investitori nas izbjegavaju, možda im je bolje kupiti nešto gotovo
OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)
-
gta1 -
February 12, 2020 at 4:06 PM -
Zatvoreno
-
-
-
znalci, dali se prosjek cijene zadnja tri mjeseca uračunava u cijenu kod prodaje?
-
Na žalost sve je jasno, ne trguju ovdje investitori već kockari
Investitori su kupili odavno i cekaju... Kockari rade svoje i zaradjuju za svoje bureke... Tako to biva i tako ce to uvijek biti...
-
Na žalost sve je jasno, ne trguju ovdje investitori već kockari
Investitori su kupili odavno i cekaju... Kockari rade svoje i zaradjuju za svoje bureke... Tako to biva i tako ce to uvijek biti...
Ali i mi investitori im moramo zahvaliti, cekam da vidim dokle ce cijenu spustiti sa duzebriznimn komentarima i plasenjem ipak imamo jos cash-r-a da nadopunimo 😉
-
Ali i mi investitori im moramo zahvaliti, cekam da vidim dokle ce cijenu spustiti sa duzebriznimn komentarima i plasenjem ipak imamo jos cash-r-a da nadopunimo 😉
Pa prvo su ih sa 6 lomili na 4...ali su i dalje u niskom startu i lomit će i dalje jer imaju još malo vremena i vrše pritisak...ne treba se plašiti kad krene još prema dolje...neka uzmu što žele i onda možemo svi sretno dočekat prodaju
-
Ja sam opet nadokupio, a vi kako hoćete. Nije ovo igra za mekane...
-
Ministrica je rekla da zakon je poslan u Sabor i da ce biti u 9 mj izglasan…sa promijenama koje zeli EU…, covjek iz Hanfe koji je zaduzen ( u grupi ljudi ) je rekao danas da ce promjene biti i da ce UG uci kao treci fiksni operator na trziste…to sve govori da ce UG kupiti Optimu ali sigurno da to zeli jos netko…da li je to A1 ili netko tko ce kupiti za nekog drugog….to cemo sigurno uskoro saznati.A ovi koji ruse cijenu da bi nakupili dionica…mogu se brzo prevariti ako samo nas dvoje,troje odluci vec po ovoj izuzetno dobroj cijeni pokupiti sve sa prodaje….Ovo je gotova prica…PRODANO ali jedino jos nismo sigurni kome i po kojoj cijeni.
Po meni sigurno preko 7.5 knBit će plakanja
-
Vidim da su RH i njene institucije opet na visini zadatka. Pitam se samo da li je razlog ovog odugovlacenja samo jako puno dionika u izradi ZEM ili ima " jos nesto ". Jesu li i razni dionici pohadjali Ministartvo ?
-
kolega
ta priča se da je optima prodana se vrti barem od ožujka-travnja! a nigdje nikakve info! niti procurene!! to mi je ipak za naš mentalitet prenevjerovatno!
evo i upravo počelo iskipavanje!
-
Ako je već sad poznato da će novi zakon pogodovati vertikalnoj integraciji, ne vidim prepreku da se objavi prodaja, a da će ista biti dozvoljena odobrenjem regulatora.
Obzirom da regulatoru treba barem 3 mjeseca za odluku do tada je zakon na snazi.
-
-
Ako je već sad poznato da će novi zakon pogodovati vertikalnoj integraciji, ne vidim prepreku da se objavi prodaja, a da će ista biti dozvoljena odobrenjem regulatora.
Obzirom da regulatoru treba barem 3 mjeseca za odluku do tada je zakon na snazi.
Pa ne može regulator odlučivati temeljem zakona koji nije izglasan.
-
Pa ne može regulator odlučivati temeljem zakona koji nije izglasan.
Regulator stavi predmet u ladicu i ode na godišnji odmor, što god da se desavalo sa ZEM - om.
-
Pisao sam još u svibnju što se tu može očekivati.
