Što očekujete slijedeći tjedan na ZSE? 25
-
Daljni pad bijesnog medjeda (12) 48%
-
Oporavak i rast posrnulog bika (8) 32%
-
Bez promjene, dosadu i zijevanje (5) 20%
Što nam je za očekivati slijedeći tjedan do 6. ožujka, 16:00 sati na ZSE?
Što je to "PRGNOZA" ? ![]()
jedno slovo manje više! ![]()
kažu da beg nikad nije bio Cicija! :
![]()
Očekujem polagano smirivanje medijske histerije s virusom, dizanje Crobija i nadalje životarenje u mizernim prometima i mizernim volumenima.
dok je nama ovih RS stručnjaka koji drže položaj, pozicije i funkcije, nema nama naprijed
S obzirom da plovimo uzburkanim morem(možda ipak jezerom) predlažem da damo svoje prognoze cijena seta likvidnih dionica zse za mjesec dana.
Dakle 02.04.2020. cijene će biti:
HT 135 kn
ERNT 999 kn
ZABA 49 kn
RIVP 24 kn
PODR 305 kn
ADPL 150 kn
Pobjednik ima pravo kupovat po ovim cijenama.![]()
zasto prognoza na mjesec dana?
Logicnije je staviti bar godinu dana.
Ili smo svi kockari?
Display MoreS obzirom da plovimo uzburkanim morem(možda ipak jezerom) predlažem da damo svoje prognoze cijena seta likvidnih dionica zse za mjesec dana.
HT 135 kn
ERNT 999 kn
ZABA 49 kn
RIVP 24 kn
PODR 305 kn
ADPL 150 kn
Pobjednik ima pravo kupovat po ovim cijenama.
Na temelju čega ste donijeli ove svoje sulude procjene? Kad već pišete cijene napišite zašto, a ne zato što vi tako mislite. Pa nije ovo forum igre za malu djecu.
Ili smo svi kockari?
Mislim da je neozbiljno prognozirati tako dug vremenski period. Jako puno nepoznatih stvari se može dogodit.
Display MoreDisplay MoreS obzirom da plovimo uzburkanim morem(možda ipak jezerom) predlažem da damo svoje prognoze cijena seta likvidnih dionica zse za mjesec dana.
HT 135 kn
ERNT 999 kn
ZABA 49 kn
RIVP 24 kn
PODR 305 kn
ADPL 150 kn
Pobjednik ima pravo kupovat po ovim cijenama.
Na temelju čega ste donijeli ove svoje sulude procjene? Kad već pišete cijene napišite zašto, a ne zato što vi tako mislite. Pa nije ovo forum igre za malu djecu.
Nisam ovo zamislio kao topic za filozofiranje već da forumaši na jednom mjestu ostave svoje viđenje razvoja trenutne situacije. Zasad sam se izjasnio samo ja, i Vi donekle.
Ili smo svi kockari?
Mislim da je neozbiljno prognozirati tako dug vremenski period. Jako puno nepoznatih stvari se može dogodit.
Da. Totalno neozbiljno je prognozirat na godinu dana, ali vrhunac ozbiljnosti je ispalit ovakve cijene.
Cestitam
mi smo totalno ovisno tržište, uglavom o negativnim svjetskim, europskim i lokalnim događanjima, tako da bilo kakva prognoza o cijenama na duži rok, ima smisla kao prognozirati kada će biti smak svijeta,
imam nekoliko pozicija za koje mislim da neće puno dolje u slučaju bilo kakve kataklizme, jer su se na izvješćima pokazale solidnim i stabilnim, a ostale ćemo trgovati od dana do dana, tjedna ili mjeseca, ovisno o vanjskim faktorima, virusima, bakterijama i bacilima
Jel ovo tema "vjerovali ili ne"?
Svatko lupi sto misli i klik posalji!![]()
Većina učesnika prognoze zadnjeg tjedna je bila u pravu.
Čestitam!
Konačni rezultat prognoze za tjedan koji je ispred nas znat ćemo u ponedjeljak u 7:00 sati.
Uspješan tjedan svima koliko god vas bude i ima!
...........................................buMBum
U tjednu koji slijedi imamo
- daljni razvoj situacije sa virusom
srijeda
UK - mjesečni izvještaj GDP - za očekivati lagani pad
USA - stanje zaliha sirove nafte
Četvrtak
HR - ADPL isplata predujma dividende KN 4
EU - ECB odluka o kamatnim stopama i izjava o daljnjoj monetarnoj politici
uspješan tjedan svima ...........,!
Breaking news:Cijene nafte jos jeftinije,Sau.Ar. najavila povećanje proizvodnje kao reakcija na odluku Rusije:https://www.bloomberg.com/news/articles/…l-out-price-war
Tankeraši i cijene sećera ce
Nastavno na prethodnu objavu i još jedan burni tjedan ispred nas:
Cijena nafte i ECB sastanak -
Bojim se da sam bio optimističan.
HT 135 kn----------- 165
ERNT 999 kn----------- 1190
ZABA 49 kn---------- 56,5
RIVP 24 kn-------------- 25
PODR 305 kn----------- 389
ADPL 150 kn------------ 159
sve cijene biti će niske do daljnjega, sadaje puno važnije ostati zdrav, da se može poslije kupovati jeftino