Sve čestitke kolegi na novom radnom mjestu. Sad može nazad kupit sve što je do sada prodao bar po 6 kuna.
OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)
-
gta1 -
February 12, 2020 at 4:06 PM -
Zatvoreno
-
-
-
Znači sutra možemo natrag na 6,5 kad je sad sve jasno.
A što je tu jasno?
Meni jedino da bi bilo besramno da ima insajderski info (pa prodaje) i radi u Hanfi.
-
Znači sutra možemo natrag na 6,5 kad je sad sve jasno.
A što je tu jasno?
Meni jedino da bi bilo besramno da ima insajderski info (pa prodaje) i radi u Hanfi.
A strašno se naprodavo. Taman da izađe iz Top10. To što smo si mi svi prožvakati gaće nije njegov problem.
-
https://www.hanfa.hr/vijesti/obavij…ka-2021-godine/
Rekao bih da je ovo razlog prodaje dionica od strane gospodina.. Baš da sam sebe nadzire.. 🤣 Vjerojatno je lakše ako je izvan prvih 10 dioničara..
tip je igrač...
-
Šta sad, opet euforija do 10.7., onda depresija par dana jer nema vatrometa, pa neki članak sredinom srpnja, pa gore pa dolje...
Ako brokeri ne zarade godišnje plaće na Optimi u iduća dva mjeseca, neće nikada...
-
https://www.hanfa.hr/vijesti/obavij…ka-2021-godine/
Rekao bih da je ovo razlog prodaje dionica od strane gospodina.. Baš da sam sebe nadzire.. 🤣 Vjerojatno je lakše ako je izvan prvih 10 dioničara..
tip je igrač...
Kako je dotični tip paralelno izlazio i iz Saponije.,možda je jedan od uvjeta natječaja da nigdje ne smije biti u top 10?! Dobro mu došlo za diverzifikaciju kad već mora.razmišljam na glas
-
Ta vijest je od 21.5., kako nitko to do sada nije izvukao...
-
Tesko da je prodavao zato, nema tu nekog pravila koliko dionica moze imati.
Izlazio je i ulazio u brodare.
A zasto je sad pred sam kraj odlucio izaci, tesko je procjeniti, je li sto procjenio ili nacuo, tko zna.
-
Ta vijest je od 21.5., kako nitko to do sada nije izvukao...
Čuo sam da je otišao tamo ali nisam vidio nikakvu objavu.. Pa sam onda sam potražio na web stranici Hanfe.. Bilo je dobro skriveno..
-
Meni jedino upada u oči da je gospon Krešo otišao na nekakvu plaćicu. Mislio sam ja da je on neki solo igrač , a ne ono plaćica i kapitaliziranje dostupnih informacija. pih
-
-
Iskreno mislim da kolega Krešo nema insidersku informaciju. Ako se proces prodaje stvarno odvija u velikoj tajnosti i jako mali broj ljudi stvarno nešto zna. Drugo, ipak je ZEM ključna stvar u tome kada i za koliko će se prodati pa možda tek ovih dana bude došlo do ozbiljnog nadmetanja između A1 i UGa.
-
A zasto je sad pred sam kraj odlucio izaci, tesko je procjeniti, je li sto procjenio ili nacuo, tko zna.
Tko zna šta piše u natječaju.. Teoretski da je neki kit u top 10 dioničara jednog giganta HTa.... Dali bi istovremeno mogao biti na ovom radnom mjestu u Hanfi? Zar nebi to malo mirisalo na sukob interesa?
-
Tko zna šta piše u natječaju.. Teoretski da je neki kit u top 10 dioničara jednog giganta HTa.... Dali bi istovremeno mogao biti na ovom radnom mjestu u Hanfi? Zar nebi to malo mirisalo na sukob interesa?
Što se sukoba interesa tiče, on je jednak ako imaš jednu dionicu ili ako imaš milijun dionica. U sukobu interesa si i ako si šesti po veličini dioničar i ako si stoti.
-
Što se sukoba interesa tiče, on je jednak ako imaš jednu dionicu ili ako imaš milijun dionica. U sukobu interesa si i ako si šesti po veličini dioničar i ako si stoti.
Upravo tako. Šta igrača koji ima milijunski portfelj može privući na takvo radno mjesto? Ne sigurno državna službica i sigurna plaćica. Pa neće imati 10k €.
-
Nije sve u novcu. Mozda pozitivno i ugodno radno okruženje. Čovjek ima viziju zeli promjene na bolje, novca ima, zeli biti bitan i malo nahraniti ego...😉
-
Može ga privući mogućnost aktivne kontrole ulaganja mirovinaca i ostalih fondaša, vjerujem i nadam se da se javio iz toga razloga. Za razliku od nas forumaša koji o "nepoštenim trgovačkim praksama" možemo rogoboriti na forumu, on će sad imati alat da ih oplete po prstima. Ja mu na tome čestitam i mislim da je HANFA dobila izvanredno pojačanje.
-
Može ga privući mogućnost aktivne kontrole ulaganja mirovinaca i ostalih fondaša, vjerujem i nadam se da se javio iz toga razloga. Za razliku od nas forumaša koji o "nepoštenim trgovačkim praksama" možemo rogoboriti na forumu, on će sad imati alat da ih oplete po prstima. Ja mu na tome čestitam i mislim da je HANFA dobila izvanredno pojačanje.
nemoj zaboravit i insajdere i pajdaše kojima se "dilaju" informacije.
ako će Krešo početi "alate" primjenjivati na ispravan način, mogao bi nam se i broj forumaša značajno prorijediti
-
ništa sad kad Šokre ima siguran posao u Hanfi - i vjerojatno tonu slobodnog vremena.. neka slobodno otvori profil ovdje pa se krene dopisivat sa nama.. da smiri umorne dioničare od raznih teorija zavjere.. od kojih će jedna sigurno biti točna
-
Boli šoKre milokliz i za forum i čmrljanje ovdje. Male papaline se znoje, a veliki kitovi se u sjeni smiju. Tješi me sto ce biologija na kraju odraditi. I njih i nas. Ajmo, Maldivi čekaju🤑
-
Ajmo prestati gledati u tuđe živote, i tuđe novčanike
Ovdje smo tradicionalno progutali i mamac, i udicu i štap.
Opte na 5 kn , frankly, protivno svom dobrom interesu, je malo šmrdi, malo miriši
Postoji rizik zarade od cca 2 kn po papiru, i rizik gubitka od 2 kn po papiru.
Jer ako do 10.07 dobijemo frišku figu, a ne objavu o prodaji, slijedi potop.
Ono što ide u korist u tom računu je vrijeme. Već su prošle dvije godine pa će do okončanja prodaje proći još vjerojatno manje od dvije godine . Vjerojatnije manje od godinu dana, nego dulje... pa za istu zaradu nije isto čekati tri godine ili godinu dana i tra..la..la..
E pa u okviru svega toga, svatko po svome.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k
- LodeRunner