Ne znam kako će 09.07. proći Glavna skupština, odnosno hoće li se tu nešto uspjeti pametno doznati i kakav je to najavljeni ispravak FI za Q1, nadam se da neće biti dodatnih neugodnih iznenađenja. Bilo bi dobro da netko od vas iz Zagreba ode na tu skupštinu pa proba nešto doznati.
Dakle nema ništa od objave 10. srpnja - dionica ide down.
Nema ništa od ZEM-a jer je sezona godišnjih odmora - dionica ide down.
Izađe polugodišnji FI - dionica ide još malo down.
Lako bi mogla do 3-3,5 kn, osim ako se ne pojavi kakav usisač, a i to nije isključeno.
Kolovoz - stagnacija cijene, letargija, a možda i lagani interes za kupovinu.
U jesen rasplet ZEM-a, a onda ako Bog da do kraja godine ili početkom iduće se objavi kupac. Pa slijedi odobrenje regulatora (mjesec-dva-tri) i u konačnici poziv za preuzimanje svih dionica od strane novog kupca.
Dakle, kako sada stvari stoje, nema ništa od konačne prodaje do prva tri mjeseca ili polovine iduće godine.
-
Dakle, kako sada stvari stoje, nema ništa do prva tri mjeseca ili polovine iduće godine.
Kako smo i spominjali davnih dana.
Iako je ZEM i dalje potpuno nebitan za UGovu kupnju Optime. No za kupnju neceg drugog mogao bi biti osjetno bitniji.
-
Pisao sam još u svibnju što se tu može očekivati.
Ne znam kako će 09.07. proći Glavna skupština, odnosno hoće li se tu nešto uspjeti pametno doznati i kakav je to najavljeni ispravak FI za Q1, nadam se da neće biti dodatnih neugodnih iznenađenja. Bilo bi dobro da netko od vas iz Zagreba ode na tu skupštinu pa proba nešto doznati.
Dakle nema ništa od objave 10. srpnja - dionica ide down.
Nema ništa od ZEM-a jer je sezona godišnjih odmora - dionica ide down.
Izađe polugodišnji FI - dionica ide još malo down.
Lako bi mogla do 3-3,5 kn, osim ako se ne pojavi kakav usisač, a i to nije isključeno.
Kolovoz - stagnacija cijene, letargija, a možda i lagani interes za kupovinu.
U jesen rasplet ZEM-a, a onda ako Bog da do kraja godine ili početkom iduće se objavi kupac. Pa slijedi odobrenje regulatora (mjesec-dva-tri) i u konačnici poziv za preuzimanje svih dionica od strane novog kupca.
Dakle, kako sada stvari stoje, nema ništa od konačne prodaje do prva tri mjeseca ili polovine iduće godine.
Grah prebranac ili tarot karte?
Ja mislim da se cijena uopće neće tako ponašati.
Sto se tiče skupštine ona ce proći onako kako je predloženo. Mene vise zanima koga ce NO imenovati u upravu nakon sto se konstituira.
-
Ako je 3mj prosjek bitan za cijenu mogli bi potencijalni kupci lako manipulirati sa njom... mislim posto mozes cuda napraviti sa malom kolicinom kapitala.
Vrse nekakav pritisak... na cijenu.
-
Ako je 3mj prosjek bitan za cijenu mogli bi potencijalni kupci lako manipulirati sa njom... mislim posto mozes cuda napraviti sa malom kolicinom kapitala.
A mislim da je to lako rješivo. Treba kupovati! 🙂
Još mi nismo u finalu ove price. Iako se činilo još donedavno da je deal done. Sad možda sve skupa ne izgleda izazovno, no ako ih je dvoje u igri, a po svemu sudeći jest, svašta se tu još može odigrati. Sve su ovo zanemarivi prometi, promjena mindesta i formiranje odgovarajućeg setup-a, u nekoliko dana okrene situaciju skroz naopačke!
-
Ne možeš baš malom količinom kapitala jer se kod prosjeka računa ponderirana cijena.
-
-
MickeyM pojasnite kako progledali
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-