a šta ako pričekaju godinu dana pa ih onda istisnu po ponderiranom prosjeku koji će biti puuuno niži? ako je to taj ante ne mogu vjerovati da je on toliko neuk čovjek. jedino da imaju nekakav tajni dogovor da će im za godinu isplatiti više.
OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)
-
gta1 -
February 12, 2020 at 4:06 PM -
Zatvoreno
-
-
-
a šta ako pričekaju godinu dana pa ih onda istisnu po ponderiranom prosjeku koji će biti puuuno niži? ako je to taj ante ne mogu vjerovati da je on toliko neuk čovjek. jedino da imaju nekakav tajni dogovor da će im za godinu isplatiti više.
Zakon o preuzimanju dioničkih društava
PRAVO PRODAJE DIONICA MANJINSKIH DIONIČARA
Članak 46.
(1) Ako nakon ponude za preuzimanje, ponuditelj i osobe koje s njim djeluju zajednički drže najmanje 95% dionica s pravom glasa ciljnog društva, manjinski dioničari imaju u roku od 3 mjeseca od isteka roka trajanja ponude za preuzimanje, pravo na prodaju svojih dionica s pravom glasa ponuditelju, uz obvezu ponuditelja da te dionice otkupi uz pravičnu naknadu.
(2) Stavci 2., 3., 5., 6. i 7. članka 45. ovoga Zakona primjenjuju se na odgovarajući način.
(3) Ako ponuditelj ne izvrši obvezu iz stavka 1. ovoga članka, manjinski dioničari imaju pravo zahtijevati ispunjenje obveze putem mjesno nadležnoga trgovačkog suda.
Stavak 5. čl.45. Zakona ….pravična naknada je cijena dionice kao u ponudi.
-
Nadodao bi samo da je u ponudi najavljeno istiskivanje što je isto bitno radi pravične naknade i daljnjeg procesa. Posljedično istiskivanju ide delisting ali to je samo formalnost.
-
to im je sreća u nesreći. možda nije slučajno da su kupili baš preko 95%. do sad ovakav slučaj nisam vidio pa eto učim dok sam živ. da je kojim slučajem manje od 95% ajme problema.
-
OT-Optima Telekom d.d., Zagreb, Bani 75/a (dalje u tekstu Optima) izvješćuje javnost da je Središnje depozitarno klirinško društvo objavilo da je korporativna akcija ponude za preuzimanje ciljnog društva OT- Optima Telekom d.d., Zagreb, Bani 75/a, OIB: 36004425025 dovršena 6. travnja 2022. godine prijenosom pohranjenih dionica oznake OPTE-R-A na račun ponuditelja Telemach Hrvatska d.o.o., Zagreb, Josipa Marohnića 1, OIB: 70133616033 i isplatom novčane naknade dioničarima koji su prihvatili ponudu za preuzimanje.
-
Koliko je to dionica, tih 0,7%?
-
Tko je ovo prognozirao? 1 osoba je dovoljna za skupstinu a ne 5. Ocito da igraci znaju igru a mali uvijek sa strane.
-
Mene jedino zanima kakvu iGru to igra PT drvo ?
Dakle Krešo je prodao, pt drvo nije..u kojem grmu tu leži zec ?
A drvo ulazilo i preko 6.. sjetimo se Zorana sikirice koji je prodavao po 6.. kao da je znao...
-
Mene jedino zanima kakvu iGru to igra PT drvo ?
Dakle Krešo je prodao, pt drvo nije..u kojem grmu tu leži zec ?
A drvo ulazilo i preko 6.. sjetimo se Zorana sikirice koji je prodavao po 6.. kao da je znao...
Ocito nisu svi bili ukljuceni. Definitivno netko tko je u NO zna igru i kako sebe malo vise uzdici od drugih. Scenarij je dobar i prirodan ali nisu mogli biti bas sto posto sigurni da ce se ovako odigrati. Moglo je i drugacije ali dok sami imaju potrazivanja nije ni bio neki veliki rizik.
-
Prihvatio ponudu za preuzimanje ili ne prihvatio, nažalost ili na sreću isto ti se piše.
Istiskivanje i isplata po 5,36.
-
-
https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/42606
Prihvatio ponudu za preuzimanje ili ne prihvatio, nažalost ili na sreću isto ti se piše.
što su sada brzi
-
Onaj tko nije prihvatio je uštedio trošak javnog bilježnika i pošte?
-
Nije, jer je ponuditelj nadoknadio i te troškove onima koji su prihvatili ponudu.
-
Nije, jer je ponuditelj nadoknadio i te troškove onima koji su prihvatili ponudu.
Nisu mi platili poštarinu sa povratnicom.😢
-
Sram ih bilo 😂
Samo J. bilježnika ? Škrtice 😁
Treba ih tužiti.
Nismo gledali obračun jer smo bili zabavljeni kupnjom dolara pa put pod noge preko bare 😂
-
Nego gdje se lreljeva taj silni novac od opte, sjecam se kad se jedva cekalo isplate da nam zivne ostatak burze 🤣.
Ja sam samo 15% vratio na brokerski i jos cekam neku priliku
-
Sram ih bilo 😂
Treba ih tužiti.
Nismo gledali obračun jer smo bili zabavljeni kupnjom dolara pa put pod noge preko bare 😂
Fućkaš 150k minusa ali ovih 15 kunica poštarine im ne oprostim nikad.
-
Nego gdje se lreljeva taj silni novac od opte, sjecam se kad se jedva cekalo isplate da nam zivne ostatak burze 🤣.
Ja ne vracam niti lipe natrag na burzu!
Bolje to u carapici imati...
-
Sram ih bilo 😂
Treba ih tužiti.
Fućkaš 150k minusa ali ovih 15 kunica poštarine im ne oprostim nikad.
da nisi zaboravio i putne troškove i utrošeno vrijeme?
-
Ja ne vracam niti lipe natrag na burzu!
Bolje to u carapici imati...
Nemojte u čarapicu , pojest će vam moljci i inflacija
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-