Lesi se vraĆa kući?
izgleda izgladnjelo
Lesi se vraĆa kući?
izgleda izgladnjelo
Lesi se vraĆa kući?
izgleda izgladnjelo
čekao zalogaj ispod 20 a ostao kratak na 34, kaj pak sad
izgleda izgladnjelo
čekao zalogaj ispod 20 a ostao kratak na 34, kaj pak sad
sumnjiv mi je taj rast...možda FOMO?
kupi sada po 30,50 jer do 30 je sve dobro
Prije pandemije pisali smo da Valamar vrijedi 10 eura. Nego gospon kaj veli Vaš graf za rivp,HPB,adris2,HT,crikva
Valamar uvijek vrijedi koliko netko želi platiti. Pun sam ko manji brodić. Kroz plastiku , USA i tokene, cekam 2023/24🤑🤑🤑
dečki izgleda da onaj prognozer za crobex na 2200 je dobro bacil grah jer sve dionice imaju dobar horoskop
Ima papira sa sjajnim grafovima, samo ne znam kako će protiv ostatka svijeta, koji je eto danas u crvenom
Ajmo reći da im je danas takav dan.
Sutra novi dan, nova sreća
RIVP, Adris, Tankerska, i još jedan imaju nice grafove .
Saponija ne zna kuda će, ali ako potegne gore kako ne pokazuje puno volje za dolje, target je i njoj visoko
Super da se još uvijek može kupovati po 30 budući da je sezona pred vratima a korona pri svom (ovog puta konačnom) kraju.
Super da se još uvijek može kupovati po 30 budući da je sezona pred vratima a korona pri svom (ovog puta konačnom) kraju.
sve iznad 23 ne igra for me. znam da je SF ali to je tako. necu si razbijati prosjek. za 23 i ajde pol, rado cu potrosit novi audi...
kupi sada po 30,50 jer do 30 je sve dobro
Prije pandemije pisali smo da Valamar vrijedi 10 eura. Nego gospon kaj veli Vaš graf za rivp,HPB,adris2,HT,crikva
JDRN i HIMR po meni dva turstička iznenađenja 2021. Obe prošle kroz preuzimanje od mirovinaca i dokapitalizaciju, povećanje kapaciteta kroz preuzimanja manjih firmi, obe prošle dvogodišnji investicijski ciklus 2019-2021.
Ove će biti prva godina za obe firme da će raditi punim kapaciteta i imam neki spurijus da će obe firme jako,jako iznenaditi (pozitivno) sa rezultatima u 3Q.
Također vidim da je sezona pred vratima, turisti su skroz van fokusa, a pandemija pri samom kraju.
Pri kraju je 3. val pandemije, a ne pandemija. Hrvatska je sada 25. od 27. zemalja EU po procjepljenosti. Bilo bi znatno bolje da smo u vrhu procjepljenosti. Vjerujem da će u 7. i 8. mjesec biti puno gostiju, ali to je premalo. Što će biti dalje vidjet ćemo, sa pandemijom. Vjerojatno ujesen 4. val i trebat će se opet cjepiti, a vidite da 50% ljudi mudruje i laprda oko cijepljenja i odbija cjepivo. Grčka je otvorila sezonu i Italija. Hrvatska jako kasni, ali krenut će.
Pri kraju je 3. val pandemije, a ne pandemija. Hrvatska je sada 25. od 27. zemalja EU po procjepljenosti. Bilo bi znatno bolje da smo u vrhu procjepljenosti. Vjerujem da će u 7. i 8. mjesec biti puno gostiju, ali to je premalo. Što će biti dalje vidjet ćemo, sa pandemijom. Vjerojatno ujesen 4. val i trebat će se opet cjepiti, a vidite da 50% ljudi mudruje i laprda oko cijepljenja i odbija cjepivo. Grčka je otvorila sezonu i Italija. Hrvatska jako kasni, ali krenut će.
Samo jako
Još malo i sezona bi mogla početi, i biti puno bolja od prošle... skinuti smo sa crvene liste, znači da smo bez karantene za goste, za razliku od Velike Britanije, prema nama su više nego ljubazni
dakle, Njemačka odbija skinuti Britaniju s crvene liste: Sve putnike s Otoka, pa i cijepljene, prisiljava na karantenu:
Ovih dana vidim dosta stranih registracija po Poreču i okolici (D, SLO, I, A, CS, NL). Neki od hotela se otvaraju idući tjedan, većina oko 15.06.
Interne informacije kazu da su rezervacije jako dobre. Mene samo zanima rujan, bude li on normalan bez crvenih listi ovo ce biti jako dobra sezona.
Interne informacije kazu da su rezervacije jako dobre. Mene samo zanima rujan, bude li on normalan bez crvenih listi ovo ce biti jako dobra sezona.
Cjepite se pa će biti ok, pogotovo vi na Jadranu.
Nadamo se da će biti bolja sezona. Prošla je stala 15.08. ova malo kasni, ali stignemo u zadnji vagon zadnjeg vlaka. Iza 15.08. pa cijeli rujan, pa i listopad zašto ne ako vrijeme bude dobro i skupo. Problem je jer se ljudi ne žele cijepiti. Cijene su puno više nego prošle godine i svi su željni putovanja tako da će se sve brzo napuniti. Valamar ima zalihu HRK za pripremu posla.
Netko je bio u shoppingu vidim...
Netko je bio u shoppingu vidim...
Samo se bojim za ljude invalide. Kad oni navale na nasu obalu sto ce biti sa svima nama?