garantira da ali ako su na tom odvojenom računu za ovaj njihov odnosno novce od revoluta ne zato što oni to drže kao novac znači vi niste upisani kao vlasnik dionica nego imate udio proporcionalno dionicama
Brokeri za trgovanje dionicama na stranim tržištima
-
-
-
Ali opet nije li sve na razini eu osigurano do 100 000 eur?
-
mislim da ne
-
Znam da je novac na revolutu (ne dionice I kripto) osigurano do 100 000 eur.
-
Znam da je novac na revolutu (ne dionice I kripto) osigurano do 100 000 eur.
Nisam siguran da je tako mislim da je samo novac koji je na saving vaultu
-
Revolut posluje po onom kak se to vec zove osigurani depoziri za osiguranje stednih uloga.. agencija.
-
Drago mi je da se tu ipak razvila rasprava i da su se stvari malo pojasnile. Ne mislim da je Revolut losa stvar za imati. Samo se igrati s takvim servisima sa bilo kakvim iznosima vecima od vlastitih jednomjesecnih primanja nije bas pametno. Niti ste Vi vlasnik kupljenih dionica, niti je Revolut vlasnik istih, a za raspravu je jel njihov brokerski servis uopce vlasnik istih ili tko zna koja banka na cijem su skrbnickom racunu. U slucaju bilo kakvih problema s Revolutom, samo kao npr. zamrzavanje racuna jer Vam je netko poslao sitnu lovu na Vas racun a ima 5 kartica prijavljenih, nemate vise pristup Revolutu. Kao ni prodaji ili kupnji dionica. A transfer tih dionica van Revoluta nije moguc.
Vase vrijeme dok objasnite problem kosta vise nego sto Vam ta usluga smanjuje ikakav trosak. Mr. USA market moze dobro ljosnuti dok vi pregovarate s chat robotima, auto mail responderima i osobama koje znaju manje engleskog od Vas.
BTW, u UK Revolut nema status banke. Koliko znam osnovali su firmu u Litvi i traze status banke na EU nivou. Jel to proslo ili ne nemam pojma.
-
moze li mi netko reci koji "servis" preporucuje za trgovanje americkim dionicama, a da sam ja vlasnik dionice kao kod PBZ Brokera npr.?
i naravno da je provizijakorektna najbolej bez provizije kao kod Revoluta.
-
moze li mi netko reci koji "servis" preporucuje za trgovanje americkim dionicama, a da sam ja vlasnik dionice kao kod PBZ Brokera npr.?
i naravno da je provizijakorektna najbolej bez provizije kao kod Revoluta.
Jeste vi kolega čuli kad onu staru narodnu izreku da "ne možete imati novce i ovce" ili ono "nema džabe ni u stare babe" pa onda nema ni besplatnog trgovanja 😆
ZB trader Global je meni sasvim OK.
-
je.. ok je ako je minimalni nalog koliko? 10 000 kn u EUR protuvrijednosti?
ali ako zelim sa manjim iznosima.. recimo za 1000 kn ? a provizija 100kn... mislim da racunica ne drzi vodu ili sam pobrkao loncice ?
-
-
koji je vaš ukupni trošak u zb global?
-
z male iznose odnosno za igranje revolut je OK ali za ozbiljno životno ulaganje mislim da ne tu je izbor saxo bank,swissquote, interactive brokers
-
Robertinjo : kao sto sam vec pisao, nisam kupio jso nista preko toga. znam da je 60 kn mjesecno paket. ( pogledajte gore) i svaka transakcija buy / sell 15 eur.
-
ali ako zelim sa manjim iznosima.. recimo za 1000 kn ? a provizija 100kn... mislim da racunica ne drzi vodu ili sam pobrkao loncice ?
Sorry , ali s 1 000 kuna se ne ide u Ameriku.
Nalozi po 5 000 eura za 15 eura su vam najisplatljiviji na ZB trader Globalu i trgovanje je sigurno , rade s danskom Saxo bank
-
dakle 5000 eur tj USD valjda? ne moze bit EUR kad se u USA trguje u USD?
i samo 15 eur za 5000 eur?
-
Sorry , ali s 1 000 kuna se ne ide u Ameriku.
Nalozi po 5 000 eura za 15 eura su vam najisplatljiviji na ZB trader Globalu i trgovanje je sigurno , rade s danskom Saxo bank
Upravo tako.. cca 5.000 eura je najisplativije ... a za 1.000 kn... nema smisla ni bilo gdje... ostani na revolutu i igraj se, ako se i sve zblokira neces puno izgubiti
-
dakle 5000 eur tj USD valjda? ne moze bit EUR kad se u USA trguje u USD?
i samo 15 eur za 5000 eur?
Ja imam dva računa , jedan za eure za frankfurtsku burzu i jedan dolarski za američku burzu pa ako zaboravite naznačiti valutu dolar kad kupujete na američkoj burzi , prođe vam kupnja i u eurima samo vam je takva transakcija onda skuplja pa zato je potreban oprez .
-
Ledica : na kojok burzi?
Tj preko kojih brokera?
-
Ledica : na kojok burzi?
Tj preko kojih brokera?
ZB trader Global , a sin preko Interactiv Brokers.
-
Kada kupite dionice preko ZB trader global ili revolut-a, je li vam stigne poziv na glavnu skupštinu? je li možete uopće sudjelovati, ako ste kupili redovne dionice s pravom glasa?
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k
- LodeRunner