Bio bi cirkus da se objavi kupac ali bez cifre za koliko je kupio udio. Konačna cifra se objavi nakon dozvola regulatora kada se transakcija završi 😁😂
Teško da će biti drukčije.
Bio bi cirkus da se objavi kupac ali bez cifre za koliko je kupio udio. Konačna cifra se objavi nakon dozvola regulatora kada se transakcija završi 😁😂
Teško da će biti drukčije.
nema zime za Optimu, poslovi osigurani
Jednostavno zna da sve sto ulozi bude na kraju pobrao x2 ili x3
a koliko komada je dokupio? Krešo ?
U zadnjih mislim 7 dana 2000 kom.
2000 komada
Krešo je ozbiljan ulagač i zauzeo je poziciju, svjestan efekata svakog svog postupka... Zasigurno je dokupio manje nego što želi
odlicna vijest za Telekome
Jel virio neko u knjigu dioničara zadnjih mjesec dana? ima li išta značajno unutra?
kolege, znacili li ovoista za OPTE?
kolege, znacili li ovoista za OPTE?
Tele2 trazi osobu za digitalni marketing... Ne znam kakve to veze ima sa icim, a kamoli tek sa Optimom...
da.. ALI... nakon spajanja.. OPTE + Tele2.....
da.. ALI... nakon spajanja.. OPTE + Tele2.....
Svejedno, pricamo o zaposljavanju djelatnika u marketingu Tele2... To veze nema sa Optimom... A i da Optima zaposljava isto veze nema sa nicim, to je najnormalniji proces kod funkcioniranja firme...
Ova sadasnja cijena sadrzi odredjene diskonte u odnosu na nesto sto se ocekuje od prodaje.
1. Korona, u skladu s crobex-om i cijenom Opte prije toga, slobodan sam tvrditi da je medijana cijena bez tog utjecaja cca. 7.50 kn. Plus minus nesto. To nema veze s konacnom cijenom u prodaji, ali na burzovno trgovanje utjece sigurno.
2. Prodaja ce se odraditi u roku, da ili ne, i tu je neki diskont. Da li je to 1,2 ili 3 kn tesko je reci, ali da je tu definitivan sluzbeni odgovor DA cijena na burzi bi bila veca.
3. I na kraju diskont same cijene. Procjene variraju od optimisticnih 15-20 pa do drukerskih 5-6 kn.
Kako je skoro svim ulagacima prihvatljivi omjer potencijalne dobiti kod prodaje i potencijalnog gubitka ako se stvar izjalovi barem 2, inace ne ulazis u ulaganje, za ocekivati je da trziste s cijenom od 5.50 do 6.00 generalno ne ocekuje prodajnu cijenu manju od 11-12 kn. U to bi bili uracunati i ovi diskonti navedeni gore. Znaci 6 kn dobiti naspram 3 kn pada cijene ako se stvar izjalovi.
Poneke vijesti, panike, trzisna dinamika itd. rade dnevne i tjedne pomake, ali to je otprilike to. Mozda bude i premija. A mozda su u sumi...
I to je cijela filozofija ove dionice.
Sutra je sjednica Sabora RH, možda posljednja prije izbora, ZEM-a nema na dnevnom redu.
Sutra je sjednica Sabora RH, možda posljednja prije izbora, ZEM-a nema na dnevnom redu.
Uvijek se može nadopuniti ujutro , ako je hitno .
Zadnja sjednica je na kraju 5 mjeseca i to ako su izbori pocetkom 7mj., tek se treba odluciti kad su izbori a onda znamo do kad rade (mislim sjede i lade muda) pa prema tome znamo i kad je zadnja sjednica
odlicna vijest za Telekome
Ova vijest je prosla ispod radara, ali zapravo je odlicna jer ce vjerojatno porasti i prihodi i dobit svih telekoma od pocetka krize, sto je pak pozitivno u pregovorima oko cijene Optime u procesu prodaje.
Nekako mi se nakon Tele2 cini da to vise nije niti vazno. Kupnja se obavi, a regulator ce ili odobriti glatko ili uvjetno odobriti s nekim uvjetima, ogradama i sl.
Naprosto na ovim prostorima to s clancima i tumacenjima je uvijek rastezljivo, kako kome odgovara. Tj. clanci ne zaustavljaju velike poslove. Samo politicka volja ili nevolja.