No hard feelings.
Ne optuzujem Vas za nista..
Kao ni nikoga.
Sve smo si sami i krivi i pravi.
No hard feelings.
Kao ni nikoga.
No hard feelings.
Kao ni nikoga.
Naravno da jesmo jedino sami sebi smo odgovorni i nitko nije bezgresan, ne postoji onaj s 100% pogodaka u ovom poslu, niti je svaki pogled jedinstven na neku problematiku.
Al evo ironicno nakon koliko vremena optima je prodana za 1kn bas radi tih istih dugova i zapravo manje od tih 1,8kn koje ste mi spocitali i te dugove, nisu li na kraju ti isti dugovi presudili toj cijeni i da sam hipotetski kriv po konacnom zavrsetku opet nisam jel da jer je prodajna cijena manja od te i mozete zahvalit zapravo neracionalnom trzistu sta je stvorilo sliku puno vece vrijednosti i stanja i sekti koja je odradila svoje da na kraju ipak vam presudi tromjesecni prosjek, a sve ostale rizike umanjila i usutkala, zapravo cilj sekte ovih sa ohoho komada je bio odrzavat tromjesecni prosjek kao garanciju izlazne cijene bez obzira na postignutu u prodaji.
Zašto HT i ZABA nisu dobile istu cijenu kao i ostali dioničari npr AH za OT. Umjesto 1 kune, par kuna više. Zanima me kao dioničara HTa i ZABE zašto su izašli samo s jednom kunom ako je tržišna cijena oko 5 kuna.
Dragi naš kolega, koji samo nešto jamra o Optimi. Ekipa se namirila iz kamata na dug i spasila je puno love za koju je mislila da je zauvijek la-pa-pa. Na kraju su dobili i još kunu po dionici ....svi sretni i zadovoljni , a život ide dalje . Cjepidlačite kolega da ste nam već zamorni.
Ma nije me briga za dionice. Većina dionica je došla slučajno na niskoj cijeni. Jedna dionica mi dovoljna za dobivanje informacija . A sad me baš zaintrigiralo. Zadnje veće čačkanje je bilo oko HT-a. Idem sad malo formalnim a i ostalim putevima. I dalje mislim da se treba više brinuti o svojoj zemlji a ne o svojim dionicama. Ako svi puste . . .
Slazem se sa Mladenom. U potpunosti.
Stigla mi je ponuda, no KA-POP obrazac nije stigao. Jel itko ista zna o KA-POP obrascu? Kako to ispuniti uopce, nigdje nema objasnjenje ni primjer kako se to ispunjava.
U prilogu vam je obrazac KA POP kojeg možete isprintati, popuniti i odnijeti osobno ili ovjeriti kod JB pa poslati preporučeno postom. Prvu stranu popunjava nalogodovatelj (vi), a drugu ovlaštena osoba SKDD. U nastavku je špranca za popunjavanje obrasca. Broj preuzimanja je 26300 (vidi ovdje: https://www.skdd.hr/portal/f?p=100…316A2O,10,16850)
Ka pop obrazac za print i način popunjavanja - vidi ovdje: https://www.skdd.hr/portal/SDAWEB.…lob_hr?p_id=502
Ima jos jedna opcija.
Skinete KA-POP sa njihove stranice, otvorite online PDF editor, kao npr. ovaj:
Sve podatke mozete ispuniti bez problema i onda, ako ne idete osobno tamo, odaberete biljeznika
koji vam je najblizi i posaljete mu popunjeni obrazac e-mailom prije dolaska.
Kad dodjete tamo, samo potpisete i to je to.
To je verzija za one koji nemaju (ili im ne radi) printer, kao mene npr.
Sto znaci prihvaćanje / povlačenje pohrane dionica?
Sto se tu zaokružuje?
Danas sam htio prodati 2000 kom, što je svega vrlo mali postotak količine koju imam, ali sam bio odbijen. Poruka je glasila "Kratka prodaja nije dozvoljena." Ovo vidim prvi put, u čemu je problem?
Htio sam kupiti jednu drugu dionicu, a imam i dodatni problem što nisam trenutno u RH pa nemogu, a i do kraja roka za ponudu otkupa, i neću moći predati obrazac SKDD. Što će biti sa cijenom nakon isteka roka, ne znam.
ja sam popunio obrazac, odregistrirao ih sa brokerskog računa a još nisam dobio ponudu
Upravo zvao SKDD. Rekose sljedece:
1. KA-POP obrasci su poslani, odvojeno od ponude
2. Ako cete ici na salter, treba vam samo osobna (ne treba obrazac, ako sam dobro shvatio, oni to tamo sve pripreme)
3. Radno vrijeme saltera - Pon,Uto,Cet,Pet - 9-12:30, Sri - 12:30-17
Meni upravo stiglo postom........dva papira zajedno u koverti - ponuda i KA-POP....sa svim potrebnim podacima ispunjenim......
I da, ako idete osobno u skdd, nemojte samo ostavit na porti, morate ići do njih jer oni ovjeravaju potpis (ali mislim da treba obrazac)
Lijepo je netko upravo kupio pristojnu količinu.
Prodao dioničar pod rednim brojem 3 Erste
kad je zadnji dan da se može na burzi a da ne bude +2 ?
Jel to onaj što kupio od AH?
ako prihvatimo ponudu, koji datum će se gledati kao datum prodaje? (pitam zbog onog pravila od dvije godine i plaćanja poreza)
Jel to onaj što kupio od AH?
Nije.
ako prihvatimo ponudu, koji datum će se gledati kao datum prodaje? (pitam zbog onog pravila od dvije godine i plaćanja poreza)
Onaj dan kad sjednu novci