Meni bilo danas dosadno pa sam uzela knjigu da čitam. Nisam se spasila. Mogla sam tako i telefonski imenik čitati. Ima tko zainteresiran da mu proslijedim?
OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)
-
gta1 -
February 12, 2020 at 4:06 PM -
Zatvoreno
-
-
-
neki prodaju
RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. -2,000 0.00% 877,531 -
Da su KK ili PTdrvo na ovaj način izašli iz pozicije bilo bi mi intrigantije nego navedena gospođa.
Kad je ovakav profil ljudi u pitanju kao navedena gospođa, ono što se čini nemoguće postaje moguće i obrnuto, a sve skupa zavijeno veom tajne.
Mislim da se dugo i promišljeno dogovarao ovaj šahovski potez a naivčine razamišljaju o ovoj transakciji kao da je gospođa prodala preko njuškala
-
Pisao je Kostolany
Kada se na izboru ljepotice bira ljepotica , gledajte žiri. Ne ljepoticu.
Gledajte kupca, ne prodavača
-
Pisao je Kostolany
Kada se na izboru ljepotice bira ljepotica , gledajte žiri. Ne ljepoticu.
Gledajte kupca, ne prodavača
Lijepo parafrazirano
Na tragu toga, što ako je u ovom slučaju kupac npr KCV?
-
Sutra opet najbolje odijelo obuci hehe
nisam do sada prodao nijednom
Jesam li trebao ili ne lako biti general poslije bitke... nadam se najboljem ishodu... prodaja od gospođe moze se dvojako tumaciti... tako da ne znam... kada nisam do sada prodavao velo vjerojatno necu
-
obzirom sam prilicno izlozen, odradio sam zadacu i kupac mi je poznat, mogu reci i da nije povezan sa potencijalim preuzimateljima, jednostavno je iskoristio polugu koju je imao kod dosadasnje vlasnice i uz sizeable haircut odradio odlican posao, btw takve vam ne zanima 10-20% marginalne dobiti, zato i ponavljam da imamo dobar setup za finale...
Ovih sam dana sjedio na bidu i skupljao prilicno komada jer kad nitko nece tad se skuplja, meni je target 10+ (procjena vam je za ovaj deal bila cca.8 i prebacaj je isao uz diskont, a preuzimatelj ce platiti na otprilike istu procjenu i premiju).
Ponavljam cuvajte papire
-
Evo da se i ja malo javim ekipici. Mislim da se guza stisla svima i da ćete biti kao mali mišeki sutra, a možda i preksutra.
Upravo iz tog razloga vidim u idućih par dana maleni pad cijene i spreman sam u tom slučaju još par tisućica piknuti.
Mislim da je ipak bolje ušićariti 10-30% na nesigurnosti svekolikih investitora nego držati peneze u leru.
Ah......možda sam i u krivu.....
-
Od Ane na skrbnički, pitanje je čiji? Meni ovo lići na šah.
Moguće je da se grupira jača ekipa za bolju poziciju u pregovorima.. ko če ga znat. Još malo pa smo na finishu
-
obzirom sam prilicno izlozen, odradio sam zadacu i kupac mi je poznat, mogu reci i da nije povezan sa potencijalim preuzimateljima, jednostavno je iskoristio polugu koju je imao kod dosadasnje vlasnice i uz sizeable haircut odradio odlican posao, btw takve vam ne zanima 10-20% marginalne dobiti, zato i ponavljam da imamo dobar setup za finale...
Ovih sam dana sjedio na bidu i skupljao prilicno komada jer kad nitko nece tad se skuplja, meni je target 10+ (procjena vam je za ovaj deal bila cca.8 i prebacaj je isao uz diskont, a preuzimatelj ce platiti na otprilike istu procjenu i premiju).
Ponavljam cuvajte papire
ovo je jedan od rijetkih kvalitetnih komentara danas.
btw., ako si voljan podijeliti info, je li kupac netko iz telekom branše ili netko tko to gleda dalje upakirati?
čisto da se opet ne bi divljalo i bespotrebno nabijala cijena preko nečeg realnog.
-
-
Verdict.
Kao mačić u veljači, i ja sam se umorila od mijaukanja
Sve će svima biti dobro.
Mirno spavajte Opteljupci , i oni koji će to tek postati
-
koliko znam ne igra za nikoga i nije pod utjecajem ali nemogu iskljuciti da ga ne krenu sada vrbovati, moja logika da je prekupac koji se pozicionirao sa odlicnom cijenom i kolicinom stanicu prije okretista...
-
koliko znam ne igra za nikoga i nije pod utjecajem ali nemogu iskljuciti da ga ne krenu sada vrbovati, moja logika da je prekupac koji se pozicionirao sa odlicnom cijenom i kolicinom stanicu prije okretista...
Poštujem mišljenje, ali mi se nešto nikako ne uklapa. zašto bi se tu presjedalo stanicu prije kolodvora, a ne okretišta. Nema smisla.
-
Poštujem mišljenje, ali mi se nešto nikako ne uklapa. zašto bi se tu presjedalo stanicu prije kolodvora, a ne okretišta. Nema smisla.
Pitali su Muju:
Da li bi ti više volio po**ati jednom Fatu ili dva puta Hasu.
Mujo nakon kraćeg razmišljanja odgovori:
Fata je Fata, al' dvaput je dvaput!
-
Zanimljivo je čitati ovu euforiju nakon sto se saznalo da je ana prodala po 6.7 kuna , sta bi tek bilo da je prodala po 8 ili više... Ovdje bi se fin doktorat iz psihologije mogao izuciti , naime ljudi u svemu vide sve pozitivno, posebno ako su do grla u dioni .
Ana ako i je prodala sa diskontom , to sigurno nije 50 % . Da joj baš toliko pare trebaju , sumnjam. Ovo me podsjeća na scenarij gdje su baka i englez prodali cesima svu djuku iz samo njima poznatih razloga. ( vjerojatno da ne ostanu bez gaca)
Ja predviđam scenarij vidjen već x puta na zse, cijena na burzi bit će 10ak posto niža od ove javno poznate , do nekog novog momenta .
-
Ovdje se prica iscrpila.
I dionicari u cekanju. Nazalost.
Jedino kad i ako dodje vijest o prodaji tad se nesto moze ocekivati.
Ono sto je naravno zanimljivo je info kome su otisle te dionice.
Mora se pojaviti u top10.
-
Mrcash, velika količina dionica prodana je iznad burzovne cijene i zbog toga su vlasnici tih dionica sretni.
Jednako tako, da je velika količina dionica prodana ispod burzovne cijene, ti vlasnici bi vjerojatno bili manje sretni.
Isto kao što bi bili više sretni da je prodana po još većoj cijeni.
Ono što ne znamo jest kome je prodana, što je manje bitno, i zašto je prodana, što je više bitno.
Kad to doznamo, opet ćemo biti manji ili više ili jednako sretni.
-
Mrcash, velika količina dionica prodana je iznad burzovne cijene i zbog toga su vlasnici tih dionica sretni.
Jednako tako, da je velika količina dionica prodana ispod burzovne cijene, ti vlasnici bi vjerojatno bili manje sretni.
Isto kao što bi bili više sretni da je prodana po još većoj cijeni.
Ono što ne znamo jest kome je prodana, što je manje bitno, i zašto je prodana, što je više bitno.
Kad to doznamo, opet ćemo biti manji ili više ili jednako sretni.
Itekako je bitno kome je prodana dionica.... Zamisli scenarij da je a1 kupac ovog paketa dionica,
a s druge strane zamisli scenarij sa je ta ista ana u ovom ili onom obliku kupac svojih dionica...
S treće strane lagano se hanza počinje spominjati u nekakvim ljubavnim Kvark trokutima ..
Flight ako je moguće dvaput fatu, to bi bilo super
-
okasniti ćete sutra udarati po asku
-
Zanimljivo je čitati ovu euforiju nakon sto se saznalo da je ana prodala po 6.7 kuna , sta bi tek bilo da je prodala po 8 ili više... Ovdje bi se fin doktorat iz psihologije mogao izuciti , naime ljudi u svemu vide sve pozitivno, posebno ako su do grla u dioni .
Ana ako i je prodala sa diskontom , to sigurno nije 50 % . Da joj baš toliko pare trebaju , sumnjam. Ovo me podsjeća na scenarij gdje su baka i englez prodali cesima svu djuku iz samo njima poznatih razloga. ( vjerojatno da ne ostanu bez gaca)
Ja predviđam scenarij vidjen već x puta na zse, cijena na burzi bit će 10ak posto niža od ove javno poznate , do nekog novog momenta .
Nije 50 al je 20%, uzmete li kalkulator snaci cete se, mala napomena ovdje se nije preuzimalo poslovanje ili optika koji i nose premiju nego cisti equity sa perspektivom odlicnog razvoja za imatelja. Dakle imate javnu potvrdu vrijednosti iz neovisnog izvora...
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SNBA (Slatinska Banka d.d.) 266
- calypso