dobro šta vam nije jasno ? Česi su pregledali papire i sad kažu ok idemo u dokap , ali pod određenim uvjetima . Uvjeti će biti dogovoreni sa vladom rh sukladno kreditu koji je dan pod uvjetima EU . dakle prica idw svome kraju , dobro je za djuku , dobro je za vladu , dobro je za eu , samo neznam jeli dobro za male dioničare
DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)
-
-
-
uz ispunjenje specificiranih uvjeta. Zaprimljena ponuda ne predstavlja ponudu za kupnju
dionica.znači neće biti dokapitalizacije kroz izdavanje novih dionicamožda nude zamjenu otplate dijela kredita za državni udjel ili nešto slično
-
uz ispunjenje specificiranih uvjeta. Zaprimljena ponuda ne predstavlja ponudu za kupnju
dionica.znači neće biti dokapitalizacije kroz izdavanje novih dionicamožda nude zamjenu otplate dijela kredita za državni udjel ili nešto slično
Pa kako si to zaključio? "izrazilo namjeru za sudjelovanje u restrukturiranju Đuro Đaković Grupe d.d. dokapitalizacijom, uz ispunjenje specificiranih uvjeta. Zaprimljena ponuda ne predstavlja ponudu za kupnju dionica."
To samo znači da će biti dokapitalizacija bez obveze za kupnju dionica, što je u ĐĐ već bio slučaj. -
Pročitao sam ovu zadnju Objavu još jednom i smatram istu zbunjujućom i obmanjujućom jer ista nije dovoljno transparentna i otvara prostor za manipulaciju i trgovinu odredjenoj skupini povlaštenim informacijama a time ponovnu manipulaciju na tržištu kapitala.
U Objavi se navodi “... specificirani uvjeti ...” ali se ne navodi izričito koji su to uvjeti!
Te uvjete zna ponudjač, NO, Uprava i vlasnik oko 26% udjela, te se stoga ovdje postavlja pitanje
Da li i vlasnici 42% udjela a i radnici trebaju, moraju, smiju znati te uvjete ili
Tko je ovdje
Lud
Zbunjen
Normalan
Ili
Koga ovdje treba
Zbuniti
Izluditi
Je....???
Počastiti povlaštenim informacijama!
.
Ponovo se pokušava ovdje počastiti Kumeke i malu skupinu podobnih ali im to OLAF ovaj put neće baš tako olako propistiti i dozvoliti.
.
-
OLAF ima druga zaduženja. Sve je po propisima. Sve odluke će biti donesene na GS i svi dioničari imati će informacije. Jedino što preostaje da se pojaviš na skupštini osobno ili preko posrednika. Mislim da je već ranije bilo pokušaja okupljanja malih ulagača, ali bezuspješno. Ne znam više tko je stajao iza tog okupljanja.
-
Proguglao sam udruge, izgleda da je to vodio sindikalist Barić. Danas on navija za Čehe.
-
već u pozivu za glavnu skupštinu će biti jasno o čemu se radi
-
Upućeniji kolege, čemu današnje uzbuđenje oko ĐĐ
-
Očekojem ponudu od 1ž kn .
-
https://www.e15.cz/galerie/byznys…-do-leta?foto=0
Stiže gazda Strnad.
-
-
https://www.e15.cz/byznys/prumysl…do-leta-1378865
"Povećanje učinkovitosti proizvodnje jedan je od glavnih ciljeva koje je investitor postavio nakon mogućeg preuzimanja. Nakon toga, on želi integrirati i druge proizvodne procese u tvrtku u ovoj podjeli, te na taj način smanjiti ovisnost o dobavljačima. To bi vjerojatno zahtijevalo povećanje broja zaposlenih ", rekao je izvor blizak pregovorima za dnevnik E15, prema kojem bi transakcija mogla biti dovršena do sredine godine.
-
Do ljeta transakcija bi mogla biti gotova.
Kako primjecujem u tekstu da Česi zele vecinski dio, kao u Tatri, tu ce im pomoc Petrovic(br. 3) sa 9% i po mogucnosti HR sa 28%.
Ako dođe do ove situacije preuzimanja od br.3 i HR, nece sigurno bit po 5kn.
A i jos jedna bitna stvar je ta da ne vjerujem da ce HR uopce prodavati svoje udjele, nesto slicno kao u PTKM. Ako ne bude prodavala nema mu drugog nego preko burze, ili nekom dokapitalizacijom(jos nije jasno u kojem obliku).
-
Obzirom da sam još unutra na granici od 4 vrijeme je da malo poguramo i vratimo ovu slavonsku perjanicu u realnu vrijednosnu granicu prije otvaranja današnje utakmice i objave rezultata za Q1
Novi paket je spreman i daleko veći od ovoga što se vidi i nadam se da će do kraja ovog tjedna preći na drugu stranu Budakove i krenuti u smjeru Ivana Lučića i dalje prema zapadu. Bilo je već nekoliko ovakvih paketa ove godine tako da bi rezultat za Q1 trebao biti bolji nego za protekli:
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Možda da ih prodaju na kilu...
S obzirom da vjerojatno i dalje proizvode vagone uz gubitak, nije neka sreća.
Nadam se da će me FI za Q1 demantirati.
-
Možda da ih prodaju na kilu...
S obzirom da vjerojatno i dalje proizvode vagone uz gubitak, nije neka sreća.
Nadam se da će me FI za Q1 demantirati.
I ja!
Koliko znam oni i prodaju na kg samo im vaga odavno nije baždarena pa je do sada uvijek pokazivala 300 grama manje nego što je kupac priznavao i plaćao kada bi željezo i plastika stiglo kod njega. Zašto ovi u ZG nisu baždirali ne znam!
A u stvari ZNA SE!
Sada ili uskoro će se saznati!
.
.
-
I umjesto da sa pljeskom ispratimo i ovu isporuku kao u stara dobra vremena i gurnemo cijenu na 10+, netko opet podmeće klipove u kotače i kupuje jedan gram za 3,97
Naravno da nećemo uzvraćati na ovakav niski udarac, ovo je
- just 4 the record -
.
Svaka čast majstore!
.
-
Zbog nerješavanja gomilaju se problemi u ĐĐ.
-
Ovo je dobar znak kad novinar ili novinarka pise negativno o tvrtki.
Novinarstvo je podlezno placanju clanaka, to se zna.
Kako bi bilo da je upalilia auto i provozala se do SB i razgovarala sa predsjednikom uprave, a ne sama donosila zakljucke.
Mi smo drzava takva da svi mi znamo bolje od susjeda sta se događa u njegovom dvorištu.
Nemam dionice ove trenutno rizicne tvrtke, ali cu je kupit sada.
-
Novinarka je ovdje kako ja vidim naglasak stavila na sporost Drzave u rjesavanju ponude ceha i tu se slazem s njom. Sto se odugovlaci i gube novci, umjesto da se donese odluka i izvrsi dokapitalizacija cim prije.
-
ne odlučuje država nego skupština,država odlučuje samo za svoj dio
-
-