Sad kad odobre zakon, a Optimu kupi netko skroz lijevi
Za 15 kn po dionici neka kupi lijevi, desni, gornji ili donji, meni svejedno
Sad kad odobre zakon, a Optimu kupi netko skroz lijevi
Za 15 kn po dionici neka kupi lijevi, desni, gornji ili donji, meni svejedno
Puno puta sam mislio da ne griješim ali kako onda naučiti nego na svojim greškama. Dok nekome ne smrkne drugome ne svane ili obrnuto.
Hvali Bože Optimu, držmo se Saponije
Pitaju me frendovi jutros da li se bogatim na Saponiji ?
Da
Da sam novac koji sam parkirala u Optimi uložila u ta doba u Saponiju, lijepo bih već odavno klatila ručicama.
Zato, Opte, better be good baby, koštala si nas i živaca i propuštenih prilika drugdje
Kad bi čovjek znao gdje će poginuti, nikada tamo ne bi išao, kaže moj uvaženi kolega. Al' kaže i da ovo vrijedi više.
Do tog više još ćemo se načekati, ovo sa ljetom skoro pa nije čudno. Nije važno kakav ti je diplomski, nego tko ti je mentor, kaže Zeko dok sjedi uz rub puta i ružno žafrkava prolaznike. . Stari dječji vic.
Da je dojadilo, je......... čak se ni Zloćka ne može više žafrkavati. I to joj dojadilo.
Ministrica se ponaša kao dama kad je pitaju za godine- Dopustite mi da to zadržim za sebe. Hellou ???
Oho..... šta je ovo???
Ide vrijeme , dođe rok . , uskoro , pa i prije ., a nikako zadnji dan .Zakaj zadnji ?
Oho..... šta je ovo???
Članak 271.
(1) Burza će poništiti transakciju na temelju odluke Hanfe, suda ili drugog tijela javne vlasti.
(2) Radi osiguravanja fer, urednog i djelotvornog trgovanja i zaštite ulagatelja, Burza ima pravo poništiti transakciju sklopljenu na uređenom tržištu koja može dovesti do iskrivljene slike tržišta s obzirom na cijenu i količinu financijskih instrumenata ili ako je sklopljena transakcija posljedica očigledne pogreške pri unosu elemenata naloga u trgovinski sustav.
(3) Burza može poništiti transakciju i na zahtjev člana.
(4) Burza neće poništiti transakciju koja je nastala kao rezultat dražbe, osim u iznimnim okolnostima. (5) Poništavanje transakcije ne ukida obveze članova koje iz transakcije proizlaze prema Burzi.
Problem sa cijenom, količinom ili očita pogreška kod unosa naloga.
https://www.seebiz.eu/energetika/rus…a-grupu/255316/
optima se spominje
Piše mi frend da je možda rajfica sama sebi prodala ???
Ona poništena transakcija
A i ovome će jednom doći kraj.
Onima u Rajfici. neka kažu koliko im je sila prodati, da ih spasimo bijede jedno jutro
Piše mi frend da je možda rajfica sama sebi prodala ???
Ona poništena transakcija
A i ovome će jednom doći kraj.
Onima u Rajfici. neka kažu koliko im je sila prodati, da ih spasimo bijede jedno jutro
!?
...ako je to istina, onda bi mogli još jednom ostati bez čelnog čovjeka... kao kad su dali oglas u novinama za traženje agencije koja će ‘lobirati kod Suda’...!?!?
Tako da sumnjam da su opet ispali tako gl.pi
ali nikad se ne zna.
Naglasak je na Možda
Ovo je zvanični topic, pa bi mogli dobiti lokot. Jer ne znamo, žafrkavamo se na temu sirote Rajfice kojoj za kruh treba.
Al' stvarno, poništiti transakciju od 1800 komada ???
Neko se negdje zaheklao. Kako, ostaje otvoreno špekulacijama. Jedan od načina je i da sam sebi prodaš
kolege, neutralno pitanje, ali zar se stvarno moze prodat sa mom sebi? ne blokira li to sustav automatski?
znaci ja stavim na prodaju recimo po 5 kn .. i onda s aska pokupim tu dionicu?
mislio sam da je to automatski blokirano.
Znaci rajfica izlazi lagano svaki dan s malom kolicinom, a s druge strane podrzava s nalogom ili mozda vise naloga kupnju, pa se netko sad zeznuo pri prodaji jer je prodao sebi i otkrio kako i sta rade tu polaganu prodaju heh, zaboravio sam sta pise u onom novom zakonu u kojem su povecali kazne za svakakve stvari kako su ovo definirali.
kolege, neutralno pitanje, ali zar se stvarno moze prodat sa mom sebi? ne blokira li to sustav automatski?
Ne znam da li to sustav automatski blokira, vjerojatno ovisi o platformi, ali može netko imati i više računa pa se malo zeznuti..
Ne budite zli 🙃
Ne znamo da je rajfica.
Al netko hekla stolnjak.
Ne znam da li to sustav automatski blokira, vjerojatno ovisi o platformi, ali može netko imati i više računa pa se malo zeznuti..
Zašto bi se zeznuo ako prodaje s jednog skrbničkog računa , a kupuje za svoj drugi skrbnički račun?
Sto mislite da li može muž prodati dionice ženi i obrnuto ? Ja znam da je to moguće.
Zašto bi se zeznuo ako prodaje s jednog skrbničkog računa , a kupuje za svoj drugi skrbnički račun?
Sto mislite da li može muž prodati dionice ženi i obrnuto ? Ja znam da je to moguće.
Može imati i dva brokerska.. vjerojatno je poanta da je netko sa istim brojem investitora sam sebe poklopio, a to je manipulacija.. a preko kojih računa nije ni važno.
U Agramu sustav upozorava i blokira ako prodaješ samom sebi.
A dali na SKDDu signalizira, jer ako imas dva brokera i na jednom kupis sta si stavio na prodaji na drugom... to prolazi na SKDDu gdje se vidi sta si napravio ?
ovo je zapravo jako dobra vijest jer govori o silnom naporu toga računa da održava cijenu na nekom nivou koji u opće ne mora biti normalan.