e ovo sada stvarno postaje komedija prve klase! nadamo se usvojenju zakona u rujnu!!!???
dakle, svi slobodno na jadran! slijedi sezona kiselih krastavaca!
e ovo sada stvarno postaje komedija prve klase! nadamo se usvojenju zakona u rujnu!!!???
dakle, svi slobodno na jadran! slijedi sezona kiselih krastavaca!
pa kaj vi očekujete da bu se kaj promjenilo u srpnju i kolovozu.. ipak naši zastupnici moraju ići na "zasluženi" odmor.. umorilo ih ovo oko korone i rada od kuće..
Dakle, kako sada stvari stoje, nema ništa do prva tri mjeseca ili polovine iduće godine.
Kako smo i spominjali davnih dana.
Iako je ZEM i dalje potpuno nebitan za UGovu kupnju Optime. No za kupnju neceg drugog mogao bi biti osjetno bitniji.
Možda kupi HRT 🤣😂🤣😂🤣
Opet sam kao nekada mislio na 2,1Xkn nešto dokupiti, ali onda idem starog frenda koji je više od 25 godina u telekom industriji pitati jel nešto "načuo"
Velim ja pa što bude sa ovom OPTE pa neće valjda u Savi završiti, kao sa smiješkom ja... veli neće sigurno ode dunavom pa u crno more što dalje od nas!
Nego mene interesira ako ima upućenih, što je s onom ponudom "studentskog posla" za predsjednika vlade Plenkovića što mu je javno nudio Hrvoje Krešić iz N1? Jel to Plenki prihvatio ili ga je ovaj na kraju izigrao... to ne znam?
Mislim da za ove vlade N1 nacionalnu koncesiju može "prekrižiti", ali nije meni zbog N1 ja taj šrot ne gledam nego što će biti sa mojih par kilo papira u OPTE, kome ću to utrapiti? AH je svoje riješila, KK isto svoje, velikih više nema, sada se malima "kožica" misli oguliti!
Treba ovim lešinarima zagorčat današnji dan i sve pokupovat do 5 kn
Ti kreni prvi a mi te slijedimo u stopu! Pazi samo da ne izgines.
Ti kreni prvi a mi te slijedimo u stopu! Pazi samo da ne izgines.
tek mi je 10tog penzija
Zašto bi izginuo?
Nisu se valucija ni okolnosti promijenile, promijenio se samo sentiment.
Ovdje ljudi previše gledaju što netko drugi radi, a premalo se bave ozbiljnom analitikom i vlastitim procjenama.
Zašto bi izginuo?
Ovdje ljudi previše gledaju što netko drugi radi, a premalo se bave ozbiljnom analitikom i vlastitim procjenama.
To uopće nije točno. Nego, šta ćeš ti sad, kupovat, držat ili prodavat?
sa samo cca 120.000KN možeš. To sve govori...
Zašto bi izginuo?
To uopće nije točno. Nego, šta ćeš ti sad, kupovat, držat ili prodavat?
Pa ja baš mislim da jest točno. Ja osobno vjerojatno neću ništa raditi. Možda ću kupovati ako procjenim da mi se isplati, a možda ću i prodavati ako mi lokalni "torbar" ponudi uncu zlata po dionici. Sve ti to ovisi o potrebama i situaciji. Bitcoin trenutno ne primam.
sa samo cca 120.000KN možeš. To sve govori...
120 000 kilonjutna nije samo za našu burzu. To sve govori...
Zašto bi izginuo?
kako sad valuacija? pa šta se ne gleda samo broj korisnika?
Zašto bi izginuo?
Broj korisnika? Kakav broj korisnika? Realni, racionalni, cijeli?
Misliš na cijepljenje ili necijepljene, ili?
Ne gleda se ništa, računa se. Nazovi u Telemach ili u A1 pa se tamo izravno informiraj "što se gleda"!
Gleda se da li je "no brainer" kupovati do 20 (VLEN, prošlo ljeto)?
Ono kada netko ima potrebu one dane kaka nema "igranke" vani doći pljunuti na domaći teren.
Neprocjenjivo.
ja imam feeling da se ovdje namjerno rusi i kontrolira cijena......
Sutra u ovo vrijeme, koja je prognoza?
35 u hladu, piva u ruci, čir na želudcu
Sutra u ovo vrijeme, koja je prognoza?
Kolega ali 10i 7. Je subota.. a sutra je 9..