Hoćete mi objasniti koja je vaša fer cijena, zanima me jer vidim da je BVPS 15 lipa, dakle više se niti ne radi o kunama, već lipama ?! Znate što većina ljudi radi sa 15 lipa, ostavi ih na pultu.
Također me zanima vaše mišljenje, jel dioničari svojim udjelom odgovaraju za dugove društva ili vlasnici duga odgovaraju vlasnicima dionica za njihovu fer vrijednost?!
Ne zanimaju me BVPS i te knjigovodstvene fore već multiple u regiji za koje su prodavani telekomi.
Samo sam izračunao da oprema, optika i imovina vrijede cca 700 milja kn, pa mi molim te objasni kako onda cca 170 000 korisnika na ovome malom tržištu vrijedi 0 kn?
Moja fer cijena je 9 kn😁
Ok firma knjigovostveno toliko i vrijedi, odnosno malo manje, ali što ćemo sa ogromnim dugom čija kamata pojede cijelu zaradu??? Što ćemo sa nepostojećim vlastitim kapitalom? Prije ili kasnije mora doći dokapitalizacije makar do razine temeljnog kapitala.
Hipotetski je moguće da firma u 2Q kvartalu odradi sa malo većim gubitkom i ode vlasnički kapital u minus, što ćemo onda sa vašim 9kn, ko i na dalekovodu 100 dionica spojit u jednu pa ćete imati tih 9kn po dionici???
Da se ova kupoprodaja i obavi na pošten način,ali vi ne želite prodati jer želite 9kn, valjda vam je jasno da nakon prodaj firmu čeka dokapitalizacija, neće valjda poslovat sa 100kn vlastitog kapitala ?!