Oči cijelog foruma uprte u Optimu
Ovo je samo donekle točno.
Ima nas sigurno dosta koji povremeno ili redovno pratimo ovaj forum, a uopce nismo zainteresirani za dionice ovog tipa........mozda eventualno tu i tamo koji put za prikratiti dokolicu i da se malo razmase adrenalin kad je sve drugu u totalnom knock-downu.
Istina jest da se ovdje isključivo zbog prisustva velikog broja špekulanata povremenu u ciklusima zaradjuju veliki novci, a bome se i gube - kao što je upravo evidentirano zadnjih dana.....a ja osobno uvijek radje propustam prilike za "velike zarade" i ubirem po sitno, nego sto biljezim pozamasne minuse.
Drugi faktor je miran san - a on je meni osobno neprocjenjiv.
Tko god nakon ovog dogadja preko vikenda i dalje drzi xxxxx broj dionica i mirno s njima spava - svaka mu čast. Taj ima konjske zivce. Ja nisam taj. Naučio sam davno svoju lekciju iz 2009.g. i obično sam iz dionice vec vani prije nego što sam i ušao - simbolički rečeno.
Nelikvidne u posebnom rezimu su druga priča. Dvije takve trenutno drzim, ali znam da tamo bude nekakve akcije samo eventualno jednom u par mjeseci, pa se s time uopce ne zamaram. A svejedno mogu donesti itekako finu zaradu.