S obzirom da je upravo objavljeno da je g.Bakic konačno prodao svoju dugo gradjenu i visoko vrednovanu poziciju u DDJH, moglo bi se desiti da je odlučio kompletno izaci sa ZSE......a posto ima jos poprilicnu količinu udjela - što na osobno ime, sto na skrbnickim računima - moglo bi biti pljustanja bo bidu gdje se najmanje očekuje.....pa su shodno tome uputno povuci se sto nize......
DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)
-
-
-
to sam vidio, ali tko je to AQvizicijon
Firma osnovana prije tjedan dana
Date of creation and registration
November 11, 2020
-
November 11, 2020
I meni je to zapelo za oko. nemaju ni web ni ništa... vjerovatno će prebaciti odmah na nekog drugog...
-
S obzirom da je upravo objavljeno da je g.Bakic konačno prodao svoju dugo gradjenu i visoko vrednovanu poziciju u DDJH, moglo bi se desiti da je odlučio kompletno izaci sa ZSE......a posto ima jos poprilicnu količinu udjela - što na osobno ime, sto na skrbnickim računima - moglo bi biti pljustanja bo bidu gdje se najmanje očekuje.....pa su shodno tome uputno povuci se sto nize......
Njega je ovo burzovno iskustvo skupo koštalo, pusti milioni su u igri (deseci miliona ).
Žao mi je zbog njega, nije mu sigurno lako, a ne usudim se ni pomisliti što je sa Varteksom
u ovim ludim Korona vremenima, kada dosta ljudi radi od doma i slabije se kupuju odijela
za posao i vjenčanja.
Možda ovaj novi ETF 7CRO donese neka bolja vremena na ZSE, bar za bluechip dionice koje su
u Crobexu 10, a koje su i prije bile fondovske miljenice.
-
November 11, 2020
I meni je to zapelo za oko. nemaju ni web ni ništa... vjerovatno će prebaciti odmah na nekog drugog...
Moguće da skupljaju za nekog potencijalnog novog investitora, nadam se iz branše.
-
November 11, 2020
možda je to on angažirao nekoga u Češkoj da igra s njim, sada je to međunarodna firma, a znamo da su naši političari malo popustljiviji prema stranim ulagačima, ako su dali Inu za 505 s crtom, možda i ovo misle dati za 5,05 bez crte
-
Nemojte zaboraviti da je tu jos i g.Ivanovic sa popriličnom količinom dionica, koje nije stekao vlastitim sredstvima kao g.Bakic, nego je njemu svaka cijena dobra za izlazak.
Pitanje je kako ce reagirati nakon ove informacije.......
-
Nemojte zaboraviti da je tu jos i g.Ivanovic sa popriličnom količinom dionica, koje nije stekao vlastitim sredstvima kao g.Bakic, nego je njemu svaka cijena dobra za izlazak.
Pitanje je kako ce reagirati nakon ove informacije.......
Tko zna, možda i on proda Česima, koliko znam to je gospodin od 80-tak godina koji živi u Londonu.
-
to su izgleda neki brokeri, vidim da su i u kanadi
-
Bitka na Neretvi je u tijeku...
-
-
sada prodaju oni što
S _L_ O _V _K _A_ J_ U D_ O_ K Č _I _T_ A_ J_ U
sjećate se toga iz OŠ
-
to su izgleda neki brokeri, vidim da su i u kanadi
Mislim da je to samo posrednik za ove, ista osoba (Adam Šotek) je ovlaštena za zastupanje u obje
https://www.ce.industries/en/about-us
-
Naravno..Česi kupili od NB sve sta su mogli i sad skupljaju na burzi po 4.50...
-
možda češi kupuju
-
Očekujemo razvoj kao i na Krašu...
-
Mislis, kupili po "fer cijeni" većinski paket, a sad će skupljati na burzi 100/200/300% skuplje.....?
-
prekrašno
-
A gospođa Meri jutros je sumljala u promet..
-
prekrašno
Bar nije više Crni čelik (Black Steel) u igri, to je jednom već prošlo
-
Ovo su već veterani burze....
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora