunarodnom natječaju čuvaju i kriju podatke o ponudama kao zmija noge.
Dovoljno će već zaraditi na poslovima vođenja postupka prodaje i nema nikakvog smisla kompromitirati se odavanjem povjerljivih informacija .
-
Danas je sjednica Nadzornog odbora. U tom odboru sjede predstavnici ZABE. Pa red je da oni prvi saznaju jesu li došle ponude. Tako da danas do kraja dana neće biti nikakve vijesti. Možda nakon toga....
-
2 minute ranije :
Uistinu ne možete ništa po trgovanju iščitati, a po čemu pobogu onda iščitavate sentiment, a možda imate insajderski info pa nam podijelite...
Nemam insajderski info niti sentiment. Imam povjerenje (koje je temelj svake trgovine od pamtivijeka) da će se zakonska odredba o prodaji OPTIME ispoštovati. Imam povjerenje (poduprto sve boljim fin izvješćima) da HT želi to upravljanje naplatiti, i imam povjerenje da ZABA je u bankarstvu jer voli novce a ne upravljanje stečajnim telekomunikacijskim tvrtkama.
Dal ce se prodati sad ili 10.7.2021. meni je nevažno, a ako se ne proda nego bude još jedna prevara usprskos nadgledanj EU, onda u RH ima puno vecih problema od mojih izgubljenih novaca.
Edit: prosjek ulaz 3,2 pokvaren zbog nadokupljivanja.
-
Desant na bid.
Otvorite padobrane
Nije dobro, a zbog čega......... ne znam
-
Eto sada nam Optima vrijedi kao cca 50% prihoda za 2019.
Nadam se da admin neće brisati ovu moju misao, ali eto ja se iskreno nadam da će danas (ne)vrijednost pasti na 0,1kn, pa da tako čekamo vijesti.
-
divno nam ide.....ako bubne na 3, nečemo više morat ni padati ako ponuda ne bude....samo rast....
-
Danas gotovo sigurno neće biti informacija o ponudama, a vjerojatno niti sutra. Eventulano sutra poslje podne ili ponedeljak.. u međuvremenu prošetati u prirodi i manje gledati manipulatore ili paničare u akciji. Ionako sada ne možete ništa promjeniti..
-
Ma samo ti šeći. Oni su info već trebali objaviti. Ovo je cisto manipuliranje.
-
Evo vam špranca maila, samo copy / paste i send na agencija.ztn@aztn.hr
1 min posla.
Ajmooo!
---------------------------
"
Poštovani,
zanima me kada će biti službena informacija o pristiglim ponudama na natječaj za kupnju Optima Telekoma i od koga bismo mi mali dioničari trebali dobiti tu informaciju. Ipak se radi o cjenovno osjetljivoj informaciji.
HvalaLijepi pozdrav
"
-
Ekipa si preprodaje , da navuku slabe ručice .
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun