U filmu Vuk sa Wall Streeta pravilo je broj jedan da treba kupiti prije objave. Kada se može pročitati u WSJ, onda je kasno.
Sretna Nova!
U filmu Vuk sa Wall Streeta pravilo je broj jedan da treba kupiti prije objave. Kada se može pročitati u WSJ, onda je kasno.
Sretna Nova!
Žalim nam svima sretniju, zdraviju i veseliju Novu godinu bez zaraznih bolesti, potresa, poplava i drugih kataklizmi
i da do proljeća OPTE nađe novog većinskog vlasnika
i da u prvoj polovici godine naše dionice odu novom vlasniku po najmanje 10 kn/dionica,
ja sam cuo da zaba jedva ceka preuzeti upravljanje jer ce izaci iz bankarskog biznisa i prijeci u telekome, navodno zele kupiti i vodafone, rekla mi baba na placu. pa si vi sad mislite koliko ce opte vrijediti za godinu dvije
Jedna švicarska banka prema svojem ratingu i superiornosću , neće mjesecima odugovlačiti , već će zadržati svoj ugled
pri okonćanju zadatka , inače joj ugled pada . i to ubrzo .
Jedna švicarska banka prema svojem ratingu i superiornosću , neće mjesecima odugovlačiti , već će zadržati svoj ugled
pri okonćanju zadatka , inače joj ugled pada . i to ubrzo .
Koja je to banka s ugledom
Zar na svijetu postoje banke sa ugledom??😒
ja sam cuo da zaba jedva ceka preuzeti upravljanje jer ce izaci iz bankarskog biznisa i prijeci u telekome, navodno zele kupiti i vodafone, rekla mi baba na placu. pa si vi sad mislite koliko ce opte vrijediti za godinu dvije
to san i ja cuja.....
to san i ja cuja.....
Da digitalni novac preko optike, brzina je bitna zaba oce bit prva
Za vas ovdje laike samo za informaciju - lova putuje brze preko zice ili radiovalova nego preko optike.
Za vas ovdje laike samo za informaciju - lova putuje brze preko zice ili radiovalova nego preko optike.
western union i preko satelita piči.
Kolege uozbiljite se. Imamo li novih u top10 ?
Zbog čega bi imali ? Na prometu od par tisuća komada ?
Prvih deset računa drži 70% papira, i ne mrdaju. Nisu prodali niti jedan papirić već dugo vremena. Jedini koji je ikada prodavao bio je račun u Addiko banci.
ZAGREBAČKA BANKA D.D. | 25.625.853 | 36,90% | |
2. | HT HOLDING D.O.O. | 12.090.190 | 17,41% |
3. | HPB D.D. | 4.234.852 | 6,10% |
4. | HANŽEKOVIĆ ANA | 2.200.790 | 3,17% |
5. | A1 HRVATSKA D.O.O. | 1.085.430 | 1,56% |
6. | RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. | 891.131 | 1,28% |
7. | PT DRVO D.O.O. | 714.900 | 1,03% |
8. | ADDIKO BANK D.D. | 673.719 | 0,97% |
9. | KOPSEJAK KREŠIMIR | 637.000 | 0,92% |
10. | HPB D.D. | 593.304 | 0,85% |
A stigla i praćka na 5,08. Hoće li preživjeti 09:30:00 h?
Da, moš si mislit da će ostati do otvaranja. Netko provocira samo...
Da, moš si mislit da će ostati do otvaranja. Netko provocira samo...
Ode, sarmu probo nije.
A ovaj kaj je kupio je izgleda investirao 7 kn u članak.
Pa ajmo se skupiti pa zajednički kupiti članak, ja dajem 1,50 kn.
Ja dajem 7.5kn
Tele 2 je trenutno u banani sa prijenosom podataka. Ako budu mudrijašili oko gradnje vlastite optike mogu odmah zatvorit butigu.