Od petka je prošlo nekoliko milijuna kuna prometa...nemoguće da nema baš ništa zanimljivo? Top deset osim addiko, ništa?!
OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)
-
gta1 -
February 12, 2020 at 4:06 PM -
Zatvoreno
-
-
-
Nije dozvoljeno iznašati podatke iz uvida u Knjigu
Pola milijuna komada zvuči impresivno. Ali ako je prosječan ulog malog ulagača 5 tisuća komada, bilo je dovoljno da samo stotinu ljudi pukne na strpljenje i prospe papire.
Ništa se posebnog u Knjizi ne vidi. Teorije zavjere padaju u vodu.
-
Očekivano
Mali ulagači su bacali papire kao da je Sudnji dan
Imućni i strpljivi sjede na papirima
ako dobro razumijem, male su i ovoga puta zamijenili neki novi mali samo sa nižim razinama ulaza?
I meni se cini. Mali koji su nadokupljivali na 6 kuna, izlazili na 4.86. A od njih kupovali mali koji misle da je to povoljno. Vidjeti cemo koliko su bili u pravu.
A to sto top 10 ne prodaje meni ne znaci puno. Oni ionako ne zive od dnevnih kretanja dionica, ne treba im to za kruh i mlijeko sigurno, i najpametnije im je cekati rasplet situacije kakav god bio.
-
Netko je ovdje napisao prije par dana kako već treći put ulazi i izlazi iz Optime, svaki put s minusom. Vjerujem da ima puno sličnih malih ulagača što je već simptomatično na ovoj dionici. Većina srednjih i većih ulagača sjede pak čvrsto na svojim dionicama. Tu i tamo pokoji zavrti trejd na određenom broju dionica.
Što se više malih opeče i odluči više ne ulagati u Optimu te ostanu samo veći i sredni ulagači, to će stabilnija biti cijena.
A propo, je li trgovanje Optimom zamrznuto danas ili meni gledalica ne radi?
-
Prodavatelj je dao oglas i (ne)voljan je prodati. Da je kupac voljan kupiti....
... ne bi se ni javio na natječaj, dok prodaju ne preuzme netko tko želi ili mora prodati?
oko 4.50 do 4.70 akumulacija.....kad se icscrpi ovaj nivo ide nova up ljestvica
a tko želi i mora prodati
-
neki razlog za 4% up?
-
Ja sam na 5,10 sa djelom, nikakvo stopanje nego sam unutra 3-4 godi i trenutno smatram da mi je bolje osloboditi dio kapitala za druge prilike nego ovdje cekati rasplet. A i mozda bude prilika za uci nize.
-
Pošteno, hvala na iskrenom odgovoru....
-
Addiko se 12/08 nakrcao + 21K
Jako lijepo
-
Addiko se 12/08 nakrcao + 21K
Jako lijepo
Prodavali dok je bila ponuda, otkad bila obavijest za inv banku počeli kupovat. Ko zna kakva je agenda tu.
-
-
ja imam vremena cekati i jos 2 godine samo da bude sto bolja cijena.
-
UG nema veze sa Srbijom, osim sto je na planetu zvanom Zemlja.
ima neke. baš danas slušao na slobodnoj evropi da ih je telekom srbije tužio jer su ih u svojim tv emisijama 43 puta spomenuli u lošem kontekstu (moš misliti). inače telekom je digao razinu svog duga sa cca 200 miliona € na 1,200 m € radi prošlih akcizicija. samo kopernikus oko 200 m€. koliko je to sad realno plaćeno i koliko love je zamračeno ne zna se.
-
UG zasad ide sve po planu...upravo odobrena kupnja telekoma u Grckoj....
U hrvatskoj jedini znacajni neprodani jos Optima telekom...pitanje svih pitanja:oce li UG uspit preuzet Optima...
-
U hrvatskoj jedini znacajni neprodani jos Optima telekom...pitanje svih pitanja:oce li UG uspit preuzet Optima...
Sve ide po planu i kod nas, po ovom se vidi da ne trebaju ni cekati izmjenu zakona jer po europi mogu biti vlasnici tako da nema zime samo nas cijena po dionici zanima
-
Evo starih vijesti o igracu koji busi tamo di burgija ne moze.
-
Greek telco Forthnet and in particular its ‘Nova’ DTH satellite TV operation is up for sale. One potential bidder, Greek businessman Evangelos Marinakis, dropped out of the bidding in March. New potential buyers have now emerged.
Three bids have been tabled: Two UK-based investment funds, Duet Private Equity and United Group. A local Greek media conglomerate Antenna, privately owned by the Kyriakou family. Antenna is the largest Greek media house and broadcasts the ANT 1 channel.
Local reports suggest that Duet, for example, is bidding €41 million for the enterprise.
Antenna Group operates in Greece, Cyprus, Romania, Serbia and Montenegro.
A decision is expected this coming week.
https://advanced-television.com/2020/04/24/for…-buyers-emerge/
The deal is said to be worth more than €40m ($43.4m) for the acquisition of the shares held by three Greek banks – Alpha, Piraeus and National – and would see BC Partners take on Forthnet’s €310m debt.
Reports from Greek news website ekathimerini.com said that BC Partners will have to pay a further €50m for the remaining shares in Forthnet once a deal with the banks has been completed.
https://www.sportbusiness.com/news/forthnet-…xclusive-talks/
-
Forthnet has suffered from a declining subscriber base. The company reported it had 899,000 retail subscriptions last June out of a total of 656,000 unique customers, providing broadband to 549,000 homes and pay TV to 351,000.
Revenue for the first half of 2019 was €133.5 million, down from €144.3 million a year earlier. EBITDA for the period was €17.8 million, down from €17.9 million.
https://www.digitaltveurope.com/2020/04/28/uni…eeces-forthnet/
-
Sve ide po planu i kod nas, po ovom se vidi da ne trebaju ni cekati izmjenu zakona jer po europi mogu biti vlasnici tako da nema zime samo nas cijena po dionici zanima
Ovo zvuči kao da je to done deal?
-
Evo Jos.. sada izaslo
-
Evo Jos.. sada izaslo
Možda sam preskočio... Dali su negdje izašli konkretni brojevi preuzimanja forthneta?
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun