1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
This Thread
  • Everywhere
  • This Thread
  • This Forum
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Tržište kapitala - Hrvatska
  3. Dionice

RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• Admin
  • February 12, 2020 at 2:53 PM
  • mikromakrto
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,517
    • January 14, 2021 at 9:29 AM

Nakon najgore sezone u povijesti, jasno i glasno su rekli da su dogovorili sve s bankama što se tiče otplate kredita, ažurirali planove za investicije, iz vlastitih sredstava i uz pomoć države servisirali operativne troškove.

Sezona 2021 će biti sigurno bolja; koliko, nemam pojma. Možda 5%, možda 100%, ali biti će bolja. Što zbog cijepiva, što zbog komparativnih prednosti koje je Valamar i prije 2020 imao.

Nekome je to razlog za optimizam i vjerovanje u više valuacije idućih mjeseci/godina, a netko misli da se iz toga ambisa neće izvući.

Osobno, a to sam već nekoliko puta i napisao, ako bude turizma, Valamar će pokupiti kajmak.

Ako ne bude turizma, najmanji će nam problem biti što se događa s Valamarom.

• nemo
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    768
    • January 14, 2021 at 9:35 AM
    Quote from Laudator
    Quote from Barikb

koji su to dokazi uz kaznenu prijavu ?

Dobro jutro gdin BarikB. Sjećam se vaših hvalospjeva (da ne budem prost pa napišem drukanja) za RIVP na Poslovnom prije kataklizme. Nakon toga ste nestali ko propao u zemlju. Radujem se novim objavama i očekujem barem objašnjenja na čemu ćemo ovaj put temeljit optimizam. Treba mi ga jako jer sam svaki dan na okidaču da prodam svojih 6000 kom.

Ako ovaj forum koristite za ozbiljno, ako vam treba tuđe misljenje što sa svojim novcem/ulaganjem, onda super. Barikb ce reci hold, ovi drugi sell. Na kraju ce opet odluka biti vaša. Bez uvrede, kolicinu od 6000kom nije neki problem prodati i sada pa otici u keš ili drugu dionicu. Ako ste nisko ušli, ima neki profit, ako ne, ma pusti da jos raste. Za godinu dana ili ce sve u baananu ili ce se pomalo vracati. Ljudi ce zivjeti i dalje i putovati, brčkati se u moru ili lezati na ležaljkama uz bazene. Meni kad se nesto ne sviđa ili me kopka, samo odem i mirno spavam

Na kraju krajeva to je samo moje misljenje i ovdje je prije svega zabavno citati pojedine komentare. Svim ulagačima zelim srecu i da budu u pozitivi. Iako je to nerealno.

Imam relativno veliku imovinu kroz Rivp.

• Laudator
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    2,487
    • January 14, 2021 at 9:42 AM
    Quote from nemo
    Quote from Laudator

Dobro jutro gdin BarikB. Sjećam se vaših hvalospjeva (da ne budem prost pa napišem drukanja) za RIVP na Poslovnom prije kataklizme. Nakon toga ste nestali ko propao u zemlju. Radujem se novim objavama i očekujem barem objašnjenja na čemu ćemo ovaj put temeljit optimizam. Treba mi ga jako jer sam svaki dan na okidaču da prodam svojih 6000 kom.

Ako ovaj forum koristite za ozbiljno, ako vam treba tuđe misljenje što sa svojim novcem/ulaganjem, onda super. Barikb ce reci hold, ovi drugi sell. Na kraju ce opet odluka biti vaša. Bez uvrede, kolicinu od 6000kom nije neki problem prodati i sada pa otici u keš ili drugu dionicu. Ako ste nisko ušli, ima neki profit, ako ne, ma pusti da jos raste. Za godinu dana ili ce sve u baananu ili ce se pomalo vracati. Ljudi ce zivjeti i dalje i putovati, brčkati se u moru ili lezati na ležaljkama uz bazene. Meni kad se nesto ne sviđa ili me kopka, samo odem i mirno spavam

Na kraju krajeva to je samo moje misljenje i ovdje je prije svega zabavno citati pojedine komentare. Svim ulagačima zelim srecu i da budu u pozitivi. Iako je to nerealno.

Ja volim pročitat razna mišljenja, nemam problema sa šaljivim osvrtima i sa ozbiljnim analizama pa bile i one totalni promašaj na kraju. Odluke i rizik procijenjujem sam i na osnovi toga trgujem. Ali kada se netko danima lopatama nabacuje isključivo crnilom ili lovorikama, e za to priznajem imam kratak fitilj.

• Laudator
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    2,487
    • January 14, 2021 at 10:30 AM

Kolege koji dulje pamte, može li podsjetnik. Tko je 2018. zatuko cijenu od 42,8 na 31,2 i koji su bili razlozi?!?

• Moller
    Majstor
    Reakcija primljeno
    12,602
    • January 14, 2021 at 11:23 AM
    Quote from Laudator
    Quote from nemo

Ja volim pročitat razna mišljenja, nemam problema sa šaljivim osvrtima i sa ozbiljnim analizama pa bile i one totalni promašaj na kraju. Odluke i rizik procijenjujem sam i na osnovi toga trgujem. Ali kada se netko danima lopatama nabacuje isključivo crnilom ili lovorikama, e za to priznajem imam kratak fitilj.

ja sam eto izašao iz RIVP i pojačao poziciju u Sukc, jer računam ako se sunce igdje pojavi onda je to na Hvaru:), ako se ne pojavi, onda kada Jako proda neka idu i moje, svatko ima svoj neki rezon i meni je isto bez veze s nekim se natezati na forumu, jer ionako vjerujem nitko ne postupa prema stavu nekoga drugoga, možda tek mali dio onih koji tek počinju, a za njih je sasvim prihvatljivo da "izdvoje" neku lovu za školarinu, pa nije nitko od nas besplatno došao do "burzovne diplome" ima tu i "doktora znanosti" još od Agromerkatorja

• mikromakrto
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,517
    • January 14, 2021 at 11:34 AM

Pazi da ti prebacivanje iz Valamara u Sunce i obratno ne bi uskoro bilo iz lijevog u desni džep...

• Moller
    Majstor
    Reakcija primljeno
    12,602
    • January 14, 2021 at 11:38 AM
    Quote from mikromakrto

Pazi da ti prebacivanje iz Valamara u Sunce i obratno ne bi uskoro bilo iz lijevog u desni džep...

:)e Sunce sam kupio 1000 oko 100 i stavio odmah u desni džep, a interesa vidim za kupnju ima, neki Aj Diko se nameračio, pazim, pazim;)

• bubimir
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    266
    • January 18, 2021 at 2:05 PM

samo se igrajte, prebacujte iz lijevog u desni džep...isto rade i vaši gospodari prstenova, ali za svoj džep - tek kada završi junačko pripetavanje, rast će se nastaviti brže nego očekujete..jer budemo vidli, rekli su slijepci 8)

Files

Valamar Riviera d.d. 180121.png 88.46 kB – 0 Downloads

oligarhija

• zm1
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    670
    • January 18, 2021 at 3:19 PM
    Quote from Moller
    Quote from Laudator

ja sam eto izašao iz RIVP i pojačao poziciju u Sukc, jer računam ako se sunce igdje pojavi onda je to na Hvaru:), ako se ne pojavi, onda kada Jako proda neka idu i moje, svatko ima svoj neki rezon i meni je isto bez veze s nekim se natezati na forumu, jer ionako vjerujem nitko ne postupa prema stavu nekoga drugoga, možda tek mali dio onih koji tek počinju, a za njih je sasvim prihvatljivo da "izdvoje" neku lovu za školarinu, pa nije nitko od nas besplatno došao do "burzovne diplome" ima tu i "doktora znanosti" još od Agromerkatorja

Samo jako!

• fond300
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    240
    • January 19, 2021 at 3:18 PM
    Quote from bubimir

samo se igrajte, prebacujte iz lijevog u desni džep...isto rade i vaši gospodari prstenova, ali za svoj džep - tek kada završi junačko pripetavanje, rast će se nastaviti brže nego očekujete..jer budemo vidli, rekli su slijepci 8)

Bravo Bubimire, čini se da si dobro nacrtao :thumbup: S obzirom da je bilo prebacivanje na 31 od cca 3mil kn sada možemo dalje prema gore ;)

• bubimir
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    266
    • January 19, 2021 at 3:29 PM
    Quote from fond300
    Quote from bubimir

Bravo Bubimire, čini se da si dobro nacrtao :thumbup: S obzirom da je bilo prebacivanje na 31 od cca 3mil kn sada možemo dalje prema gore ;)

hvala, ovdje još gori lijepa vatrica, na kojoj se čovjek ipak može malo ugrijati u ovim hladnim i nesigurnim vremenima... :)

oligarhija

• bubimir
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    266
    • January 19, 2021 at 3:49 PM

trenutno smo i dalje u trendu..no biti će još puno kolebanja do kote 33..nakon nje sve će ići puno lakše.

Files

Valamar Riviera d.d 190121.png 76.58 kB – 0 Downloads

oligarhija

• Flight
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,069
    • January 19, 2021 at 4:08 PM
    Quote from bubimir

trenutno smo i dalje u trendu..no biti će još puno kolebanja do kote 33..nakon nje sve će ići puno lakše.

Ma daj, da mi je samo znati iz čega si to izgatao?

Jer ovo sto si okačio u prilogu nema veze s vezom.

Quote from Moller
    Quote from Laudator

A otkad to SUKC ima nešto na Hvaru?

Edited once, last by Flight: Merged a post created by Flight into this post. (January 19, 2021 at 4:11 PM).

• diokidina
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,171
    • January 19, 2021 at 5:40 PM

Predpostavljam da je ovaj pad na 31kn posljedica dogovorenog iskrcaja.

• hugh
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    4,012
    • January 19, 2021 at 5:40 PM
    Quote from bubimir
    Quote from fond300

hvala, ovdje još gori lijepa vatrica, na kojoj se čovjek ipak može malo ugrijati u ovim hladnim i nesigurnim vremenima... :)

možda ste u pravu, a i ako niste, nema veze, grijat će Vas crvenilo....🤣😂

• amerikanec
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    497
    • January 19, 2021 at 6:02 PM
    Quote from diokidina

Predpostavljam da je ovaj pad na 31kn posljedica dogovorenog iskrcaja.

Da...netko se iskrcao u dogovorenoj transakciji sa kupcem ali ima nas koji smo se ukrcali na brod sa ovim velikim kupcem!🙂

• diokidina
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,171
    • January 20, 2021 at 11:16 AM

https://www.poslovni.hr/svijet/easyjet…0-posto-4268602

Jos Jedna dobra naznaka.

• bubimir
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    266
    • January 20, 2021 at 3:15 PM
    Quote from Flight
    Quote from bubimir

Ma daj, da mi je samo znati iz čega si to izgatao?

Jer ovo sto si okačio u prilogu nema veze s vezom.

"izgatao sam" na osnovu gledalice na kojoj još uvijek stoje nalozi..pa tako do 33 kn imaš na prodaji preko 60 tisuća komada, dok u nastavku do 34,5 kn još nekih cca 5000 kom.

oligarhija

• prdekalo
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    219
    • January 20, 2021 at 3:34 PM

sta misli ekipa nadolezece izvjesvce nece bit bajno..oce koliko utjecat na sadašnju cijenu?

• tollway
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,181
    • January 20, 2021 at 7:51 PM

odlično izvješće očito je već i uključeno u cijenu!

Nepročitani postovi

1. Title
    2. Odgovora
    3. Zadnji odgovor
    1. Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ? 10k

• zlocesti
      • September 18, 2020 at 8:28 PM
      • Tržišta kapitala - USA
      • zlocesti
      • May 30, 2025 at 4:39 PM
    2. Odgovora
      10k
      Pregleda
      2.9M
      10k
    3. accountant

May 30, 2025 at 4:39 PM
    1. DLKV (Dalekovod d.d.) 3k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:29 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 29, 2025 at 10:15 PM
    2. Odgovora
      3k
      Pregleda
      1.3M
      3k
    3. umalo

May 29, 2025 at 10:15 PM
    1. ERNT (ERICSSON NIKOLA TESLA d.d.) 942

• Admin
      • February 12, 2020 at 2:13 PM
      • Dionice
      • Admin
      • May 29, 2025 at 6:35 PM
    2. Odgovora
      942
      Pregleda
      494k
      942
    3. alfa1

May 29, 2025 at 6:35 PM
    1. Što smo danas tržili 6k

• harpun
      • February 15, 2020 at 11:11 AM
      • Dionice
      • harpun
      • May 29, 2025 at 10:36 AM
    2. Odgovora
      6k
      Pregleda
      2.3M
      6k
    3. Meri

May 29, 2025 at 10:36 AM
    1. Implementacija AI tehnologije u investiranju i bihevioralne financije: analiza i utjecaj na investicijske odluke individualnih investitora 2

• imavrek
      • May 13, 2025 at 11:47 AM
      • Stručne rasprave
      • imavrek
      • May 29, 2025 at 10:24 AM
    2. Odgovora
      2
      Pregleda
      436
      2
    3. imavrek

May 29, 2025 at 10:24 AM

Registracija

Još nemate račun? Registriraj se sada i budi dio ove zajednice!

Registriraj se

Najnoviji postovi

• Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

accountant May 30, 2025 at 4:39 PM
  • DLKV (Dalekovod d.d.)

umalo May 29, 2025 at 10:15 PM
  • ERNT (ERICSSON NIKOLA TESLA d.d.)

alfa1 May 29, 2025 at 6:35 PM
  • Što smo danas tržili

Meri May 29, 2025 at 10:36 AM
  • Implementacija AI tehnologije u investiranju i bihevioralne financije: analiza i utjecaj na investicijske odluke individualnih investitora

imavrek May 29, 2025 at 10:24 AM
  • SPAN (SPAN d.d.)

mooji May 29, 2025 at 9:38 AM
  • Trumpove carine

pod_zidom May 29, 2025 at 9:32 AM
  • Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

umalo May 29, 2025 at 9:29 AM
  • ADPL (AD Plastik d.d.)

All May 28, 2025 at 2:00 PM
  • Hrvatski ETF fondovi

Bokyklc May 28, 2025 at 8:01 AM

Popularne Teme

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

16,809 Replies, 5 years ago
  • ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

15,509 Replies, 5 years ago
  • IG (ING-GRAD d.d.)

84 Replies, 3 months ago