Samo sam čekao kad će zakucavanje nazad. Prodaje se po 6,ali ne, on će prodat po 5,44. Postaje smiješno.
OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)
-
gta1 -
February 12, 2020 at 4:06 PM -
Zatvoreno
-
-
-
...prkosi OPTE cijelom tržištu... prelijepo za gledati!
Još kad bi se ovaj sa aska sa 45.000 kom sa 6,98 kn maknuo na 9,48kn - bilo bi bolje i njemu i nama!
Pa nek ostane, morat će postaviti na granicu blizu preuzimanja
Maknuo se ovaj sa 45.000 komada s prodaje. Ne kužim ga. Malo bi prodao pa malo ne bi.
Moj savjet: stavi tih 45.000 komada na 12kn i čekaj.
-
meni miriši da je kupac krenuo na brzu u cilju okrupnjavanja udjela prije završetka kupoprodaje, ali vidjet ćemo pomake u vlasništvu
jedan potencijalni kupac je u top 10, a drugi cca 200.000 dionica ispod crte, osim ako neki drugi entitet kupuje za njega.
-
Toliko dugo sjedite za monitorima, i još se uvijek pravite naivni
Za ovo danas postoje dva objašnjenja
No... pa znate i sami, don't be ridiculous
BTW, Imamo Opte, i čekam ponudu.
P.S. Admine, ne nas brisati, please .... namučili smo se ovdje, a i moramo se malo i zabavljati... u karantenama smo.
-
Ljudi moji, pratim burzu preko 20 godina...
pred 10.tak godina ingra je bila narasla sa 4 na 12 kn u jednom danu
tako je, šta gledao, učestvovao
a Đkvs, sa 4 na 18 pa na 2 i nikada više trgovanja, ma bilo je i na ĐĐ svakakvih događanja, uglavom sve je bilo dinamičnije i zanimljivije, nekima,
nekima nije kao i sada, u nedostatku nekih frizerskih usluga, neki će to obaviti ovdje
-
Samo sam čekao kad će zakucavanje nazad. Prodaje se po 6,ali ne, on će prodat po 5,44. Postaje smiješno.
Njemu više nije smiješno što mu pokušaj rušenja nije uspio.
-
Toliko dugo sjedite za monitorima, i još ste uvijek se pravite naivni
Za ovo danas postoje dva objašnjenja
No... pa znate i sami, don't be ridiculous
BTW, Imamo Opte, i čekam ponudu.
P.S. Admine, ne nas brisati, please .... namučili smo se ovdje, a i moramo s emali i zabavljati... u karantenama smo.
prvo i drugo pretpostavljam
-
koje je prvo objašnjenje a koje drugo, molit ću, ja ne znam.
-
Firma vrijedi i to je to. Prodavači su ozbiljni. Rizik je tu prihvatljiv. Nadam se da će mali zaraditi. Milijun i nešto kn prometa je sitno. Nekakvi smutljivci rade.
Sve će bit ok. Nemam dionice, razmišljam o kupnji.
-
Uff pa sta ce ovdje biti kad se tek objavi koliko je ponuda stiglo
-
-
Uff pa sta ce ovdje biti kad se tek objavi koliko je ponuda stiglo
Pa to su rekli da nece objavljivat nista do zavrsetka natjecaja
-
Firma vrijedi i to je to. Prodavači su ozbiljni. Rizik je tu prihvatljiv. Nadam se da će mali zaraditi. Milijun i nešto kn prometa je sitno. Nekakvi smutljivci rade.
Sve će bit ok. Nemam dionice, razmišljam o kupnji.
je sitan promet, al je zato dobra za igranku, pravi drmež
vidiš kak se trese
-
Rekla bih vam..... ali............
1. Admin će me izbrisati, pa pod ključić, malo sam pod ključem u stavrnom životu, još mi fali i ovdje
2. Pokvariti ću nekome planove
Jedino da se preselimo u Kavanu.... ima li tamo cenzure, ili možemo biti nepametni i pohlepni kakvi jesmo
Inače... ovo vam je sve opisano u svakom udžbeniku o trgovanju
Ne ulaganju, nego trgovanju
-
a kad nastupa drugi val ???
-
konacno malo optimizma/pozitive u ova crna vremena
-
@ zloćko
Misliš na bear trap?
-
ljudi prvi april je, gledalice nas zezaju
-
-
ljudi prvi april je, gledalice nas zezaju
ljudi su ozbiljno shvatili potrebu za solidarnošću i podijelili dionice s drugima, naravno da se solidarnost to više cijeni što je nabavna cijena bila niža (npr,4 kn) a prodajna što viša, iznad 6 bi bilo jako, jako solidarno
-
Sidetrack
Cijena je probila liniju wedga, i sada smo ni vamo, ni tamo, gdje ćemo ne zna se
Obzirom da je teško u nedostatku vijesti protiv trenda, kretanje cijene će ovisiti o kretanju cjelokupnog marketa
Ako se nekome da zabaviti sa crtanjem, neka nacrta za svih i objavi u TA
Svi smo posustali, nikome se više ni ne crta
Nismo odustali od crtanja, samo crtamo za sebe Admin je prebacio sve moje dosadašnje grafove koje sam objavljivao ovdje na temama dionica u poseban forum koji nitko ne prati, pa nemam više motiva to objavljivati. I dalje mislim da grafovi trebaju biti na temama koje prate, jer tu je akcija. Nitko ne voli vidjeti graf koji ukazuje na pad, ali svi ga zazivaju ako ukazuje na rast
Evo update grafa od neki dan. Sve se odvilo kako je i trebalo, samo ipak malo prebrzo. Kako će dalje, nemam pojma, ali ipak naginjem prvotnom scenariju koji je već ucrtan u grafu, a koji predviđa malo hlađenje, osim ako danas ili sutra ne iscure neke pozitivne vijesti o preuzimanju.
PS. Isprika Adminu što opet objavljujem graf ovdje. Nemoj me blokirati, neću više
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
ADRS (Adris grupa d.d.) 1.2k
- harpun