Ne razumijem strah od djelovanja mirovinaca. S jedna strane, napada ih se da rasprodaju kumovima. S druge strane, svi se mole bogu da ne prodaju neku dionicu.
A ako vjerujes u neku dionicu, rasprodaja od strane bilo koga bi ti bila dar s neba
Ne razumijem strah od djelovanja mirovinaca. S jedna strane, napada ih se da rasprodaju kumovima. S druge strane, svi se mole bogu da ne prodaju neku dionicu.
A ako vjerujes u neku dionicu, rasprodaja od strane bilo koga bi ti bila dar s neba
Ma sve 5 ako trenutno kupuje mirovinac, samo da nije onaj u koji uplaćujem svoju mirovinu.
Zašto ne? Ionako su spalili brdo love na ptkm, nexe i ostale gige...ovo ne moze biti loše. Izaci ce na 45+😨
Ma sve 5 ako trenutno kupuje mirovinac, samo da nije onaj u koji uplaćujem svoju mirovinu.
Neka moj kupuje 🤗 , bolje nego obveznice 😂 za 30 godina ce bit meda 😀
Zašto ne? Ionako su spalili brdo love na ptkm, nexe i ostale gige...ovo ne moze biti loše. Izaci ce na 45+😨
Nakon agrokora sve sta kupe je odlicno
Pa kako mislite da nam Bdi raste po stopama 5-6% ako "lokomotiva" nece biti turizam i građevinarstvo...Samo nek ne bude lomova vani i cijene dionica iz ta dva sektora ce povuci kompletno trziste a u tom slucaju turisti ce na ATH(Rivp,Arnt Adrs)
Pa kako mislite da nam Bdi raste po stopama 5-6% ako "lokomotiva" nece biti turizam i građevinarstvo...Samo nek ne bude lomova vani i cijene dionica iz ta dva sektora ce povuci kompletno trziste a u tom slucaju turisti ce na ATH(Rivp,Arnt Adrs)
Mislite Bdp?.....ali teško da če nam bdp rasti po tim stopama......o tih 5% vjerovatnio možemo samo sanjati.....sa 4% će bit puna šaka brade a 3% je vrabac u ruci.....
ma neka raste, nek se vrti lova, to je dobro
osim za onog zadnjeg jer znate onu-tko zadnji ma______🥳🥳🥳
da su stitili interese u Ledu i Agrokoru nebi nista rekao, oni su tamo spalili milijardu i sad bi opet da Podravka kupi Ledo a oni bi dokapitalizirali Podravku....Mirovinski fondovi su veća prevara od HDZovog slogana vjerodostojno.
Ne znam, ja sam upravo izašao sa finim plusom. Ne vjerujem u ovu sezonu 🤷🏻
Sretno tko je unutra, vidit ćemo na jesen dali opet kupovati
Šteta, tek ce sad odraditi rast jer se vidi svijetlo na kraj tunela. Vjerojatno si usao nisko,pa si se zadovoljio sa dobiti. Ali koga si jos ostati, jer sad i nemas nigdje povoljno uci(osim brodara), jer su svi odradili dobar rast.
Ma da ja sam bio tu odavno, ne baš od početaka ali ono kada je Bakić počeo trubiti na blogu tako da mi je ovaj rast zaista odličan a i još su se divke naslagale dok ih je bilo. Odlična je firma a dionica mi prirasla srcu nego eto, imam neke svoje izračune i slutnje po info koje dobivam te sam se odlučio izaći i tu lovu u nešto što sam do nedavno samo u malim količinama imao. Nije na ZSE jer stvarno kao što kažete ne znam u što bi mogao uložiti, sve je nekako dobro potegnulo
https://www.tportal.hr/biznis/clanak/…nomade-20201211
https://novac.jutarnji.hr/novac/aktualno…enciji-15035648
Ispred vremena su. Ovo je nacin na koji se ulaze u core business.
Nazalost, moje je misljenje i dalje kao i prije: nakon katastrofalne prosle godine i u susret ne bas obecavajucoj ovoj obrana cijene na 25-30 kn od strane mirovinaca je cisto rasipanje novca i realno bi predstavljala podlogu za kaznene prijave protiv odgovornih osoba u fondu, da smo pravna drzava, sto naravno nismo. Strahota.
Da su prepustili stvar trzistu sad bi se vrtilo na oko 10 kn, mozda i nize.
Koji to fond drži cijenu na ovim razinama?
Danas je bio zadnji dan za rezervacije po posebnim cijenama za ovu godinu za koje je se mogao iskoristiti voucher. Uskoro ćemo sigurno znati koji je rezultat te akcije.
Moj favorit je President, Dubrovnik za vrijeme Ljetnih Igara, pa ako već jeste i ako budete kasnije, vidimo se u srpnju ako ne ranije!
Danas je bio zadnji dan za rezervacije po posebnim cijenama za ovu godinu za koje je se mogao iskoristiti voucher. Uskoro ćemo sigurno znati koji je rezultat te akcije.
Moj favorit je President, Dubrovnik za vrijeme Ljetnih Igara, pa ako već jeste i ako budete kasnije, vidimo se u srpnju ako ne ranije!
Da surađuju sa Capakom mogli su djeliti svima koji ne dođu 100€ da se virus ne širi......😀......lijepše je nima sa Plenkijem, narod daje plače da njima bude lakše prebrodit krizu i što prije pokupit lovu od divke za Austriju......
InterCapital ETF?
https://www.index.hr/mobile/clanak.…esti&id=2245616
Mogli bi i Ameri ponovno ove godine doci.
InterCapital ETF?
mi nismo navikli
Nazalost, moje je misljenje i dalje kao i prije: nakon katastrofalne prosle godine i u susret ne bas obecavajucoj ovoj obrana cijene na 25-30 kn od strane mirovinaca je cisto rasipanje novca i realno bi predstavljala podlogu za kaznene prijave protiv odgovornih osoba u fondu, da smo pravna drzava, sto naravno nismo. Strahota.
Da su prepustili stvar trzistu sad bi se vrtilo na oko 10 kn, mozda i nize.
za što kaznene prijave koje djelo koji članak KZ ?
koji su to dokazi uz kaznenu prijavu ?
koji su to dokazi uz kaznenu prijavu ?
Dobro jutro gdin BarikB. Sjećam se vaših hvalospjeva (da ne budem prost pa napišem drukanja) za RIVP na Poslovnom prije kataklizme. Nakon toga ste nestali ko propao u zemlju. Radujem se novim objavama i očekujem barem objašnjenja na čemu ćemo ovaj put temeljit optimizam. Treba mi ga jako jer sam svaki dan na okidaču da prodam svojih 6000 kom.