Ovo stavljanje vecih naloga prije otvaranja i onda povlacenje definitivno treba prijavit
OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)
-
gta1 -
February 12, 2020 at 4:06 PM -
Zatvoreno
-
-
-
Ovdje su se pisale prijave i za manje od ovoga. Ovo se ponavlja danima.
Sve sam više mišljenja da trgovanje treba obustaviti, jer cjenovno osjetljiva informacija nije dostupna svima
-
Ovdje su se pisale prijave i za manje od ovoga. Ovo se ponavlja danima.
Sve sam više mišljenja da trgovanje treba obustaviti, jer cjenovno osjetljiva informacija nije dostupna svima
Nazalost, bezobrazkuk nadleznih vlada i dalje.
-
Jeli netko poslao mail HANFI?
Moze li netko pravne struke standardizirati jedan "prijeteći" email pa da šaljemo kolektivno. Hvala
-
Poslao sam im ja.
No reply.
To se je toliko osililo u svojoj svemoci da ih nije briga.
-
Ovo je sramota što rade, ali nisam ništa drugo ni očekivao.
-
Poslovni rezultati najjačeg domaćeg telekom operatera HT-a pokazuju kako je kompanija pod konstantnim pritiskom tržišta i drugih dvaju operatera koji sada ciljaju kupnju Optima Telekoma kojom je HT upravljao nakon predstečajne. Prodaja Tele2 Hrvatska United grupi, koja ulazi s A1 Hrvatska u utrku za Optima Telekom obilježit će naredno telekomunikacijsko razdoblje dok se čekaju frekvencije i prva velika ulaganja u 5G mrežu.
-
Pa valjda je iz dosadanjeg današnjeg trgovanja jasan sadržaj ili nesadržaj ponuda :).
zadnja cijena 4,2
čestitam onima koji su profitirali, nadam se da ih ima. OPTE je dosta pomogla svojim prometima i svim tim natezanjem da tržište bude živahnije. Optima, Šaranović i korona
Sad je pitanje bježat il ne bježat Mislim ne od korone, već od objave o ponudama.
-
Rade što žele...po potrebi...zato smo tu di jesmo, na začelju...i ostaje samo biti strpljiv.
-
Nevezano za ovu bagru uhljebničku koja ne radi svoj posao, nisu mi jasni ovi što sada prodaju po 4,xx kn. Što ste ulazili u nešto što ne vjerujete. Prodaje se firma koja ima u telekomunikacijama preko 500 milijuna kn. Halo izračunajte malo poklanjate svoje novce.
-
-
Pa valjda je iz dosadanjeg današnjeg trgovanja jasan sadržaj ili nesadržaj ponuda :).
zadnja cijena 4,2
čestitam onima koji su profitirali, nadam se da ih ima. OPTE je dosta pomogla svojim prometima i svim tim natezanjem da tržište bude živahnije. Optima, Šaranović i korona
Sad je pitanje bježat il ne bježat Mislim ne od korone, već od objave o ponudama.
Kakva nam je uopće procedura ako ponuda ne bude.....objavljivanje novog natječaja ili?.....
PS
nerealno mi izgleda da se nitko ne javi na natječaj
-
Ima-nema ponude..tko ima-nema prvi informaciju??' Viječita dilema...
-
Admin će nas svih obrisati... svi u kut
Komentar trgovanja- ovo sam proživjela već jednom, uoči čekanja objave AZTN o pripajnju mreže H1
Isti trgovinski obrazac
Što je , tu je.......... izaći se i tako ne može.
A sa druge strane, pomisliti da nije pristigla niti jedna ponuda je kao pomisliti da je Zemlja ravna ploča
Tako da ne zna čovjek što bi mislio
-
Dodje eto u životu i taj tren kad ti je svejedno oce li rasti ili padati. Naime, bude li sve najgore i padne li na neke niske grane uzet ću duplu količinu koju imam sada. Naraste li u slučaju dobre vijesti, kupit ću Al puno manje. Dakle, nema druge nego cekat pa kako vjetar puše
P. S. Trejd je isto sumljiv, nebi rekao da netko nešto zna, prije da ljudi bježe jer im treba kes
-
Ako ne bude ponude (nema šanse). Zaba mora angažirati investicijsku baku koja preuzima upravljanje optimom.
-
Rade što žele...po potrebi...zato smo tu di jesmo, na začelju...i ostaje samo biti strpljiv.
strpljivi sa 8 su nervozni i bez corone, nisam u dionici, jer ne očekujem da se netko otima za kupnju sada u ovoj neizvjesnosti, inače je bilo prilično vremena da se donese odluka oko OPTE, nije se baš sve odvilo u zadnjih mjesec dana kao na ostalim izdanjima radi corone, tako da je svatko kovač svoje nesreće za sada, a možda stvarno i sreće, ako jednom stignu te dugo najavljivane forumske ponde od 15,20, pa neki su se usudili spomenuti i 30 ponekada, osobno mi je mišljenje da su upravo oni uredno rastovarali svoj "teret" magarcima koji će ga lakše nositi i podnositi do zadnjega
-
Iz dosadašnjeg trgovanja je jasno da još nikakva informacije nije iscurila...pa jel to moguće?
-
Nevezano za ovu bagru uhljebničku koja ne radi svoj posao, nisu mi jasni ovi što sada prodaju po 4,xx kn.
Kako ti nije jasno kolega? Ovi što su kupovali po 1,7-2kn (a ima ih dosta) su još uvijek 100% u plusu i neki su očigledno razočarani i u strahu pa su ipak odlučili da u ovoj histeriji realiziraju dobitak.
Doduše, ja sam im predlagao kod cijene oko 8,00kn, ali je pohlepa odradila svoje, a ja sam bio druker.
-
a sto ako je iscurila ali koriste vrijeme i trenutnu situaciju i kupuju do stvarne objave
-
a sto ako je iscurila ali koriste vrijeme i trenutnu situaciju i kupuju do stvarne objave
Premalene količine su kupljene/prodane da bi išta od toga mogli zaključiti, iako se više tuče po bidu, što je i shvatljivo u vrijeme korone i neizvjesnosti oko ponuda...
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun