1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
This Thread
  • Everywhere
  • This Thread
  • This Forum
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Tržište kapitala - Hrvatska
  3. Dionice

RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• Admin
  • February 12, 2020 at 2:53 PM
  • mitkko
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    5,863
    • June 13, 2021 at 8:49 PM
    • #1,241
    Quote from Ledica

Kolega @tepra , mislim da je rizik zaražavanja koronom u hotelima nevjerojatno nizak, gotovo da ga nema. Bila sam nedavno u Istri nekoliko dana, doduše u Maistrinom hotelu Lone i epidemiološke mjere su toliko stroge da je gotovo nemoguce pokupiti virus. Vjerujem da je tako i u Rivijerinim hotelima. Maske su obavezne unutar hotela , švedski stol na doručku malo je sad drugačiji , dobiješ konobara s maskom na licu koji ti stavlja na tanjur hranu koju ti također s maskom na licu biraš. Prijave i odjave iz hotela online. Doručak traje do 11 sati, po grupama, moraš se izjasniti unaprijed u kojem terminu ćeš doći na doručak. I još puno sitnica kojima se poštuje distanca, minimaliziraju kontakti.

Uostalom, tko može sigurno tvrditi da se zarazio baš u hotelu, velik broj osoba pojma nema gdje je pokupio virus.

Je, Lone radi po pravilima distance, znam isto i za Amarin, ali recimo neki dan sam bio u Novom Vinodolskom u Lisanju, takodjer ima 4*, nitko se ne pridrzava nikakvih mjera. Svedski stol, svatko se sam posluzuje, fali im konobara pa ni stolove ne stignu raspremiti, a kamoli dezinficirati. Ljudi slabo nose maske, iako su obvezne... Pretpostavljam da je u hotelima sa nizom kategorizacijom situacija i puno losija.

Kad odrastem prestat cu uzimati terapiju i pretvarat cu se da sam Angelina...

• denobeno
    Početnik
    Reakcija primljeno
    34
    • June 13, 2021 at 9:37 PM
    • #1,242

Svaka hotelska kuća koja drži do sebe pridržava se mjera na isti način. Tako je bilo i prošle godine u 9. mjesecu u Plavoj laguni u Poreču. Vjerojatnost za pokupiti COVID19 u takvim hotelima je ista kao i dobiti na lotu.

• Marin83
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,535
    • June 13, 2021 at 11:28 PM
    • #1,243
    Quote from mitkko
    Quote from Ledica

Kolega @tepra , mislim da je rizik zaražavanja koronom u hotelima nevjerojatno nizak, gotovo da ga nema. Bila sam nedavno u Istri nekoliko dana, doduše u Maistrinom hotelu Lone i epidemiološke mjere su toliko stroge da je gotovo nemoguce pokupiti virus. Vjerujem da je tako i u Rivijerinim hotelima. Maske su obavezne unutar hotela , švedski stol na doručku malo je sad drugačiji , dobiješ konobara s maskom na licu koji ti stavlja na tanjur hranu koju ti također s maskom na licu biraš. Prijave i odjave iz hotela online. Doručak traje do 11 sati, po grupama, moraš se izjasniti unaprijed u kojem terminu ćeš doći na doručak. I još puno sitnica kojima se poštuje distanca, minimaliziraju kontakti.

Uostalom, tko može sigurno tvrditi da se zarazio baš u hotelu, velik broj osoba pojma nema gdje je pokupio virus.

Je, Lone radi po pravilima distance, znam isto i za Amarin, ali recimo neki dan sam bio u Novom Vinodolskom u Lisanju, takodjer ima 4*, nitko se ne pridrzava nikakvih mjera. Svedski stol, svatko se sam posluzuje, fali im konobara pa ni stolove ne stignu raspremiti, a kamoli dezinficirati. Ljudi slabo nose maske, iako su obvezne... Pretpostavljam da je u hotelima sa nizom kategorizacijom situacija i puno losija.

Ne znam zašto se operećujete sa ovim stvarima...ja sam u ovaj ponediljak primio i drugu dozu cjepiva i još desetak dana pa sam si miran, ne pada mi napamet da mi se ponovi 2004 kada mi je neki respiratorni virus bio totalno razorio pluća, uz pljuvanje krvi i uz posljedice koje su trajale još min dvije godine. Vjerovatno se radilo SARS - CoV koji je tada harao, bliski srodnik današnjeg SARS-CoV-2 iliti ga COVID-19.

• tepra
    Guest
    • June 14, 2021 at 3:24 AM
    • #1,244
    Quote from Ledica

U pravu ste, mislim sa sam se pogrešno izrazio, moje mišljenje ide na način. Dođem u Du, odsjednem u president. Unutar sedam dana pokupim negdje virus, moram negdje "odležat". Valamar kao domaćin da se nebi proširila priča da u Presidentu imaju zaraženog gosta plati istom smještaj negdje drugo itd. Ljude lako povuče panika. Dovoljno sam po hotelima da znam da odjednom svi postanu stručnjaci za ventilaciju i odjednom svi znaju jel može virus proći kroz filter...

• Barikb
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,075
    • June 15, 2021 at 12:41 PM
    • #1,245

ministrica turizma je u Njemačkoj i stižu sjajne vijesti Adac itd...Hrvatska u zelenom

Obzirom na važnost DE na HR turizam vrlo nizak promet dionicom niti 100 tisuća HRK...

• peropopara
    Reakcija primljeno
    4
    • June 17, 2021 at 9:20 AM
    • #1,246

Ovo sada ispada no brainer, čisti buy u svjetlu napucavanja svega i svačega danas, samo kada pogledam HLT, pa to je 10ak posto više nego prije korone, a poslovanje podložnije koroni, pa oni praktički ovise o avioprijevozu...hvala kapitalnom fondu

• Barikb
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,075
    • June 17, 2021 at 11:27 AM
    • #1,247

odlična po meni vrhunska cijena za izlaz, a možda i ulaz. Prodao sam 12% jeftinije od ove cijene i prezadovoljan sam time. Sada je ugodno pratiti kako sve skupa ide nabolje. Ako izostane 4. val najesen biti će sve skupa vrlo dobro iznad očekivanja. Komentari siromašni ....

• nemo
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    768
    • June 17, 2021 at 4:02 PM
    • #1,248

prodao sam stanovitu kolicinu 3.5% jeftinije od sadasnje cijene i nisam nimalo sretan, ali sam morao intervenirati. Čekam rasplet neki pa vracam "posuđenu" kolicinu a i u dokup. Odgovara mi ciena do 33/kom jer mi je prosjek nizak, na pocetku milenija. Mirno se plovi prema budućim sezonama. A možda se kompanija i proda. Jbg kad nije miljon uša u opte, uci ce u Rivp i plastiku🤑

• Barikb
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,075
    • June 18, 2021 at 10:01 AM
    • #1,249
    Quote from nemo

A možda se kompanija i proda

mislite da bi u prodaji u kratkom roku cijena bila viša u odnosu na 31 kn ? Treba biti realan, za 5 godina sve je moguće, danas bi i pola od te cijene bilo bi zbilja sjajno. Dug stišće i radi toga investicije su prekinute. Signali su dobri, ali prodaja sada bila bi vrlo loša za dioničare ipolustečajna cijena. Nastavak investicija donijet će novi zamah. Budućnost je sjajna, ali cesta je posuta oštrim čavlima i rupama.

• nimimada
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    266
    • June 18, 2021 at 11:00 AM
    • #1,250

Teško je znati kuda će cijena ali čisto s psihološke strane ako se sezona pokaže dobra moglo bi to poskočiti. Budemo vidjeli.

• forumas
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    433
    • June 18, 2021 at 11:01 AM
    • #1,251

Istina, ne bi bila 31 kn, nego barem 50% iznad toga !!

• nemo
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    768
    • June 18, 2021 at 11:32 AM
    • #1,252

mislio sam i da se proda, libo me, u zaradi sam sigurno dugoročno, da li rivp ili "xyz sunrise tourist comp." Nisam panicario sa panikom oko covidshita, pa nemam razloga ni sad. Horizonti su mi jako daleko. Još od KORF a🤑😎

• Barikb
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,075
    • June 24, 2021 at 8:55 AM
    • #1,253

obišao sam neke top lokacije. Ima ljudi slovenci prednjače, međutim neće to biti niti blizu u odnosu na prije covida. Euro nogomet isto odmaže. Uglavnom prezivjet ce se nekako i ovu 2. covid godinu. Doći će dosta Nijemaca i Austrijanaca, ali premalo ih privučemo koliki je njihov potencijal. Talijani su vise stradali od epidemije mislim da nisu toliko za putovanja, izostat ce Englezi platežno jaki. Oni ugovori sa TUI za Rabac su poništeni. Cijene su (pre)visoke za domaće. Ugodno je putovati na trajektu gužve nema ni u povratku. Nažalost ljudi odbijaju cijepljenja. To je suicidalno ponašanje, ali problem je dubok jer je to mix straha i neznanja. Bude li i treća covid godina turizam i ulaganja će se mjenjati na način da samostalni objekti kuće, mobilne k i ostalo imati prednost. Veliki objekti definitivno se moraju preispitati. Žale se opet svi da nema radnika...Lijepo ljeto za ljetovati, ali škakljivo za ulagati čini mi se.

• fond300
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    240
    • June 24, 2021 at 12:54 PM
    • #1,254

Barikb što više unosiš negativnosti na ovaj topić to više Riviera raste :P

p.s. iznad 30 na dva mjesta skriveni nalozi na kupnji

• Barikb
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,075
    • June 25, 2021 at 3:49 PM
    • #1,255

Niti unosim negativnosti, niti moje pisanje bilo kako može utjecati na cijenu, niti značajnije raste :thumbup: ili ja niti to ne vidim dobro .

Trenutna epidemiološka situacija je lošija nego u ovo doba prošle godine i problem je što cijepljenje zaostaje za planom.

Cijena je ponuda i potražnja. Da li može viša cijena uz lošije izvješće naravno da može. Osim toga i jedna vrsta emotivnog vezivanja uz dionicu može dosta koštati pa treba i to uzeti u obzir. Imaju veliki problem radne snage o tome više tko zna više. Značajnu brojku su zaposlili iz Srbije. Više od tisuću ljudi. Ako netko zna o tome neka potvrdi ili demantira (što neće).... :sleeping: pozdrav s ležaljke

Quote from fond300

Barikb što više unosiš na ovaj topić to više Riviera raste :P

p.s. iznad 30 na dva mjesta skriveni nalozi na kupnji

Dakle, Je li po vama realno vrednovana rasti ce ili padati ? Sve što je bilo znamo, ništa što će biti ne znamo !

Edited once, last by Barikb: Merged a post created by Barikb into this post. (June 25, 2021 at 3:52 PM).

• Laudator
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    2,487
    • June 26, 2021 at 10:34 AM
    • #1,256

Brza informativka prije bacanja u more. Upravo stigao u Rabac i ŠOK!!! Unatoč i uprkos našem valuacijskom zastrašitelju i covid histeričaru zatekao otvorene hotele koji su lani bili zatvoreni, parkinzi hotela krcati, bazeni puni radosne dječice, sve ležaljke hotela na plaži uredno zauzete..... Trebate li više od ovog?

• LodeRunner
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    2,083
    • June 26, 2021 at 10:50 AM
    • #1,257
    Quote from Laudator

Unatoč i uprkos našem valuacijskom zastrašitelju i covid histeričaru

Ima li sto ljudi invalida?

Metamoron sitting on a blockchair hallucinating about degenerative AI.

• amerikanec
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    497
    • June 26, 2021 at 10:52 AM
    • #1,258

Prijatelju barikb,uzivaj na ljetovanju i ohladi od nas forumasa koji se prže i znoje na burzi....za Rivp mogu samo reci da ce bilanca izgledati ljepse od prosle godine te ce prihodovnost biti veca a cijenu dionice ocekujem na 35kn do kraja sezone.Ukoliko ce se to ostvariti prinos od cc.17% mene cini zadovoljnim i bez divke.😉

• Laudator
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    2,487
    • June 26, 2021 at 10:58 AM
    • #1,259
    Quote from LodeRunner
    Quote from Laudator

Unatoč i uprkos našem valuacijskom zastrašitelju i covid histeričaru

Ima li sto ljudi invalida?

Nisam još prošetao da snimim komplet situaciju. Ovako odokativno ako je sad ovako ova sezona u Rapcu u odnosu na lani barem + 50% u najskromnijoj kombinaciji.

• Barikb
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,075
    • June 26, 2021 at 12:50 PM
    • #1,260

Gledajte puno toga imademo u vlastitim rukama, ali kompromitiramo sami sebe neodgovornošću. Zamislite što su prošli zdravstveni djelatnici u dodiru s covid bolesnima unazad godinu i pol. Treba iskoristiti ljeto sunce i more i naravno dostupnost cjepiva. Prema svemu sudeći čekaju nas najkasnije najesen nova zatvaranja i širenje delta varijante koja je puno zaraznija, ali manje ubija, ne znam što je s posljedicama na zdravlje. Hrvatske ne znam sluzbene brojke ali cijepljenje ide jako loše kod nas i prepolovile su se te ključne brojke. 25% je tvrdih antivaksera ali svi drugi bi se trebali cijepiti sve ovisi o tome. Plenković šalje vapaje bez rezultata, badava. Dalmacija posebno loša po svemu, mjere, cijepljenje. Sydney u lockdownu na 15 dana sad je tamo počela zima. Lijepo je da ima turista biti će ih puno, ali neusporedivo je to sa vremenima prije covida. Daleko smo od 50% prve doze, a dvije je li 30% ??? Jako slabo. Nerazumno i neobjašnjivo. Isto tako od jedva100 dana nemoguće je dobro živjeti 365 dana. Preživjeti je moguće. Indikator za RIVP nisu djeca u bazenčiću i toboganu, nego blokada investicija, a oni desetci milijuna su već utrošeni su + toga su na kredit. Za nekoliko godina će biti sve puno bolje vjerujem. Veliki problem je radna snaga, Bosna je skoro iscrpljena, trenutno crpe Vojvodinu i Srbiju i to je polako pri kraju, otkuda će dalje dovoditi radnike nemam pojma. Laudator od kuda je osoblje u Girandeli, obično imaju pločice na majicama, možete li potvrditi da puno konobara-sobarica osim recepcije nije iz Hrvatske. Kako stariji idu u mirovinu trend je jasan. Meni je vrlo ugodno bez dionica, držim fige da će izrazito rasti, ali ne me se tiče sada 8) . Valamar objekti digli su cijene na najjače kako bi preživjeli i ovu covid godinu.

Nepročitani postovi

1. Title
    2. Odgovora
    3. Zadnji odgovor
    1. KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.) 471

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:15 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 21, 2025 at 12:58 PM
    2. Odgovora
      471
      Pregleda
      203k
      471
    3. umalo

May 21, 2025 at 12:58 PM
    1. DLKV (Dalekovod d.d.) 2.9k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:29 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 21, 2025 at 12:22 PM
    2. Odgovora
      2.9k
      Pregleda
      1.2M
      2.9k
    3. All

May 21, 2025 at 12:22 PM
    1. ADPL (AD Plastik d.d.) 3.2k

• Admin
      • February 12, 2020 at 2:06 PM
      • Dionice
      • Admin
      • May 21, 2025 at 11:38 AM
    2. Odgovora
      3.2k
      Pregleda
      1.5M
      3.2k
    3. All

May 21, 2025 at 11:38 AM
    1. INGR (INGRA d.d.) 1.9k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:06 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 21, 2025 at 11:26 AM
    2. Odgovora
      1.9k
      Pregleda
      833k
      1.9k
    3. All

May 21, 2025 at 11:26 AM
    1. KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.) 2.1k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:11 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 21, 2025 at 11:22 AM
    2. Odgovora
      2.1k
      Pregleda
      911k
      2.1k
    3. All

May 21, 2025 at 11:22 AM

Registracija

Još nemate račun? Registriraj se sada i budi dio ove zajednice!

Registriraj se

Najnoviji postovi

• KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.)

umalo May 21, 2025 at 12:58 PM
  • DLKV (Dalekovod d.d.)

All May 21, 2025 at 12:22 PM
  • ADPL (AD Plastik d.d.)

All May 21, 2025 at 11:38 AM
  • INGR (INGRA d.d.)

All May 21, 2025 at 11:26 AM
  • KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

All May 21, 2025 at 11:22 AM
  • GRNL (Granolio d.d.)

maher May 21, 2025 at 8:41 AM
  • CROS (CROATIA osiguranje d.d.)

marinac May 20, 2025 at 9:23 AM
  • Što smo danas tržili

vitoo May 19, 2025 at 4:32 PM
  • Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

accountant May 16, 2025 at 7:37 PM
  • KOTR (Koncar Mjerni transformatori d.d.)

All May 16, 2025 at 3:38 PM

Popularne Teme

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

16,799 Replies, 5 years ago
  • ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

15,509 Replies, 5 years ago
  • IG (ING-GRAD d.d.)

84 Replies, 3 months ago
  • Što smo danas tržili

5,998 Replies, 5 years ago
  • SPAN (SPAN d.d.)

2,567 Replies, 3 years ago