Razjasnjeno.
Nespretno se izrazila. Od najveceg dionicara pa do onog sa 30 tisuca komada je samo 170 racuna.
Razjasnjeno.
Nespretno se izrazila. Od najveceg dionicara pa do onog sa 30 tisuca komada je samo 170 racuna.
To bi značilo da se sa 22k EUR ulazi u "zlatnih" 170 ? Ili sam.nwsto krivo shvatio ?
E mogo bih sutra za malo slave 😁
Sutra svi po asku, bar za među prvih 100 pa onda il pukovnik il pokojnik.....
Dobro ima nas i po skrbnickim racunima tako da je sigurno vise od 170....😉
Dvije stranice novih komentara od jučer, pomislio sam da je netko još saznao da A1 uskoro kreće s otpuštanjem zbog trećeg igrača na tržištu ili nešto drugo osjetljivo i važno a kad tamo iz šupljeg u prazno.
Dvije stranice novih komentara od jučer, pomislio sam da je netko još saznao da A1 uskoro kreće s otpuštanjem zbog trećeg igrača na tržištu ili nešto drugo osjetljivo i važno a kad tamo iz šupljeg u prazno.
A1 još i zapošljava jer im je dobar broj zaposlenika pretrčao u telemach😂
kolega stvarno ili se šalite.? ali ozbiljno pitam... ?
kolega stvarno ili se šalite.? ali ozbiljno pitam... ?
Kolega ne šalim se.
To Vam je normalan slijed događaja u TK industriji, pretrčavanja su učestala.
Današnje trgovanje:
S 30k kn digneš cijenu sa jučerašnjih 5.20 na 5.32, zatim prodaš 130k kn "robe" u intervalu od 5.20-5.26.
To se valjda tako radi....
A mozda netko ima neku informaciju pa krene agresivno pa skonta da bi se moglo oteti kontroli, stane na kocnicu i pokupi 130k robe 😉
Informacije vezane za postupak prodaje dionica društva OT-OPTIMA TELEKOM d.d.
Hrvatski Telekom d.d. (Reuters: HT.ZA; Bloomberg: HT CZ, Društvo), vodeći pružatelj telekomunikacijskih usluga u Hrvatskoj, objavljuje da su Društvo i Zagrebačka banka d .d. zajednički angažirali investicijsku banku CREDIT SUISSE (DEUTSCHLAND) AKTIENGESELLSCHAFT sa sjedištem u Frankfurt am Main, Njemačka, radi postupka prodaje njihovih dionica društva OT-Optima Telekom d.d. (OT). Slijedom navedenog, Društvo je ispunilo regulatornu obvezu utemeljenu na rješenju Agencije za zaštitu tržišnog natjecanja Klasa: UP/I 034-03/2013-02/007, Urbroj: 580-11/41-17-239 od 9. lipnja 2017. godine, da angažira investicijsku banku za prodaju svojih dionica OT-a.
Ako netko zna tko ima novaca i dobro prodati, onda su to valjda Svicarci.
Ja ovo vidim kao jako dobru vijest.
Ako su to tek sada napravili, znači li to da prodaja neće tako skoro....
Sada su tek objavili.
Ucinili su tko zna kada
Ako netko zna tko ima novaca i dobro prodati, onda su to valjda Svicarci.
Ja ovo vidim kao jako dobru vijest.
Naravno da je dobra. Dokaz da je sve transparentno i ide u pravom smjeru. 😊
odlicno...sad ulazimo u zadnju fazu....
Otežavaju ulaz konkurenciji maksimalno, ali sapunica ide svojem kraju.
Ovo je presmješno, prije par mjeseci se objavi da će se angažirati banka i cijena padne sa cca 6 na 4 .xx
Sada se objavi koja se banka angažirala i sada idemo natrag na 6
Moraš voljeti ovaj rollercoaster!
Ako su to tek sada napravili, znači li to da prodaja neće tako skoro....
ako si brz, do noći možeš imati pare u džepu
Ovo je presmješno, prije par mjeseci se objavi da će se angažirati banka i cijena padne sa cca 6 na 4 .xx
Sada se objavi koja se banka angažirala i sada idemo natrag na 6
Moraš voljeti ovaj rollercoaster!
pa nista cudno, ljudi su izlazili jer su vidjeli da prodaja nece uskoro. do tada se trjdalo okolo, sad je vec korak blize i boje se da im ne pobjegne.
a ima nas starosjedioca koji sve samo gledamo i vucemo crtice na kalendaru